לסופ"ש!

Fergie7

New member
מחר יומולדת../images/Emo9.gif

קצת בכללי: שם: זאתי שמחר תיהיה בת 14. פירסינג: אולי עוד מעט בפופיק. בא לי גם הליקס, אבל לא. קעקועים: רוצה רוצה רוצה. אבל אמא לא מרשה.
גובה: 1.65 בערך. מידת נעליים: 37 צבע שיער: שטני. אחים/אחיות: אחות. בת כמה את נראית: ל'דעת. משקפיים? משקפי שמש.
גשר? בעעעע כן. עבר פלילי: לא. שפות: עברית, ערבית, אנגלית, ספרדית, רוסית, ומבינה אוקראינית. הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: יומני הנסיכה נראלי. סרט מושכר שראית: המסור. סרט בקולנוע: יש לה ביצים. שיר ששמעת: mas que nada שיר משו בנזונה. השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל. הדיסק שקנית: מנקי ביזנס. הדיסק ששמעת: כנ"ל. האיש שהתקשרת אליו: אבא. האיש שהתקשר אליך: הוא לא ענה, אז הוא התקשר בחזרה.
תוכנית טלוויזיה שראית: אהבה או כסף. מכורה. איש שחשבת עליו: אף אחד כרגע. האם?: את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. בבורלי הילס. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? אין לי אחד. את/ה אוהבת רכבות הרים: בלי לופים. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אוקראינה, גרמניה, ורוסיה. נראלי שזהו. בעד\נגד?: מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: תלוי את מי. עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למי אכפת? תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה?: אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: אני ממש לא יודעת לשקר. אבל יש מצב. אי פעם נעצרת: ברמזור.
כמה פעמים: היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לא יודעת. נישקת בנות: צרפתית? חחח נישקת בנים: ל'דעת. שכבת עם בנות: :\ שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: ל'דעת. התחרטת על דברים שעשית: 24282435754753 דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה. ממתק: וופל מצופה שוקולד. סרט מצויר: חתולים בצמרת. וגם מדקסקר ושרק. קורנפלקס: כריות
מסטיק: מנטה אורביט. צבע: אדום ושחור. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון. ג'לי: אה? תכשיט: עגילים וצמידים לרגליים. חורף\קיץ: אביב. בחדר: מיטה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הכלב שלי. ראה אותך בוכה: פול זמן לא בכיתי. הלכת איתו לסרט: אבי. צעק עליך: ממממ? שלח לך אימייל: קשת. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? פחח בטח. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע?: לא. אבל כמעט. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? בטח.
רצית להיות המין השני? ממש לא. דברים אהובים: שיר אהוב: אין משו ספציפי. אוכל אהוב: פיצה ופופקורן. תוכנית אהובה: תוכניות ריאלטי מאמריקה. ספורט אהוב: ט=נ=י=ס!!! תחביב: לעצב בגדים. ועבודות בפוטושופ. זמר/זמרת/להקה אהובים: BEP, כריסטינה, אמינם, פוסיקאטדולז, ממ זזהו נראלי. עיתון אהוב: ראש1 וסתם שיט: מה השעה עכשיו? 13.00 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ'. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות. איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? כרגע לא. רעש אחרון ששמעת? הטלויזיה. ריח האחרון שהרחת? של הדאודורנט.

