לסוף השבוע

always be me mc

New member
בקיצור היא מככבת בשתי סדרות../images/Emo232.gif

שנמצאות ביס, שאני לא רואה ולא הולכת לראות בלי תרגום ומשבצת שידור נורמלית שאין בהוט (שכלל לא משדרת אותה בטח בגלל שאין לה זכויות) ואני לא הולכת לעקוב כי מספיק לי לעקוב אחרי גיבורים.
על ההסבר :)

LeAnnDylan

Well-known member
מה הקיבעון הזה של לראות סדרות בהוט?

אם הסדרות הטובות לא משודרות בהוט (או ביס לצורך הענין למי שיש לו יס) פשוט תורידי אותן, וזה לא כאילו שאת יכולה להשתמש בתירוץ האין תרגום כי היום יש תרגום מובנה להכל וגם אם הוא לא מובנה הדבר הכי פשוט בעולם זה לשנות את שם הקובץ של התרגום לשם של הקובץ של הפרק וככה יש לך תרגום לכל הפרקים. גם מדובר בהורדות ישירות מה שאומר שתוך שעה גג (יוצאת מנקודת הנחה שהמינימום מהירות אינטרנט שלך זה 1 מגה) יש לך פרק על המחשב את סתם עצלנית

always be me mc

New member
אוקי זו הייתה מכה../images/Emo232.gif

מכה מאוד לא יפה מתחת לחגורה :( דבר ראשון זה ממש לא נכון שיש לי קיבעון לראות רק סדרות של הוט. עובדה שראיתי כמה פרקים של OTH וראיתי איפה? באינטרנט כנ"ל לגיבורים. אז נכון שיותר נוח לי לראות סדרות בטלוויזיה אבל אם יש תוכנית שבאמת מעניינת אותי אני גם יודעת לחפש אותה יפה מאוד באינטרנט. חוץ מזה שאם באמת מכל הלב הייתי רוצה לראות האנטומיה בגלל העלילה המעניינת ולא בגלל הבאז סביבה אז הייתי משאילה את זה בכלל מבלוקבאסטר ולא מורידה(כי אני שונאת להוריד סדרות שאין לי רומן איתן) אז תקראי לי עצלנית אם בא לך, קראי לי הרבה דברים אבל קראי לזה גם חוסר מוטיבציה כי בניגוד לאנטומיה עשיתי מאמץ לראות עקרות בית נואשות כשזו שודרה בסטאר וורלד.

LeAnnDylan

Well-known member
למה להשאיל ולשלם על סדרה שאין לך רומן איתה?

כל הפואנטה של להוריד סדרות על פני להשאיל\לקנות אותן זה כדי להכיר סדרות חדשות. ככה בהנחה וראית פרק אחד\שניים ולא התלהבת- לפחות לא שילמת על זה. להיפך, אני חושבת שהסדרות שכן משאילים בבלוקבטאסטר צריכות להיות סדרות שאת כבר מכירה ואוהבת ולראות אותן שוב זה בגדר נוסטלגיה. אני למשל בחיים לא הייתי משאילה סדרה/עונה שזה עתה נגמרה. נראה לי קצת useless אבל בכל מקרה, איש איש בדרכו יחיה. ואם את מעדיפה לראות בטלוויזיה- אשריך

always be me mc

New member
למה להשאיל סדרה שאת מאוד אוהבת?../images/Emo232.gif

לא עדיף לקנות אותה? אני למשל קניתי את עונות 1,3,5,7 של סמולוויל ו-עונה 5 של מכושפות כי ככה אני נהייתי. אספנית DVD של סרטים וסדרות שאני אוהבת וככה אני יכולה לצפות בתוספות וכל פרק מיליון פעם בלי בעיות :) זה עדיף מלהשאיל ועדיף מלהוריד לטעמי . המ והאמת לקחתי את זה למקום קיצוני למדי. באמת שאני לא משאילה כל דבר שפתאום אני נדלקת עליו. מה שהתכוונתי להגיד זה שאם אני מתעניינת בסדרה אני מעדיפה להשתמש באופציות האחרות ולא להוריד שהן: השאלה או צפייה אונליין בכמה פרקים כדי לראות אם שווה לעקוב ואם לא עשיתי אחת מהן אז כנראה שהעניין לא כזה גדול כמו שחשבתי בתחילה. ואכן איש בדרכו יחייה וגם בדעתו האמ *זזה לחגוג עם אליסה את מסיבת הרווקות*

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמטורפת על אדיסון!!

