לסופ"ש!

randu

New member
../images/Emo32.gif לסופ"ש!../images/Emo152.gif../images/Emo42.gif

וואי דרלית,סורי שפתחתי אחד חדש,יש מתחתיי עוד אחד, אבל אני בטוח שלא יראו ת'שאלון שאני אשרשר לכאן, אתן סולחות?
קיצצר.. **גגאד,תמיד חלמתי להגיד את מה שאני הולך להגיד!** כל מה שלא קשור לטופ מודל
לפה!
כל מה שכן קשור לטופ מודל
נזרק לפח!

randu

New member
שאלון..לעורר ת'פורום!../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif

**תענו רק על מה שעדיין ל=א ענינו בשאלונים הקודמים! אני אתפלא אם תישאר שאלה לענות עלייה בכלל
קצת בכללי:
שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות:
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו:
האם?:
את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
בעד\נגד?:
מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה?:
אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת:
כמה פעמים:
היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר:
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל:
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני?
דברים אהובים:
שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:
וסתם שיט:
מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

randu

New member
עונה../images/Emo152.gif../images/Emo42.gif

קצת בכללי:
שם:
פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.65 מידת נעליים: 40 בערך.. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: שני אחים ואחות בלי עינהרע
בת כמה את נראית: אני נראה בן 13 וחצי.
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית!
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת:
סרט מושכר שראית: יעד סופי 3.
סרט בקולנוע: לא הייתי בקולנוע יותר משלוש שנים! שיר ששמעת: שאקירה..לא ממני! שיר עלוב לדעתי! השיר שנתקע לך בראש: "כזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים! [*אהמ* גולו'ש!! *אהמ*] הדיסק שקנית:
הדיסק ששמעת: של אחותי. האיש שהתקשרת אליו: דור. האיש שהתקשר אליך: דור. תוכנית טלוויזיה שראית:
כוכב נולד.
איש שחשבת עליו: צביקה הדר!
האם?:
את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
,רבי עקיבא בבניין הקודם! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג: "עוד"? אני לא רוצה בכלל! את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: "אתה הייתם?"
,הייתי בצרפת.
בעד\נגד?:
מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
,הם נהנים-שירווח להם. למרות שגם אני אעשן,אני בטוח!
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
,הם נהנים-שירווח להם.
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה?:
אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן: לא שזכור לי! אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת: ממה הכוונה?!
כמה פעמים:
היית מאוהבת:
פעמיים.
נשבר לך הלב: כנ"ל.
שברת לבבות: נרא'לי אפ'עם! נישקת בנות: איזו נשיקה,בלחי ובפה-הרבה.
,צרפתית-
נישקת בנים: בלחי,אולי 10 פעמים,עם הערסים האלה שאומרים שלום בארבע נשיקות!
שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: עיתוןן בצפר נקרא?
התחרטת על דברים שעשית: הרבה.
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: מאיה. ממתק: קינדרים למינהם.
סרט מצויר:
קורנפלקס: הרגיל,עם סוכר מעל! מסטיק: בזוקהה!
צבע: כחול שחור! יום בשבוע: שישבת.
היום הכי לא מועדף: ראשון נרא'לי. ג'לי:
תכשיט:
חורף\קיץ: קיץ.
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אולי ספתא. ראה אותך בוכה: מירי. הלכת איתו לסרט:
צעק עליך: אחותי
שלח לך אימייל: ספיר.
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
מת'. הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים:
שיר אהוב:
"שזה עמוק"
אוכל אהוב: שניצל וצ'יפס.
תוכנית אהובה: הרבה. ספורט אהוב:
תחביב: שירה
זמר/זמרת/להקה אהובים: שונא את השאלות האלה. עיתון אהוב: ראש 1!
וסתם שיט:
מה השעה עכשיו? 02:15 תפוח או בננה? תפוח!
כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב?
אביב.
מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? טלוייזיה.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? תפו"א ועוף!
תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת?
מחקתי בכוונה את שתי השאלות האחרונות,לא קשורות! צ'א צ'או!

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

"מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעתתתת.."

mikmikonet

New member
איזה שייייייר ../images/Emo99.gif

טוב שלא הייתי מכורה אליו כל השבועיים האחרונים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עונה