נקודונת

New member
../images/Emo175.gifתות להמונים../images/Emo210.gif

קצת בכללי:
שם: שיר פירסינג: עגיל שני באוזן?
קעקועים: הלוואי גובה: 1.65 בערך.. מידת נעליים: 40-41
צבע שיער: חום-אדמדם (אדום שדהה..) אחים/אחיות: אין
בת כמה את נראית: רוב הזמן 15 (שעוד שבועיים זה יהיה הגיל שלי..) אלא אם כן אני לובשת שמלה או משהו, ואז אני נראית בת 16. משקפיים? אין. גשר? לשעבר. עבר פלילי: אין. שפות: עברית, אנגלית, ערבית, קצת גרמנית, קצת איטלקית ואולי בעתיד צרפתית.
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: "עין החתול" / מרגרט אטווד סרט מושכר שראית: "הכלה הסורית" סרט בקולנוע: וואו, מזמן לא ראית סרט בקולנוע. שיר ששמעת: משהו של פינק פלויד. השיר שנתקע לך בראש: גם. הדיסק שקנית:"THE BEST OF DIRE STRAITS & MARK KNOPFLER" הדיסק ששמעת: "THE DARK SIDE OF THE MOON" של פינק פלויד האיש שהתקשרת אליו: לין האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: "מכושפות"
איש שחשבת עליו: לין
האם?:
את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
. פעמיים בארה"ב ופעם אחת בשוויץ.
בעד\נגד?:
מערכת יחסים ממרחקים: תלוי, אבל בדר"כ
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה?:
אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים:
היית מאוהבת: פעמיים. נשבר לך הלב: פעמיים. שברת לבבות: מקווה שאף פעם. נישקת בנות: אף פעם. עדיין..
נישקת בנים: אף פעם. עדיין..
שכבת עם בנות: אף פעם. עדיין..
שכבת עם בנים: אף פעם. עדיין..
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים.
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: טוטי!
ממתק: שוקולד מריר סרט מצויר: "מולאן" ו"פיטר פן" קורנפלקס: רגיל מסטיק: מנטה של אורביט צבע: ירוק! יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: שלישי (אבל עכשיו חופש אז למי אכפת?!) ג'לי: איכס, שונאת ג'לי. תכשיט: שרשרת הזהב שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: איילת ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אמא צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: לישיי
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ממש לא מזמן. הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים:
(לא שאלתם כבר?) שיר אהוב: יש המון. נגיד.. "רוקי רקון" של הביטלס אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: הטופ מודל הבאה (כאילו דה!
) ספורט אהוב: כדורסל
ורכיבה על סוסים תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס עיתון אהוב: הא?
וסתם שיט:
מה השעה עכשיו? 21:10 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות "מאחורי הקלעים של "הכלה הסורית" איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן, למדי רעש אחרון ששמעת? כלב נובח ריח האחרון שהרחת? מישהו מכין עוגה

