עונהההההה! ../images/Emo194.gif
עניתי כבר על כל השאלות האלו
זה מדכא!
קצת בכללי:
שם: מיכל פירסינג: נוט קעקועים: יש! שלושה, ממבצע השמינייה של הקעקועים
אני ממש מכורה. יש לי נווה-מדבר על הזרוע, "כחול עמוק" על הרגל למטה, ועל הגב מלמעלה יש לי דולפין. גובה: נמוך. מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שניים בת כמה את נראית: יש שיאמרו 16, יש שיאמרו 13. משקפיים? לא גשר? גמלא! עבר פלילי: השאלה הכי חרושה בשאלונים
זה מתסכל שפות: גם זאת די חרושה. שפת הג'! טוב?
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: "לנצח בגדול"
ליאת רוטנר סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: כנ"ל שיר ששמעת: kiss me השיר שנתקע לך בראש: "או או או יור אין די ארמי נאו". ג'לריה
הדיסק שקנית: קנינו את החדש של שי גבסו לא מזמן. הדיסק ששמעת: נוט ריממבר. האיש שהתקשרת אליו: אבא שלי האיש שהתקשר אליך: עוד ממש בוקר, אף אחד. תוכנית טלוויזיה שראית: לא ראיתי עדיין. איש שחשבת עליו: יש הרבה שהספקתי לחשוב עליהם בזמן הזה.
האם?:
את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא מאמינה ממש, אבל קיים דבר כזה. את/ה רוצה עוד פירסינג: אבל! נוווו! אין לי. כל פעם כותבים את השאלה הטיפשית הזאת ועוד דווקא אצל אנשים שאין להם אחד אפילו
את/ה אוהבת רכבות הרים: מאד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי.
בעד\נגד?:
מערכת יחסים ממרחקים: לא התנסיתי להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: הכי לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אני לא נוהגת. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת מה אני חושבת על זה
האם את\ה?:
אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים:
היית מאוהבת:
נון. נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: עוד לא בטוחה בקשר לזה, אני חושבת שאולי פעם. נישקת בנות: את כולן. אבל על הלחי. אוי, כמה שאני חננה. נישקת בנים: לא ממש. שכבת עם בנות: כל יום שכבת עם בנים: פעמיים ביום השם שלך הופיע בעיתון: הוא לא ממש הופיע, אבל התמונה שלי הופיעה שם
והכל בזכות יזמים צעירים והזכייה שלנו! התחרטת על דברים שעשית: מן הסתם הרבה
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: אושר? ממתק: אגוזי!!! סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: קרנצ'י-נאט מסטיק: תפוח צבע: ירוק יום בשבוע: לא יודעת, שלישי? היום הכי לא מועדף: רביעי. אבל כשיש לימודים. ג'לי: יש בזה ג'לטין- לא נוגעת. תכשיט: צמידים לרגל, טבעות... חורף\קיץ: חורף. בחדר: החלון הגדול שלי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שלי, נעמה. הלכת איתו לסרט: באמת שלא זוכרת מתי הלכתי לסרט לאחרונה. צעק עליך: בת-דודה שלי, הפיצלוחה הזאת! שלח לך אימייל: המנחים של יזמים צעירים שלנו.
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? עוד שאלה חרושה. הופעת בציבור בפיג'מה? לא, מתי אני בכלל "מופיעה בציבור"? בכית בסרט? דא, אני בוכה מהכל. היית על במה? בהצגת סופשנה של כיתה ו'. הייתי פקיד א'
חשבת שאת\ה הולך למות? לא לגמרי, אולי קצת. נכשלת במקצוע?: לא בטוחה- פעם בכיתה ד' לא למדתי למבחן אז הגשתי אותו ריק. הורידו אותך כיתה? מה פתאום הקפיצו אותך כיתה? ממש מה פתאום
רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים:
שיר אהוב: יש מליון. אוכל אהוב: חלבי בעיקר. תוכנית אהובה: יש מליון. אבל השריטה האחרונה זה "האלופה". ג'לריה
ספורט אהוב: אופניים? תחביב: לשיר! זמר/זמרת/להקה אהובים: י-ש מ-ל-י-ו-ן. עיתון אהוב: לודעת
וסתם שיט:
מה השעה עכשיו? 10:04 תפוח או בננה? תפוח, צהוב. כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? סצת סתיו וקצת אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא עניינכם
סתם. בטח לראות האלופה ב-VOD? איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוד לא אכלתי. תיכון או אוניברסיטה? אני עולה לתיכון בדיוק, לכיתה י'... איזה רגש. אבל אוניברסיטה נשמע לי ממש מגניב. בקיצור, הקולג' של פליסיטי
אתה משועמם/ת? במידת מה רעש אחרון ששמעת? שירים במדיה פלייר. ריח האחרון שהרחת? האף שלי קצת סתום הבוקר.