לקשקושיםD:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב אז... זהו.

שלום אחרון ל... לא יודעת כמה זמן.
אני אחזור מתישהו- או סופ"ש הקרוב או זה שאחריו. אז... כן. להתראות. >:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאגב, תהנו מחר~

כיף לכן שיש לכן הופעה... בעוד שאני צריכה לסבול אי שם בנגב.
[הו וואל, לפחות עברתי את תקופת הלחבב-את-30סטמ-כי-אם-הייתי-אוהבת-אותם-הייתי-מתה. גם ככה אני רואה תמונות וסרטונים מהסופר שואו 3 ובא לי לבכות
] [היצ'ול ליידי גאגא. ואונהאדונג רוקדים את אול דה סינגל ליידיז בשמלות עור קצרות. WIN.] [וכן זה משהו שאפילו אתן יכולות להבין- חבורה של גברים בבגדים קצרים. רוקדים. שירים. של בנות. במהלך סיבוב ההופעות שלהם. ואני כבר חשבתי שאחרי ג'י וצ'ו הם לא יכולים להפוך להומואים יותר
] [והם התחפשו לירקות. ועשו ערמת אנשים. הם היו סלט. סלט! בשיר קוקינג קוקינג. כמה מקורי
] [וגם- להיצ'ול יש דואט עם סולי. סולי! T_______T היצ'ול&סולי זה... ההטרו-קאפל ה4 האהוב עלי. ): כמובן שאין השוואה להיצ'ול&ג'סיקה (או טאמין&סולי) אבל אבל אבל אוווווווווף. פדופיליה
] וכן אני חופרת עכשיו על הקוריאנים שלי כי זו הפעם האחרונה שאעשה את זה סביר להניח. אני מרשה לעצמי. >:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif נתגעגעT.T

תחזרי מהרD: ותהני . עד כמה שאפשר
חחחחחחח הסלט הרג אותי

NotFamous

New member
ווהווו!!!

היה יום מתיש מייגע ומלא בעיות וריבים אבל הכלללללללללל הסתדר שכזה ויש לי חברים מדהימים ולא הייתי מחליפה אותם בעד שומדבר בעולם!! מחר יש יומחנה אימונים, ושבוע הבא ידיד שלי בא לישון פא ראשון-שני והידיד הכי טוב שלי (שגר באילת) ישן פה חמישי-שבת!! יהיה דליקטוסיק! רק הייתי צריכה לשתף. D:

למעלה