אוקייייייייי
ר רעות האכלנית New member 22/6/06 #65 לע../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif סתם, ניראלך שאני יקח לך את הפרה המושלמת שלך
ר רעות האכלנית New member 22/6/06 #69 ששששששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif../images/Emo205.gif הפיל שלי לא ה-ו-מ-ו אז אני מחזירה את הפרה ה"מושלמת" שלך
ששששששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif../images/Emo205.gif הפיל שלי לא ה-ו-מ-ו אז אני מחזירה את הפרה ה"מושלמת" שלך
ר רעות האכלנית New member 22/6/06 #67 הצילווווווווווווווווווו../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif אני לא מפסיקה לשמוע ת'שיר: "בשמלה אדומה ושתי צמות" של המחזמר "הלהקה" איזה שיר מהמםםםםםםםםםםם
הצילווווווווווווווווווו../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif אני לא מפסיקה לשמוע ת'שיר: "בשמלה אדומה ושתי צמות" של המחזמר "הלהקה" איזה שיר מהמםםםםםםםםםםם
ה היללי 2 New member 22/6/06 #68 אני מאמצת מהיום אותו../images/Emo19.gif ומממממ...יש לי שאללהה נכון אתם עושות תפס הזה לבד?? [|] אז איך עושים אותו לבד בלי לפתוח כל פעם את ה'סמיילים וסימנים לנושא'
אני מאמצת מהיום אותו../images/Emo19.gif ומממממ...יש לי שאללהה נכון אתם עושות תפס הזה לבד?? [|] אז איך עושים אותו לבד בלי לפתוח כל פעם את ה'סמיילים וסימנים לנושא'
ר רעות האכלנית New member 22/6/06 #71 אממממממ../images/Emo26.gif ../images/Emo205.gif את לוחצת על shift שזה הלחצן עם החץ למעלה ותחפשי במקלדת את הקו הזה | ואז פשוא את נגיד כותבת דג אז את רושמת: | דג | רק בלי רווח מקווה שהבנת:] ותחליפי את הדג - הוא מכוער
אממממממ../images/Emo26.gif ../images/Emo205.gif את לוחצת על shift שזה הלחצן עם החץ למעלה ותחפשי במקלדת את הקו הזה | ואז פשוא את נגיד כותבת דג אז את רושמת: | דג | רק בלי רווח מקווה שהבנת:] ותחליפי את הדג - הוא מכוער
H hila846 New member 22/6/06 #73 זה נמצא ליד ה-ז'../images/Emo80.gif לפחות אצלי כהה הוא מכוער והוא מזכיר לי תדגים של אחותי ושל מיכל וחברה שלי שהם התעללו בהם ואז הם מתו
זה נמצא ליד ה-ז'../images/Emo80.gif לפחות אצלי כהה הוא מכוער והוא מזכיר לי תדגים של אחותי ושל מיכל וחברה שלי שהם התעללו בהם ואז הם מתו