IkMfNiY

New member
תשובות ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אענה על הכל, לא אתחיל לבדוק על מה אני ועל מה לא
קצת בכללי:
שם: יעל פירסינג: אולי יהיו אימתי קעקועים: יהיה, החלטתי מה אני רוצה:
מדמבו ^^
גובה: 1.62 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שניים P: בת כמה את נראית: תלוי עד כמה אני מתאפרת וזה P: אבל אנשים אומרים שאני נראית בת 16, זה מעצבן :/ משקפיים
מכחישה
גשר
אין עבר פלילי: יש
סתם, נו, לא יודעת P: שפות: עברית, אנגלית וכנראה שגם צרפתית
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: איך להיות טובים סרט מושכר שראית: גירוש השדים של אמילי רוז סרט בקולנוע: הקרנה של מופע הקולנוע של רוקי זה נחשב?
שיר ששמעת: לא יודעת P: השיר שנתקע לך בראש: touch me [סתם, לא יודעת איך קוראים לו באמת] ממופע הקולנוע של רוקי
הדיסק שקנית: אממ, דיסק לאימא הדיסק ששמעת: לא יודעת האיש שהתקשרת אליו: ידיד/ה שלי, לא יודעת מי מהם ואין לי כוח לבדוק P: האיש שהתקשר אליך: ידידה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: עקרות בית נואשות
איש שחשבת עליו:
האם
:
את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?
, אבל אני רוצה P: את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
, ביותר מדי מדינות שלא אתחיל לפרט
בעד\נגד
:
מערכת יחסים ממרחקים: אני לא בטוחה, זה תלוי להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
בעיקרון
האם את\ה
:
אי פעם בכית על בת: רק כשרבתי עם חברה טובה וכ"ו... אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים:
היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: 1
נישקת בנים: 0, בערך... שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: מיליון, מאתיים אלף ושתיים עשרה P:
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: זה דורש יותר מדי מחשבה P: ממתק: JaWbreaker סרט מצויר: דמבו / היפה והחיה קורנפלקס: כריות? מסטיק: בזוקה תות צבע: כתום צומי יום בשבוע: נכון לעכשיו- ראשון עד חמישי, כי יש חופש ורכבת היום הכי לא מועדף: נכון לעכשיו- אף יום ג'לי: ?! תכשיט: עגילים ^^ צמידים ^^ שרשראות ^^ הכל
חורף\קיץ: קיץ
בחדר: המיטה שלי P:
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא יודעת הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: לא יודעת, אימא, סביר להניח P: שלח לך אימייל: שולחי ספאמים למינהם
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת
הופעת בציבור בפיג'מה
בכית בסרט
היית על במה
חשבת שאת\ה הולך למות
נכשלת במקצוע
:
בבחנים, אולי מבחנים, אבל לא היה לי ציון שלילי בתעודה הורידו אותך כיתה
הקפיצו אותך כיתה
רצית להיות המין השני
דברים אהובים: שיר אהוב: השיר שלי של מופע הארנבות של ד"ר קספר
אוכל אהוב: שוקולד. תוכנית אהובה: פאוור פאף גירלז ^^ ספורט אהוב:
תחביב: לא יודעת זמר/זמרת/להקה אהובים: נסתפק בד"ר קספר, כי אין לי כוח להתחיל לפרט עיתון אהוב: רייטינג, אבל כבר פחות מפעם
וסתם שיט:
מה השעה עכשיו
20:34 תפוח או בננה
תפוח כחול או אדום
אדוםםםם סתיו או אביב
אביב מסנג'ר או אייסיקיו
מסנג'ר ^^ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה
אבדוק מה שלום הלהקה שלי באורנג' P: איזה ארוחה אחרונה אכלת
ערב תיכון או אוניברסיטה
אוניברסיטה
אתה משועמם/ת
כן
רעש אחרון ששמעת
צליל המקשים ריח האחרון שהרחת
הריח שבאוויר [?] יעל

