הנה הרשימה המלאה שלי
../images/Emo232.gif
כי קיבלתי השראה מדילן
Best Mom : הצבעתי ללורליי גילמור ('בנות גילמור') Best Dad : נוח('גיבורים') שקרן יותר מדי אז הצבעתי לג'ק בריסטו('זהות בדויה') Best Son/Daughter : הצבעתי לקלייר('גיבורים') כי זו קלייר
למרות שלליסה('משפחת סימפסון') ואפילו רורי('בנות גילמור') מגיע יותר
Best Couple : אין זוג שאני מכירה שמה אז הצבעתי למרדית' ודרק('האנטומיה של גריי') Best Brother(s) : רוברט בארון('כולם אוהבים את ריימונד') Best Sister(s): הצבעתי P3 יענו האחיות האליוול! ('מכושפות') Best Boss : הצבעתי לד"ר קאדי ('האוס') Best Co-Worker : סוקי! ('בנות גילמור') Best Underling : רוזריו!('וויל וגרייס') Best Reality Personality : טיירה בנקס('הטופ מודל הבאה של אמריקה') סיימון שיקפוץ לי בחיים לא מצביעה לו :0 Best Educator : הצבעתי לג'יילס('באפי') Best College Student : ג'ואי('דוסון קריק') Best High-School Student : הצבעתי לקלייר('גיבורים') רק כי אני אוהבת אותה XD למרות שבטח לורוניקה מארס מגיע יותר. Best President : ברק אובאמה (לא יודעת למה
) Best Voiceover : המ מרי אליס('עקרות בית נואשות') אני לא ממש מכירה את הסדרה אבל הקריינות שמה ממש טובה
Best Rebel : סוייר('אבודים') Best Spy/Secret Agent : סידני בריסטו('זהות בדויה') Best Antihero : גרגורי האוס('האוס') אבל איפה הומר? הוא לא אנטי גיבור?
Best Tough Girl : עם כל אהבתי רבת השנים לבאפי('באפי' לול) סידני('זהות בדויה') לוחמת הרבה יותר טובה אז הצבעתי לה
Best Boozer : קארן ('וויל וגרייס') Best Doctor : שוב הצבעתי להאוס(ומסתבר שאני עם הרוב
) Best Therapist : לא מכירה אף אחד אז הצבעתי ל-ג'ורג' האנג('חוק וסדר: יחידת קורבנות מיוחדת' או ואטאבר) כי הוא דיי חתיך Best Nurse : שוב לא מכירה אף אחד אז אבי לוקהרט ('ER') Best Love Triangle : לקס, קלארק ולאנה (קלקסאנה מ-'סמולוויל') Best Sidekick : אוקי איפה לכל הרוחות קלואי? אניוואי אחרי התלבטות הצבעתי לאנדו('גיבורים') Best Friend(s) : היה קשה מדי לבחור בין קלואי ('סמולוויל'), ווילסון('האוס') ו-ווילו('באפי') אז בסוף בכלל הלכתי על ברוק (איך קוראים לתוכנית בעברית? מגרש ביתי?) החמודה
Best Bromance : הצבעתי לסת' וראיין('.The O.C' מחוז אורנג' בעברית נראה לי) כי אני לא מכירה אף אחד והם נראו חמודים Best Pet/Animal : העוזר הקטן של סנטה ('משפחת סימפסון') Best Cop : מכירה שמה נאדה שוטרים טובים(מקיי הוא לא טוב!!) אז הצבעתי לאוליביה בנסון('חוק וסדר: יחידת קורבנות מיוחדת') Best Private Eye : ורוניקה מארס מובילה בתוצאות ובצדק כי מגיע לה אבל מתוך היכרות הצבעתי לאדריאן מונק('מונק') שמקום 2 בינתיים. Best Forensics Expert : ג'ורדן +*שם משפחה מוזר*(ג'ורדן' ככה התרגום לפחות) Best Neighbor : לנד פלנדרס('משפחת סימפסון') מגיע אבל גם לג'ואי אז הלכתי על ג'ואי('דוסון קריק') Best Villain : שילכו לעזאזל מה זה לבחור בין לקס('סמולוויל') סיילר('גיבורים') ו-ארווין('זהות בדויה')? בסוף בחרתי במי שאני חושבת שיצא הכי טוב בתור רשע וזה לקס
Best Mean Girl : בלי סיבה מיוחדת בחרתי באומורוסה ('המתמחה') Best Exes : קלארק ולאנה נו!!
אין אה? אז בחרתי בזוג הבא והטוב ביותר : באפי ואנג'ל('באפי') Best Lawyer : אלן שור('הפרקליטים'/'בוסטון ליגל')
Best Supernatural Entity : קול('מכושפות') Best Superhuman : אחרי התלבטות קצרה בין קלארק('סמולוויל'), הירו('גיבורים') קייל('קייל XY'), סיילר('גיבורים') ומקס('מלאך שחור') הלכתי על קלארק
אניוואי זהו בינתיים ביום שני הקרוב אני רואה יוסיפו עוד קטגוריות כמו על מדיום, חייזר וכו' אז יש למה לחכות