רק למה היא הסתפרה!? פי אלף יותר יפה לה שיער ארוך!! ולא סיימתי לראות את העונה השניה של מרפאה פרטית לפני שטסתי! :< ובכלל היא ו"כריסטופר" (ההוא מגילמור גירלז... שכחתי איך קראו לו במרפאה פרטית) היו צריכים להשאר ביחד... לא אהבתי את כל הקטע עם הרופא הנשוי.. (נא לא לגלות לי מה קרה עם זה כי לא סיימתי לראות את העונה)

LeAnnDylan

Well-known member
וואי את חייבת לסיים לראות את העונה השניה!

היא הרבה הרבה יותר טובה מהראשונה שלא אהבתי בכלל אגב וכל כך מסכימה בקשר לשיער. היא הייתה כל כך מושלמת עם שיער ארוך. אגב ידעת שהיא בלונדינית במציאות ורק צובעת לאדום בשביל הדמות? הייתי בשוק
כל כך יפה לה האדום
ומי זה כריסטופר מבנות גילמור? קווין? זה מהSWAT שהיא יוצאת איתו? אני מניחה שהרופא הנשוי אמור להיות זה מהקומה הרביעית? (גם לי אין מושג איך קוראים לו
) למען האמת אני אפילו לא זוכרת מה נסגר איתם ועם מי היא נשארה בסוף
|סנילית| אני רק זוכרת שהסוף עונה היה מעולה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאוקי הלכת לאיבוד חח

כריסטופר זה אכן קווין... איזה חתיך הוא במרפאה פרטית א-מ-א-ל-ה! ולא, הרופא הנשוי הוא לא מהקומה הרביעית.. היא הכירה אותו בבית חולים כשהיא עזרה בניתוח.. ואז היא חשבה שהוא מתחיל איתה ואז איכשהו לאט לאט זה התפתח למשהו בניהם אבל עוד לא ממש.. ואז היא גילתה שהוא נשוי לאחת הפציינטיות שלה שהיא בהריון ובסכנה.. והוא כבר ממש רוצה אותה והיא לא רוצה בגלל שהוא נשוי לפציינטית שלה אבל מצד שני היא רוצה אותו... נראה לי קוראים לו נוח? (נואה.. חח) אניווי לא יודעת מה נסגר איתם ונא לא לגלות לי.. אבל אם את לא זוכרת אותו אז כנראה שזה לא התפתח למשהו רציני

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואי XD איזה סניליות

אגב אל תסיקי מסקנות לפי הזיכרון שלי כי מבחינתי אדי יכלה לטבוח את כולם ויכולתי פשוט לשכוח מזה למרות שעכשיו כשהזכרת לי אני באמת זוכרת אותו. אני אפילו זוכרת שהוא נראה טוב
מה נסגר איתם בסוף אני ממש לא זוכרת מה בכלל נסגר עם הרופא מהקומה הרביעית? היה לו קטע עם אדיסון בכלל או שזו הייתה מישהי אחרת? וואי ראיתי את זה ממש מזמן הדחקתי כבר הכל

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני גם דיי סנילית..

אבל אני זוכרת שהיה אמור להיות משהו לא בטוחה.. אני רק זוכרת שהוא עזב ואז הגיע אח שלה במקומו.. שאותו בכלל לא סבלתי..