L U Z I A

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo15.gif

קצת בכללי:
שם: לא רוצה לומר, טוב?!
פירסינג: עגילים
קעקועים: -- גובה: 1.57 מידת נעליים: 37/8/9
צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שניים גדולים
בת כמה את נראית: בגילי
משקפיים? לרוחק
גשר? רסן
עבר פלילי: אבל לא עשיתי שום דבר
(רע
) שפות: אנגלית, עברית, ערבית(?) בקושי
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: "כמו דקירת סכין"/"דקירת סכין" משו כזה סרט מושכר שראית: משו "השכנה שלי"... זה היה מזמן
סרט בקולנוע: או וואו... עידן הקרח 2? שיר ששמעת: "I Write Sins Not Tragedies" השיר שנתקע לך בראש: "I Write Sins Not Tragedies" הדיסק שקנית: כבר לא זוכרת
הדיסק ששמעת: דיסק ג'אז של האנק מובלי האיש שהתקשרת אליו: חברה הכי טובה שלי
האיש שהתקשר אליך: המדריכה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות איש שחשבת עליו: אף אחד?
האם?:
את/ה דלוקה על מישהו: לא ספציפית כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: שלילי את/ה אוהבת רכבות הרים: אי אפשר לאהוב משהו שאף פעם לא התנסית בו... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן
(טורקיה, לונדון, צרפת, איטליה, ספרד, סיני)
בעד\נגד?
:
מערכת יחסים ממרחקים:
אין לי בעיה פשוט לא נראה לי שזה בדיוק יכול לתפקד כמו שצריך... להרוג אנשים:
נו מה
עישון אצל בני עשרה:
למה לא? תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את?:
אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: חיובי אי פעם נעצרת:
כמה פעמים:
היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעמיים נישקת בנות: NEVER... נישקת בנים: אף פעם לא ממש נישקתי בן. שכבת עם בנות: נחשו
שכבת עם בנים:נו אף פעם, אני כולה בת 13
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים
אופס, זה לא כ"כ מצחיק
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: שוקולד?
סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: סיני מיניס
וקראנץ'
אה וכמובן כריות
מסטיק: אורביט צבע: כל הצבעים
בעיקר חום ותכלת, ואדום, וגם ירוק
יום בשבוע: כולם
היום הכי לא מועדף:
ג'לי: טעם? תות אני מניחה? לוידעת
תכשיט: שרשרת
או עגיל חורף\קיץ: חורף
בחדר: מערכת
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: לא בדיוק במיטה אבל חברות שלי
ראה אותך בוכה: לוזוכרת מתי בכיתי בפעם האחרונה...
הלכת איתו לסרט: אבא שלי
צעק עליך: אח שלי
שלח לך אימייל: ילדה נוראית שאני שונאת במיוחד
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור. אמא, אבא
הופעת בציבור בפיג'מה? כיתה ד', כשעשינו מסיבת פיג'מות בכיתה
בכית בסרט? כן. אני חושבת שזה היה בטיטאניק, וגם בסיפור אהבה בלתי נשכח. היית על במה? האמת היא שהיום בצופים, אבל גם מחר
(יש לי מופע סיום במחול!
*איחולי "בהצלחה"*) חשבת שאת\ה הולך למות? מה? אף פעם
נכשלת במקצוע?: לא השנה!
הורידו אותך כיתה? אף פעם
הקפיצו אותך כיתה? גם זה לא קרה. רצית להיות המין השני? רק כשהייתי באיזה טיול וממש התבאסתי שאני צריכה להשתין בטבע
דברים אהובים:
שיר אהוב: מלא
אוכל אהוב: מלא
תוכנית אהובה: מלא
ספורט אהוב: לא מלא
תחביב: לרקוד
זמר/זמרת/להקה אהובים: קולדפליי במיוחד
עיתון אהוב: מעריב לנוער? \:
וסתם שיט:
מה השעה עכשיו? 10:05 תפוח או בננה? בננה
כחול או אדום? שניהם
סתיו או אביב? סתיו! מסנג'ר או אייסיקיו? non מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעוף לאכול
איזה ארוחה אחרונה אכלת? בייגלה מהמזנון בשבט
תיכון או אוניברסיטה? תיכון. יותר קל
אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? צעקות של אח שלי, עליי
ריח האחרון שהרחת? הרבל אסנס
וואו זה היה מייגע במיוחד
אני עפה לאכול

