לסוף שבוע

XDDDDDDD אל תגזימייייייייייייייייייייי

נאימהההההה לא נראת האיי פאשן ליד אפחתתתת גם אם הזוכההה מזוויעההה ברמות אז היא ברמה של נאימההההההה קיילןןןןןן אווה שנדי כל הזוועתיותתתתתתתת שעברו בטופ מודל והיו כמה לצערי הרב.

Manga136

New member
לא לא לא... ../images/Emo142.gif

נאימה היא פשוט מלכת יופי ליד הזוכה ההיא... וגם כל שאר הזוועתיות שיש לך בראש... אבל צריך לראות כדי להבין.

חחחחחחחעחעחע כל הזוועתיותת שיש

לי בראשששששששששש גאדדד לפני כמה ימים רציתי לעשות משחק הדירוגיםםםםםםםםם על ה-10 הכי זוועתיותתתתתתתת מכל העונותתתתתתת אבלללללל הם כאלההההה פאתטטטט שזה יביאאא לי ר===ק עצביםםםםםם ואני כל כךךך Wונאאאאאאא אותם שהם לא שוות את זה אפילווו LOLL אבל נחייהההההה ונראההההההההההה! ונאימהההההה היא לא שיא הכיעעוווווווור של התחרותתתתתת היא מכועררתת אבל לא שברה שיאיםםםם (נגידד מקיילן הזוועעתתייתת שהיתה איתה בגמר היא פי מיליון יותר יפההההההה!) אבל מכל הזוכותתתתתתתתת ברווררר שהיא הכי מכוווערררתצ ביאא+אווה 2 הכונפות עאלק "זוכותתת"

NP16

New member
אממ,היה שם משהו טראומתי?../images/Emo122.gif

לא קראתי שום דבר קרוב לזה :/

JoNy Boi

New member
מנגה אתה מגזים

זוכת עונה 9 יפה בלי המייקאובר וסה"כ אתם יודעים שאחרי שהיא סיימה את התכנית היא ישר שינתה את הלוק אז היא בסיידר
לא היה פה ספויילר..D:

היא לא שינתה לוק

זה קטלוג שיער ישן שהיא עשתה. כידוע - היא עשתה הרבה דברים שקשורים לדוגמנות לפני הסדרה

Manga136

New member
לא ידעתי שהיא שינתה אותו... ../images/Emo142.gif

לפי השער שלה על המגזין היא 'דווקא נשארה איתו... (הוא רק שונה טיפה) ואולי אני באמת מגזים, כי אם היא שינתה אז זה בסדר והיא הייתה בסדר בלעדיו בכל מקרה

JoNy Boi

New member
נדמה לי שהמעריץ שלה Iqiq שם כבר את התמונה..

אני רגע הולך לחפש בפורום..

Manga136

New member
../images/Emo58.gif לעונה 9. ../images/Emo142.gif

אם היא תוותר על הגוונים הבהירים האלה זה יהיה מושלם... למרות ששמעתי שאלה רק פאות

כפרעלללללללללהאאלוווההההייוווווווווותתתתת

האלהההההההההההההההההההה!~! אנלאאאאא מפסיק לקבל מחמאותתתתתתתתת וסגידותתתתתתתתתתתתת על השומרי מסך שלייי בפלאאאאאאאאאאאאאאאא אמרו לי שניקווווווווווווווללליייי יפיופההההההההה וודדנייאלללללללליייייייייי אלוהיייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת **סגידהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה*** >>> הדהיםםםםםםםםםםםם מספר 1

והOOOOגייידההההההה

המטורפפפפפפפפפפתתתתתתתתתתתתתתת הזוכותתתתתתתת האלההההה שינווו לי תחייייייםםםםםםםםםםםםם **כמו הניסחפיםםםם אבל באמתתתתתת רצחח** וכפרעלייייייייייההההההםםם+עלייייייי+על עונות 55555555555555+666666

../images/Emo99.gif אי אפפפשררר להתווכחחח עם הסגידההה!

אבל הקאבר הזהההההההההה הואאא פשוט שבירתתתתתתתתת כל שיאי היופי של חיוךךךךךך ואלוהיייווותת של קאברר בתוכניתתתתתתת אייי פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

למעלה