always be me mc

New member
הנה הרשימה המלאה שלי :D../images/Emo232.gif

כי קיבלתי השראה מדילן
Best Mom : הצבעתי ללורליי גילמור ('בנות גילמור') Best Dad : נוח('גיבורים') שקרן יותר מדי אז הצבעתי לג'ק בריסטו('זהות בדויה') Best Son/Daughter : הצבעתי לקלייר('גיבורים') כי זו קלייר
למרות שלליסה('משפחת סימפסון') ואפילו רורי('בנות גילמור') מגיע יותר :) Best Couple : אין זוג שאני מכירה שמה אז הצבעתי למרדית' ודרק('האנטומיה של גריי') Best Brother(s) : רוברט בארון('כולם אוהבים את ריימונד') Best Sister(s): הצבעתי P3 יענו האחיות האליוול! ('מכושפות') Best Boss : הצבעתי לד"ר קאדי ('האוס') Best Co-Worker : סוקי! ('בנות גילמור') Best Underling : רוזריו!('וויל וגרייס') Best Reality Personality : טיירה בנקס('הטופ מודל הבאה של אמריקה') סיימון שיקפוץ לי בחיים לא מצביעה לו :0 Best Educator : הצבעתי לג'יילס('באפי') Best College Student : ג'ואי('דוסון קריק') Best High-School Student : הצבעתי לקלייר('גיבורים') רק כי אני אוהבת אותה XD למרות שבטח לורוניקה מארס מגיע יותר. Best President : ברק אובאמה (לא יודעת למה
) Best Voiceover : המ מרי אליס('עקרות בית נואשות') אני לא ממש מכירה את הסדרה אבל הקריינות שמה ממש טובה :D Best Rebel : סוייר('אבודים') Best Spy/Secret Agent : סידני בריסטו('זהות בדויה') Best Antihero : גרגורי האוס('האוס') אבל איפה הומר? הוא לא אנטי גיבור?
Best Tough Girl : עם כל אהבתי רבת השנים לבאפי('באפי' לול) סידני('זהות בדויה') לוחמת הרבה יותר טובה אז הצבעתי לה
Best Boozer : קארן ('וויל וגרייס') Best Doctor : שוב הצבעתי להאוס(ומסתבר שאני עם הרוב
) Best Therapist : לא מכירה אף אחד אז הצבעתי ל-ג'ורג' האנג('חוק וסדר: יחידת קורבנות מיוחדת' או ואטאבר) כי הוא דיי חתיך Best Nurse : שוב לא מכירה אף אחד אז אבי לוקהרט ('ER') Best Love Triangle : לקס, קלארק ולאנה (קלקסאנה מ-'סמולוויל') Best Sidekick : אוקי איפה לכל הרוחות קלואי? אניוואי אחרי התלבטות הצבעתי לאנדו('גיבורים') Best Friend(s) : היה קשה מדי לבחור בין קלואי ('סמולוויל'), ווילסון('האוס') ו-ווילו('באפי') אז בסוף בכלל הלכתי על ברוק (איך קוראים לתוכנית בעברית? מגרש ביתי?) החמודה
Best Bromance : הצבעתי לסת' וראיין('.The O.C' מחוז אורנג' בעברית נראה לי) כי אני לא מכירה אף אחד והם נראו חמודים Best Pet/Animal : העוזר הקטן של סנטה ('משפחת סימפסון') Best Cop : מכירה שמה נאדה שוטרים טובים(מקיי הוא לא טוב!!) אז הצבעתי לאוליביה בנסון('חוק וסדר: יחידת קורבנות מיוחדת') Best Private Eye : ורוניקה מארס מובילה בתוצאות ובצדק כי מגיע לה אבל מתוך היכרות הצבעתי לאדריאן מונק('מונק') שמקום 2 בינתיים. Best Forensics Expert : ג'ורדן +*שם משפחה מוזר*(ג'ורדן' ככה התרגום לפחות) Best Neighbor : לנד פלנדרס('משפחת סימפסון') מגיע אבל גם לג'ואי אז הלכתי על ג'ואי('דוסון קריק') Best Villain : שילכו לעזאזל מה זה לבחור בין לקס('סמולוויל') סיילר('גיבורים') ו-ארווין('זהות בדויה')? בסוף בחרתי במי שאני חושבת שיצא הכי טוב בתור רשע וזה לקס
Best Mean Girl : בלי סיבה מיוחדת בחרתי באומורוסה ('המתמחה') Best Exes : קלארק ולאנה נו!!
אין אה? אז בחרתי בזוג הבא והטוב ביותר : באפי ואנג'ל('באפי') Best Lawyer : אלן שור('הפרקליטים'/'בוסטון ליגל')
Best Supernatural Entity : קול('מכושפות') Best Superhuman : אחרי התלבטות קצרה בין קלארק('סמולוויל'), הירו('גיבורים') קייל('קייל XY'), סיילר('גיבורים') ומקס('מלאך שחור') הלכתי על קלארק
אניוואי זהו בינתיים ביום שני הקרוב אני רואה יוסיפו עוד קטגוריות כמו על מדיום, חייזר וכו' אז יש למה לחכות

always be me mc

New member
הלכתי והשאלתי היום את יעד סופי!!../images/Emo232.gif

ולא, לא השאלתי את הסרט השני או השלישי כי הם לא היו(וגם ככה
את השלישי משדרים לפעמים ב-
) אז השאלתי את הראשון. ודוגרי מה אכפת לי? קר סמית' שמה והוא שווה
גם השאלתי את זוג משמיים פעם נוספת אבל מה אכפת לי? זה סרט מצחיק וחמוד לאללה
מה שבחרתי לא להשאיל: פתולוגיה -> למרות שיש לסרט הזה סופסוף תרגום בעברית(מקווה לטובתם שהוא טוב) נפשית אני עוד לא מוכנה לראות את הסרט הזה(גם לא בשבילך אליסה
) אז אני אראה בהזדמנות אבל אני לא ממהרת גם ככה זה סרט מגעיל שהרבה פחות חזק בצפייה השניה אני בטוחה. ואחרי הסרט סטארגייט שהשאלתי(ואיירה צדק זה כן הופיע בסוף בטלוויזיה XDD) החלטתי גם לא להשאיל סרטים שהוט הולכים לשדר או שמשדרים כרגע
(כמו קונג פו פנדה)

למעלה