קצת בכללי: שם: מונטי פירסינג: כרגע?לשון וספטום קעקועים: בעתיד גובה: 1.75 מידת נעליים: 42-3 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: נראית בת 11P= משקפיים? יש,אבל אף פעם לא עליי גשר? לא עבר פלילי:רציחות בלגנים שפות: עברית אנגלית וצ'כסלובקית הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת:המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סרט מושכר שראית:אממממממ נראה לי ש"קרוב יותר" סרט בקולנוע:אמממממממ...וואי לא זוכר שיר ששמעת: כוס אמק לא זוכר שניה אני אשמעשיר אממ.. brian adams-have you ever realy love a woman השיר שנתקע לך בראש:כרגע אף אחד הדיסק שקנית:קנו לי של קארי מאיידול הדיסק ששמעת:איזה דיסק של חבר שלי האיש שהתקשרת אליו:אופק האיש שהתקשר אליך:נמרוד תוכנית טלוויזיה שראית:האלופה בVOD איש שחשבת עליו: האם?: את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: יש מצב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:הוליווד בעד\נגד?: מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:אין דעה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד!! תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודע ולא אכפת לי האם את\ה?: אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים: היית מאוהבת: מאוהב מאוהב?1!! נשבר לך הלב: די הרבהP= שברת לבבות: לא יודע נישקת בנות: לא ספרתי נישקת בנים: לא ספרתי שכבת עם בנות: רוצים גם לדעת תנוחה? שכבת עם בנים:רוצים לדעת אם הייתי למעלה או למטה?כאילו מה חחח השם שלך הופיע בעיתון: 3 נראה לי התחרטת על דברים שעשית:המון דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חרא מה לעשות שיש 3 ממתק: במבה עם שוקולד וקולה קרה עם המון גזים סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: כריות מסטיק: צבע: ירוק שחור יום בשבוע: לא יודע היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי: אה? תכשיט:על החזיה חורף\קיץ:סתיו בחדר: דיוקן שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אניP= ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: ספאםP= האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?מלא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כו הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? אף פעם דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב:המנת המבורגר במצדה תוכנית אהובה:טופ מודל ואמריקן איידול ספורט אהוב:דיבור?החלטתי שזה גם ספורטP= תחביב:להוריד תוכניותP= זמר/זמרת/להקה אהובים:היהודים עיתון אהוב:לא יודע המון זמן לא קראתי וסתם שיט: מה השעה עכשיו? למה זה באמת מעניין אותכם? תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?שניהם בסדר סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להקיא איזה ארוחה אחרונה אכלת? בקידוש תיכון או אוניברסיטה? לא יודע עוד לא הייתי באונבסטיה אתם יודעים אתה משועמם/ת?כן וחם לי רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת?דאורדורנט שלי

JULI4561

New member
צ'כסלובקית../images/Emo35.gifפשש.. יפהההה

איך אתה יודע?.. שפת אם או סתם למדת?

עונה על הכול

מי זוכר על מה ענינו בעשרות השאלונים האחרים? קצת בכללי: שם: אפרת פירסינג: לא,אבל כשאני אהיה גדולה יותר (4 שנים) אני רוצה עלשות באף קעקועים: לא גובה: 1.51 לרגע זה מידת נעליים: 37-39 צבע שיער: חום-בלונדיני (שטני,אבל יותר נוטה לכיוון החום) אחים/אחיות: 4 אחיות,אני החמישית בת כמה את נראית: לא יודעת משקפיים? עוד לא (חחח) גשר? בקרוב עבר פלילי: אם שינה עד מאוחר נחשבב שפות: עברית,אנגלית וקצת ערבית הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: "איה הג'ינג'ית" בקרוב אני מסיימת אותו סרט מושכר שראית: מהדיוידי בוקס של יס "חיפושית בהילוך גבוה" סרט בקולנוע: מת לצעוק 4 אני חושבת (הפעם השנייה שראיתי אותו) שיר ששמעת: לא זוכרת השיר שנתקע לך בראש: hit & run-skazi ואני כ"כ שונאאאתתת את השיר הזה! הדיסק שקנית: לא קונה דיסקים הדיסק ששמעת: לא שומעת דיסקים האיש שהתקשרת אליו: אחותי ובעלה האיש שהתקשר אליך: אחותי השלישית תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות ערוץ הבידור לפני שנרדמתי איש שחשבת עליו:
האם?: את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא יודעתת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כשהייתי בבטן של אימא (חודש רביעי בערך) בלונדון בעד\נגד?: מערכת יחסים ממרחקים: זה אף פעם אל מצליח להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: גם לא אצל מבוגרים נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. כל אחד,שיעשה מה שטוף לו תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה?: אי פעם בכית על בת: על חברה שרבתי איתה אי פעם בכית על בן: רק פעם אחת? אי פעם שיקרת: פחחחח..בטח שכן אי פעם נעצרת: לא..עדיין לא
כמה פעמים: היית מאוהבת: לא יכולה לספור מרוב פעמים שזה קרה נשבר לך הלב: כנ"ל ללמעלה שברת לבבות: אולי פעם אחת..חח נישקת בנות: בפה? לא,בלחי,חברות שלי..כשפגשות נישקת בנים: בפה..פעם אחת וזה מישהו שאני שונאת לצערי שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא שזכור לי התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: huh? ממתק: תפוצ'יפס..לפעמים סרט מצויר: כל סרט מצויר כמעט של פיקסאר שתביאו,אני שם קורנפלקס: קראנץ' או הרגיל..או אולי טריקס..לא יודעת מסטיק: בד"כ אורביט צבע: תכלת,או ירוק-תפוח יום בשבוע: שישישבת היום הכי לא מועדף: לא יודעת ג'לי: לא אוכלת תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: בחורף,אני מעדיפה קיץ. בקיץ,כרגע,גם קיץ..לא יודעת! בחדר: מיטה,או טלוויזיה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אולי אחותי ראה אותך בוכה: לא יודעת הלכת איתו לסרט: ילדים מהכיתה צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: מיליון אנשים ששולחים לי הודעות ספאם האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ הופעת בציבור בפיג'מה? לא. אולי רק במסיבת פיג'מות. אם בכלל בכית בסרט? האמת..בסרטים מצוירים,יש לי נטייה לבכות..וגם אתמול כשראיתי טיטאניק בכיתה בפעם הראושנה (דונט קיל מי!) קצת בכיתי היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? לא..
!!! נכשלת במקצוע?: שהיה לי בוחן,ושאלתי את המורה אם אפשר לעשות משהו,והיא אמרה נהדר,ואז היא הכשילה אותי,ואמרה את זה לכל הכיתה. אבל בתעודה קיבלתי ציון 80 נראלי הורידו אותך כיתה?
!! הקפיצו אותך כיתה? יאפ. ידעתי לקרוא בגן,אז למדתי חצי א',וב-1.1.2001,הייתי בכיתה ב' רצית להיות המין השני? לא נראלי ,אולי רק כשהייתי בשירותים ציבורים מלוכלכים דברים אהובים: כל מיני שיר אהוב: היפס דונט ליי-שאקירה שאקירה אוכל אהוב: כל מיני..יש כמה תוכנית אהובה: עזבו. רשימה ארוכה ביותר ספורט אהוב:שינה...חח סתם..כדורגל תחביב:שירה,משחק וכו' זמר/זמרת/להקה אהובים: שאקירה עיתון אהוב: חדשות: ידיעות אחרונות מגזין: ראש1,לאישה
וסתם שיט: מה השעה עכשיו? 12:14 AM תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לגלוש איזה ארוחה אחרונה אכלת? סינית תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? אנשים ברחוב ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום

