לסופ"ש.

its only ma

New member
../images/Emo201.gif

הרבה פעמים יומולדת זה באמת מבאס.... אבל לא נורא... [גאד! אין לי מה להגיד...X_X |רצהלסקולאתעצמי|

אוף../images/Emo42.gif

יש לי הרבה לימודים. אני רוצה לרדת ל- 3 יח"ל במתמטיקה, אני מקווה שיתנו לי. אין לי זמן למחשב ולפורומים. אין לי אפילו כוח להוסיף אמוטיקונים להודעות שלי כדי שתבינו עד כמה אני מבואסת. בטח לא יהיה לי זמן להיכנס לפורום מחר אז אני בטח לא אקרא את התגובות המתחשבות שלכם. בטח גם אין לכם תגובות איכפתיות. יש מלחמות בעולם. אנשים מתים כל כמה שניות. בטח יצאו לי ילדים מעוותים כי אני הולכת הרבה עם הפאלפון בכיס וזה יהרוס לי את הרחם. כוס אמק. ילדות בנות 8 עושות דיאטה וסופרות קלוריות. די. מי מכניס להן את הרעיונות האלה לראש? אוף אני לא אימו. אני רק מדוכאת טיפטיפונת. יאללה ביי.

תמר כפרות עלייך ../images/Emo9.gif

אני ממש מבינה איך את מרגישה. גם לי אין זמן בגרוש. בשיט. בכלל.. אבךל נעבור את זה נכון?

תמרי ../images/Emo24.gif

זה בסדר להיות מדוכאת. כל עוד את מתעודדת אחרי כמה זמן! אל תדאגי הכל יהיה בסדר ואני לא חושבת שזה שאת הולכת עם הפלאפון בכיס יעשה משהו רע... זהשאת מדברת איתו זה כבר משהו אחר. מה זה משנה בכלל בכל מקרה כולנו נמות בסוף (איזו אופטימית אני אה?) בכל מקרה שולחת לך חיבוקים ונשיקות
ככה כשתיכנסי סוף סוף לפורום יהיו לך הודעות נחמדות לקרוא! love you

../images/Emo79.gif אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב ../images/Emo23.gif

אל תחשבי שלילי, תהני מהדברים החיוביים :) אוכ מתמטיקה
, מבינה אותך
תמיד פה בשבילך

Rose131

New member
שיעורי תנך יכולים להיות מאוד מעוררי השראה../images/Emo3.gif

למעלה