mikmikonet

New member
עונהההההה! ../images/Emo194.gif

עניתי כבר על כל השאלות האלו
זה מדכא!
קצת בכללי:
שם: מיכל פירסינג: נוט קעקועים: יש! שלושה, ממבצע השמינייה של הקעקועים
אני ממש מכורה. יש לי נווה-מדבר על הזרוע, "כחול עמוק" על הרגל למטה, ועל הגב מלמעלה יש לי דולפין. גובה: נמוך. מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שניים בת כמה את נראית: יש שיאמרו 16, יש שיאמרו 13. משקפיים? לא גשר? גמלא! עבר פלילי: השאלה הכי חרושה בשאלונים
זה מתסכל שפות: גם זאת די חרושה. שפת הג'! טוב?
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: "לנצח בגדול"
ליאת רוטנר סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: כנ"ל שיר ששמעת: kiss me השיר שנתקע לך בראש: "או או או יור אין די ארמי נאו". ג'לריה
הדיסק שקנית: קנינו את החדש של שי גבסו לא מזמן. הדיסק ששמעת: נוט ריממבר. האיש שהתקשרת אליו: אבא שלי האיש שהתקשר אליך: עוד ממש בוקר, אף אחד. תוכנית טלוויזיה שראית: לא ראיתי עדיין. איש שחשבת עליו: יש הרבה שהספקתי לחשוב עליהם בזמן הזה.
האם?:
את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא מאמינה ממש, אבל קיים דבר כזה. את/ה רוצה עוד פירסינג: אבל! נוווו! אין לי. כל פעם כותבים את השאלה הטיפשית הזאת ועוד דווקא אצל אנשים שאין להם אחד אפילו
את/ה אוהבת רכבות הרים: מאד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי.
בעד\נגד?:
מערכת יחסים ממרחקים: לא התנסיתי להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: הכי לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אני לא נוהגת. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת מה אני חושבת על זה
האם את\ה?:
אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים:
היית מאוהבת:
נון. נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: עוד לא בטוחה בקשר לזה, אני חושבת שאולי פעם. נישקת בנות: את כולן. אבל על הלחי. אוי, כמה שאני חננה. נישקת בנים: לא ממש. שכבת עם בנות: כל יום שכבת עם בנים: פעמיים ביום השם שלך הופיע בעיתון: הוא לא ממש הופיע, אבל התמונה שלי הופיעה שם
והכל בזכות יזמים צעירים והזכייה שלנו! התחרטת על דברים שעשית: מן הסתם הרבה
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: אושר? ממתק: אגוזי!!! סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: קרנצ'י-נאט מסטיק: תפוח צבע: ירוק יום בשבוע: לא יודעת, שלישי? היום הכי לא מועדף: רביעי. אבל כשיש לימודים. ג'לי: יש בזה ג'לטין- לא נוגעת. תכשיט: צמידים לרגל, טבעות... חורף\קיץ: חורף. בחדר: החלון הגדול שלי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שלי, נעמה. הלכת איתו לסרט: באמת שלא זוכרת מתי הלכתי לסרט לאחרונה. צעק עליך: בת-דודה שלי, הפיצלוחה הזאת! שלח לך אימייל: המנחים של יזמים צעירים שלנו.
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? עוד שאלה חרושה. הופעת בציבור בפיג'מה? לא, מתי אני בכלל "מופיעה בציבור"? בכית בסרט? דא, אני בוכה מהכל. היית על במה? בהצגת סופשנה של כיתה ו'. הייתי פקיד א'
חשבת שאת\ה הולך למות? לא לגמרי, אולי קצת. נכשלת במקצוע?: לא בטוחה- פעם בכיתה ד' לא למדתי למבחן אז הגשתי אותו ריק. הורידו אותך כיתה? מה פתאום הקפיצו אותך כיתה? ממש מה פתאום
רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים:
שיר אהוב: יש מליון. אוכל אהוב: חלבי בעיקר. תוכנית אהובה: יש מליון. אבל השריטה האחרונה זה "האלופה". ג'לריה
ספורט אהוב: אופניים? תחביב: לשיר! זמר/זמרת/להקה אהובים: י-ש מ-ל-י-ו-ן. עיתון אהוב: לודעת
וסתם שיט:
מה השעה עכשיו? 10:04 תפוח או בננה? תפוח, צהוב. כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? סצת סתיו וקצת אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא עניינכם
סתם. בטח לראות האלופה ב-VOD? איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוד לא אכלתי. תיכון או אוניברסיטה? אני עולה לתיכון בדיוק, לכיתה י'... איזה רגש. אבל אוניברסיטה נשמע לי ממש מגניב. בקיצור, הקולג' של פליסיטי
אתה משועמם/ת? במידת מה רעש אחרון ששמעת? שירים במדיה פלייר. ריח האחרון שהרחת? האף שלי קצת סתום הבוקר.