Plaztyk

New member
0.0../images/Emo41.gif

קצת בכללי: שם: אייריס פירסינג: 9. [דאבל סיידליפ.טראגוס.הרחבה 9מ"מ.לשון.סמיילי.לוב.טבור.ספטום] קעקועים: באוגוסט גובה: 165 ס"מ מידת נעליים: 39 .מגודלת. צבע שיער: אדום שחור אחים/אחיות: 0 בת כמה את נראית: 16 נראה לי משקפיים? יש יש גשר? ברוך השם אין עבר פלילי: גם XD שפות: רוסית עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: המצפן הזהוב סרט מושכר שראית: לא שוכרת סרטים P: סרט בקולנוע: אממ.. וואי לא זוכרת. שיר ששמעת: Hawthorne hights - i'm on your side השיר שנתקע לך בראש: meds - placebo הדיסק שקנית: מזמן לא קניתי. האחרון נראה לי היה של היהודים הדיסק ששמעת: Meds האיש שהתקשרת אליו: דימה האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת זה היה לפני יומיים>< איש שחשבת עליו: *= האם?: את/ה דלוקה על מישהו: משו כזה אני יודעת.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע 0.0 את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כעעע. ברידג' 0.0 את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב קנדה שוויץ רוסיה בעד\נגד?: מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יחיה תחיים שלו איך שמתאים לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה?: אי פעם בכית על בת: כע אי פעם בכית על בן: כע אי פעם שיקרת: דיי זאת שאלה על הפנים אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים: היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: חצי שברת לבבות: אחד נישקת בנות: לא סופרת 0.0 נישקת בנים: לא סופרת 0.0 שכבת עם בנות: עוד לא שכבת עם בנים: כע אני בתולונתXD התחרטת על דברים שעשית: הרבה הרבה דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: נחוי ממתק: קליק סרט מצויר: אממ.. לויודעת 0.0 קורנפלקס: כריות מסטיק: אבטיח צבע: אדום ירוק אפור כל מיני יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: קולרים למיניהם חורף\קיץ: חורף בחדר: הרמקולים כפרעליהם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אפחד לא נכנס למיטה שלי. אני מעדיפה ההפך ראה אותך בוכה: לויודעת. צעק עליך: לא זוכרת >< האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן 3 אפילו הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כע במיוחד כשהשלפוחית שלך מלאה בירה ואת באמצע גן שעשועים מתה להשתין דברים אהובים: שיר אהוב: לויודעת.יש המון אוכל אהוב: שניצלים D: תוכנית אהובה: מכושפות ספורט אהוב: לרבוץ. תחביב: לצלם. זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ. placebo,lacuna coil,mm לויודעת וסתם שיט: מה השעה עכשיו? 12:34 תפוח או בננה? תפוח ירוק ומתוק כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? עבודה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ.. צהריים של אתמול תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? סיגריות

למעלה