לקיץ

הופעות שליחי הבלוז 4-5.8.05

יום ה', 4.8, 22.00: השליחים בליל 3 אגדות הרוק יצדיעו ללהקות: PINK FLOYD LED ZEPPELIN THE DOORS במועדון קונסטנטין בבינימינה. יום ו', 5.8, 17.00 (מופע אחה"צ): השליחים יבצעו את מיטב היצירות מכל האלבומים של להקת "פינק פלויד" האגדית בגן לאומי עין חמד בירושלים. יום ו', 5.8, 21.30: השליחים יצדיעו למיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השישים והשבעים: "שיקגו", "רולינג סטונס", "הקצפת", "סגול כהה", "סנטנה" ועוד בקמלוט ת"א.

duback

New member
../images/Emo32.gif קמונה חדשה ללהקה megadeth

בהנהלת AXL SLASH היכנסו מעריצי megadeth וגם מי שלא תמיד יכול להכנס ולהכיר יום טוב לכם מקווה שתהנו!! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=1633&smsMsg=

אקסל סלאש! איפה הוא??

מזמן לא הראה סימני חיים במחוזותינו, והוא עוד מתועד בשרשור המיתולוגי בטאגליינס....

הופעות אוגוסט בקמלוט תל-אביב

1.8 (שני, 21.30): אליאל אבקסיס והלהקה במופע רוק ישראלי מקורי. 2.8 (שלישי, 21.30): עדי פרומוביץ' במופע "אותם שמיים". 3.8 (רביעי, 21.30): יונתן גוטפלד במופע רוק מקורי. 4.8 (חמישי, 21.30): מאדורי במופע אקוסטי חדש. מופע ללא עישון!!! 5.8 (שישי, 21.30): להקת "שליחי הבלוז" בקלאסיקות הגדולות של הרוק והבלוז משנות ה-60' וה-70'. 6.8 (שבת, 21.30): גדי פיינגולד במופע "לא יודע כלום". 8.8 (שני, 21.30): אמיר ברנט וקרן אברשי בחומרים אישיים (שלו ושלה) בסגנון אינטימי ואקוסטי. 9.8 (שלישי, 21.30): יוני פוליקר במופע "את האמת רואים בלילה". 10.8 (רביעי, 21.30): להקת "צחי והחוליות" במופע "כשזה נכון, זה נובט". אומנים אורחים: גולן אזולאי והדר כהן. 11.8 (חמישי, 21.30): ירונה כספי במופע "תני לשתיקה לבעור". 12.8 (שישי, 21.30): להקת דבש במופע "גלגל ענק". 13.8 (שבת, 21.30): המועדון סגור - ערב ט' באב. 14.8 (ראשון, 21.30): מארינה מקסימיליאן בלומין במופע "אולי". 15.8 (שני, 21.30): אסף טל במופע "פורנו פואטי". 16.8 (שלישי, 21.30): נדב ברנע מופע רוק אינטימי. 17.8 (רביעי, 21.30): ליאור נץ במיטב להיטי הרוק'נ'רול של כל הזמנים. 18.8 (חמישי, 21.30): רפי פרסקי במופע "בלב ובנפש". 19.8 (שישי, 21.30): THE HAMMER & CG בלוז באנד במופע בלוז אנרגטי וקיצבי. 20.8 (שבת, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - להקת "מג'נטיק" מבצעת רוק מתקדם משנות ה-70'. לפני ההופעה יוקרנו על מסך גדול וידיאוקליפים והופעות של הלהקות המבוצעות באותו ערב. 21.8 (ראשון, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - להקת "כבד קצוץ" מבצעת "לד זפלין" ורוק כבד. לפני ההופעה יוקרנו על מסך גדול וידיאוקליפים והופעות של "לד זפלין". 22.8 (שני, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - הדרה לוין ארדי ולהקתה במחווה לג'אניס ג'ופלין. לפני ההופעה יוקרנו על מסך גדול וידיאוקליפים והופעות של ג'אניס ג'ופלין. 23.8 (שלישי, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - להקת "שריפה - BURN" מבצעת "סגול כהה" וממשיכיה: "ריינבו", "נחש לבן" ו"בלקמור נייט". לפני ההופעה יוקרנו על מסך גדול וידיאוקליפים והופעות של "סגול כהה". 24.8 (רביעי, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - ערב מחווה ללהקת U2 בביצוע להקת "אוברטון". לפני ההופעה יוקרנו על מסך גדול וידיאוקליפים והופעות של U2. 25.8 (חמישי, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - להקת החוויה של שלמה מזרחי במופע "ג'ימי הנדריקס חי" (מחווה לג'ימי הנדריקס). לפני ההופעה יוקרנו על מסך גדול וידיאוקליפים והופעות של ג'ימי הנדריקס. 26.8 (שישי, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - כל להיטי החיפושיות בביצוע להקת "אקס בנד". לפני ההופעה יוקרן על מסך גדול אוסף הוידיאוקליפים המלא של כל להיטי "החיפושיות". 27.8 (שבת, 21.00): פסטיבל רוק בקמלוט - להקת "שליחי הבלוז" במופע מחווה ללהקת "הדלתות". לפני ההופעה יוקרנו על מסך גדול וידיאוקליפים והופעות של "הדלתות". 29.8 (שני, 21.30): אליאל אבקסיס והלהקה במופע רוק ישראלי מקורי. 31.8 (רביעי, 21.30): להקת "מצ'ומורה" במופע Fאנק-רוק ישראלי בעטיפה פופית. אורח מיוחד: דן תורן. הכניסה חופשית!!! הפרטים המלאים על הופעות אלה באתר שלנו: www.kamelot-ta.com

