לסופ"ש

SpongBobit

New member
ניסיתי לצייר את ביל:)רק בשלבי התחלה וזהXD

יצא מזה לא דומה../:

זה ממש יפה!

אני יודעת שאם לא היית אומרת שזה ביל הייתי מזהה שזה ביל, ונכון בתמונה המקורית הוא לא ממש דומה לעצמו אז את לא צריכ הלהאשים את עצמך בדימיון XD

X Slider

New member
תודה על ההמלצה ../images/Emo140.gif אני אגיד את זה פעם אחת../images/Emo13.gif

מיי ואני נמצאים כרגע בשלבי הסתגלות והפורום רק בתחילת דרכו. בקרוב מאוד נתחיל במרץ לעבוד על כל המסביב ויהיה לנו פורום מקסים! אז כרגע הפורום רץ רץ עם פול הודעות והרבה בלאגן אבל הסדר ממש עומד להגיע

dorkiflitz

New member
שחף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאח שלך היה בנהריה ביומיים האחרונים.

הוא כזה סטללן.. כל הזמן הוא עייף XD

dorkiflitz

New member
כה.. הוא כל כך נבהל מכמות הערסים פה

כאילו הוא לא ראה כאלה בחיים XD

זה קשור לפורום../images/Emo6.gif../images/Emo174.gif

אני רוצה ללכת למפגש פורום אבל אין לי עם מי :[[[ למי אין עם מי ללכת? או למי לא אכפת שאצטרף אליו?^^ וכנסו למסן תדברו איתי [email protected]

Fall Out Liel

New member
באיזו שעה המפגש?../images/Emo168.gif

וזה בעזריאלי נכון? בגלל שהפורום חדש אז זה המפגש הראשון שלו נכון? יש אנשים שכבר מכירים ממפגשים אחרים שהיו [של הקומונה או משו]?

3has3

New member
LiHiLuSh זה מפגש מעריצים כללי...

של "כל" המעריצים של טוקיו הוטל בישראל
וזה באחת
בגג של עזריאלי XDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo122.gif השפם היה אמור להיות לי בהדבק ../images/Emo11.gif

הכל בגלל הפאזלים! אל תאשימו אותי

Fall Out Liel

New member
של כל המעריצים? הם יודעים בכלל?../images/Emo168.gif

מי שמעריץ את טוקיו הוטל ולא בפורום לא יכול לדעת על המפגש אלא אם כן פירסתםן את זה בעיתון או בטלוויזיה או משהו ><
יש ניחוש כמה אנשים יבואו? ומה אלו החולצות הללו? ויש משהו מיוחד שעושים במפגש או שזה עוד מפגש רגיל?

3has3

New member
../images/Emo69.gif יש מישהי שיש לה את הבלוג הכי מצליח

או אחד מהם שקוראים לה קלרה והיא קבעה את המפגש הקודם... פרסמו אותו בכל אתר ואפילו בראש אחד... במפגש הקודם גם קבעו את המפגש הזה וגם עליו מדברים בכל פורום, בלוג אפשרי
פעם קודמת אני חושבת שהיה איזה 70 או יותר אפילו... אבל כולן התפזרו בגלל האימואים שרצו לשרוף לנו תמונה של ביל
החולצות אני לא ממש יודעת עליהן משהו אבל הן עולות 55 ואמא נתנה לי כסף לזה DD: ייאייפיי DDD: בעיקרון זה מפגש לכבוד שנתיים למונסון ואמורים להפריח בלוני הליום עם ברכות ואת זה ראש 1 יצלמו
אז.. זהו DD:

LiHiLuSh

New member
אוף אני לא יגיעה למפגש יש איזשהו

דרך שאני יוכל ליקנות את החולצות ממקום אחר?

למעלה