SummerNightCity

New member
אני מרגישה שלא עניתי הרבה זמן. ../images/Emo6.gif

קצת בכללי: שם: אתם יודעים, באלוהים. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.65 אולי יותר.
מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום. [שרוצה להיות בלונד. :( ] אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: יש אומרים 19, 20, יש אומרים 23 ופעם העליבו אותי ממש ואמרו 30. בקיצור, הממוצע גילאים שחושבים שאני זה בין 18-22. משקפיים? לא. גשר? היה. עבר פלילי: ברור. שפות: עברית, אנגלית. הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: נראלי המאהב, ויש לי היום עוד כמה לקרוא, אבל זהו, אחרי מחר לא קוראים יותר.
סרט מושכר שראית: וואלה לא זוכרת. סרט בקולנוע: מזמן. שיר ששמעת: רמיקס של פרוזן של מדונה. [?] השיר שנתקע לך בראש: כולם רוצים להיות כמוני.
הדיסק שקנית: לא זוכרת. הדיסק ששמעת: לא זוכרת. האיש שהתקשרת אליו: אמא. האיש שהתקשר אליך: ניקי. תוכנית טלוויזיה שראית: אולי האלופה. איש שחשבת עליו: אחד מאתמול. האם?: את/ה דלוקה על מישהו: בערך על איזה 100 אנשים. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן בת"א, היה חוסך מלא כסף על מוניות בשישבת.
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: שוויץ.
וצרפת, הולנד, בלגיה, גרמניה. בעד\נגד?: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: די נגד, אבל שיעשו מה שבראש שלהם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא נגד ולא בעד שיעשו מה שבא להם. תוכנית ההתנתקות של שרון: אין מקום לפוליטיקה.
האם את\ה?: אי פעם בכית על בת: על חברות, אם זה נחשב. אי פעם בכית על בן: יכול להיות.
אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים: היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא דעת. נישקת בנות: 0 נישקת בנים: באמת נראלכם שאני הולכת לספור. שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: לא דעת אם להחשיב.. השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים, אבל אין טעם להתחרט, מטעיות לומדים. :) דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: קלאב.
ממתק: במבה. סרט מצויר: אין ממש. קורנפלקס: קוקומן צדפים. מסטיק: אורביט, למרות שכל מסטיק זה אחלה. צבע: ירוק. יום בשבוע: חמישי ושישי נוסף אליו לאחרונה. היום הכי לא מועדף: אין. ג'לי: איכס? תכשיט: שרשראותתתתתתתתת. חורף\קיץ: קיץ.
בחדר: הוילונות. :) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה אני חושבת. ראה אותך בוכה: לא זוכרת. הלכת איתו לסרט: לא זוכרת. צעק עליך: לא זוכרת. שלח לך אימייל: רגע נבדוק. תפוז.
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? ברור. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: Turn It Up.
אוכל אהוב: סנדביץ'. תוכנית אהובה: נחשו. ספורט אהוב: ספינינג, מועדונים [זה ספורט באמשלי.] תחביב: ספינינג, מועדונים. זמר/זמרת/להקה אהובים: שון פול שון פול שון פול. עיתון אהוב: נגיד שלאשה? וסתם שיט: מה השעה עכשיו? 12:32 [אופס הייתי צריכה לצאת לפני 2 דקות ועוד לא התארגנתי.
] תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתארגן מהר מהר. איזה ארוחה אחרונה אכלת?
+
תיכון או אוניברסיטה? בנתיים תיכון. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? דווקא שקט פה.
ריח האחרון שהרחת? הקפה.

../images/Emo207.gif...שאלה

אתם יודעים אם עשדרו בערץ 3 של יס עוד עונה של הטופ מודל ואם בכלל יש עוד עונה

MeetLofe

New member
טופ מודל ביס

משודרת בדיוק כמו טופ מודל בהוט כרגע שודרו בארץ רק 4 עונות העונה החמישית טרם ידוע על הגעתה

randu

New member
ששששש..הם לא ידעווו!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

למעלה