לא, זה לא יקרה

אביב גפן מאוד רצה שווטרס יבוא לכאן ושהוא ואביו (של גפן, לא של ווטרס) יעלו גרסה ישראלית ל"החומה" - אבל זה נשאר בגדר חלומות באספמיא. ווטרס עסוק כעת בדברים אחרים.

melancholy man

New member
פינקי יקירי

למה זה חשוב?, מי שרוצה להצהיר על גילו, הוא מצוי בכרטיס האישי שלו, אפשר להכנס לכרטיסים ולבדוק, מי שלא רוצה מן הסתם לא יגיד. נדמה לי שהגילאים הם מגיל טיפשרה עד 40 וקצת. שזה מדגם דיי מיצג לגילאי חובבי פינק פלויד, אם כי אפשר למצוא גם מבוגרים הרבה יותר.

One Echoe

New member
לא..

כבר לא צריך לקרוא לזה ערב מחווה, כי זה מתקיים בערך 3 פעמים בשבוע אם אני לא טועה, אולי קצת פחות.

afon

New member
גיל הגיע הזמן שתפסיק עם מסע הצלב

נו יש בסופו של דבר אנשים שכן נהנים משליחי הבלוז ומערבי המחווה שלהם. תקבל את זה, הבנו שאתה סבלת, שאתה לא ממליץ ללכת לערב כזה, ושזה סתם בזבוז כסף, אבל יש אנשים שכן אוהבים.

Perfect sense

New member
../images/Emo45.gif

אני לא הולך נגד גיל או משהו, אבל אני מאוד נהניתי בהופעת המחווה לפינק פלויד של שליחי הבלוז.

נימרודל

New member
בעיקרון...

הם אחלה- נגנים מעולים אחד-אחד. אבל הסולן שלהם מעצבן אותי. הם צריכים להחליף אותו. ואולי גם לעשות חומר מקורי שלהם, אני בטוחה שהם מסוגלים לזאת.

One Echoe

New member
צ'לי נגן מעולה?

מה קורה לכם? איפה השיפוט שלכם? הוא חקיין מעולה אולי, וגם זה לא, כי הוא כל הזמן מאלתר והורס את השירים. הוא לא מבין שהסולואים של גילמור זה כמו טקסטים, אסור לשנות אותם.

למעלה