לראשון-שני..

../images/Emo32.gifלראשון-שני..

י=ב=ש=ש=ש פה ר=צ=ח=ח=ח=!! אז החלטתי לשגעעע אותכםם קצת בשאלון קצר-ארוך
*לקווח מפורום סקרים ושאלונים* חפירות על עצמך
פריט הלבוש האהוב עליך?
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?
לאן היית רוצה לחזור?
איפה נולד? (בית חולים)
ובאיזו עיר?
כמה פעמים עברת דירה?
אוהב את המקום שאתה גר בו?
יש לך חברים עוד מהגן?
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?
והכי טובה?
שמח על זה?
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?
היית מאוהב?
חווית אהבה נכזבת?
אוהב את עצמך?
מה היית משנה בך?|
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?
כמה מחשבים יש לך בבית?
כמה טלוויזיות? |הדגשככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום:
דבר לא נחמד שקרה לך היום:
מתי התעוררת היום?
גובה:
משקל:
הפאדיחה הגדולה של החיים:
באיזה ארצות ביקרת?
מה תעשה מחר?
מאוהב?
דלוק על מישהו? אם...
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה:
מחשב או טלוויזיה?
רוק או פופ?
רוק או מטאל?
ללכת או לנסוע?
לישון או לקום?
לכתוב או להקליד?
חיבוק או נשיקה?
התכתבות או שיחת טלפון?
להיות נבוך או להיות קול?
לבכות או לצחוק?
גיטרה או תופים?
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?
אייסיקיו או מסנג'ר?
פירה או צ'יפס?
אפונה או תרד?
חום או קור?
חורף או קיץ?
פלאפון או מירס?
אח או אחות?
תה או קפה?
קפה או שוקו?
תה או שוקו?
קר או קפוא?
יום או לילה?
ירח או כוכבים?
דשא או אדמה?
מטוגן או על האש?
נא\ מדיום\ או וול דאן?
פסטה או אורז?
רביולי או ניוקי?
לזניה או סלט?
אוכל של אמא או במסדה?
תל אביב או ירושלים?
אילת או ים המלח?
מסעדה איטלקית או מזרחית?
סלט או ממתקים?
תפוז או בננה?
וואלה או ynet ?
מתמטיקה או אזרחות?
2 או 3?
כלב או חתול?
דג או צב?
משמש או אפרסק?
דלעת או ברוקולי?
תות או בננה?
קרפ תרפתי או ואפל בלגי?
גלידת וניל או שוקולד?
פופקורן או צמר-גפן מתוק?
חלה או לחם קל?
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?
קשת או רשת [בערוץ 2]?
ערוץ 10 או 22?
YES או HOT?
NO או COLD?
נעל או גרב?
גופיה או סווצ'ר?
קרבי או ג'ובניק?
אולסטאר גבוהות או חצי?
אולסטאר מקושקשות או חלקות?
אורנג' או סלקום?
לאומי או פועלים?
אופניים או סקייטבורד?
מחשב או DVD? נרא'לי שמספייקק לכםם בנתייםם!! תענווווו
אל תהיו יבששיים! אווהבתת מלאןןן!
+
+
פטרי

hila846

New member
איזה ארוךך../images/Emo12.gifאני יענה אח"ככ../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

einatit4

New member
../images/Emo187.gif

חפירות על עצמך פריט הלבוש האהוב עליך? הממממממממממ מכנסיים רגילות כאלו
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בקיבוץ
לאן היית רוצה לחזור? לקיבוץ
איפה נולד? (בית חולים) העמק
ובאיזו עיר?עפולה.. אבל רק נולדתי שם
כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת
אוהב את המקום שאתה גר בו? את הבית כן את הישוב לא. יש לך חברים עוד מהגן? וודאייי מהגן של הקיבוץ.. חח כל הילדים בקיבוץ.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לעבור לפה
והכי טובה? לפגוש את אגם, טיולים כייפים, וכל התקופה בקיבוץ. שמח על זה? כן.. חחחחח היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? המממ לא יודעת
היית מאוהב? המממ ניראה לי
חווית אהבה נכזבת?
אוהב את עצמך? לא
מה היית משנה בך?| ה-כ-ל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? המממממ חוכמה? חח לא יודעת יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שווו הדה? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 רגילים ו2 ניידים.. מחשב לכל בן משפחה
כמה טלוויזיות? הממממממ כרגע יש 2 אחת בחדר של אח שלי ואחת בסלון.. אהה גם אחת שסתם עומדת בחדר של הורים שלי...בלי שימוש.. |הדגשככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: המממממממממ הממממממ סתם, כל מיני דברים קטנים
דבר לא נחמד שקרה לך היום: הרגשתי טיפה לא טוב בבוקר מתי התעוררת היום? 6:20 כמו תמיד
גובה: 1.70
משקל:
הפאדיחה הגדולה של החיים: היו יותר מדיי
באיזה ארצות ביקרת? הולנד, בלגיה, צרפת, איטליה, שוויץ, תורכיה. מה תעשה מחר? אלך לבית ספר
מאוהב?
דלוק על מישהו?
אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?
זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שניהם
רוק או פופ? לא יודעת רוק או מטאל? לא מכירה
ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? הממממממ לא יודעת לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ
פירה או צ'יפס? פירה
אפונה או תרד? אפונה חום או קור? קורררררררררר חורף או קיץ? חורףף פלאפון או מירס? אורנג'.. חחח אח או אחות? אח תה או קפה?תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? שניהם
קר או קפוא? קר יום או לילה? יום ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? דשא[למרות שאני רגישה] מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? איכססס מה אני מבינה בזהה אבל הדבר הכי שרוף.. פסטה או אורז? אורזז
רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסדה? גם וגם
תל אביב או ירושלים?
אילת או ים המלח? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית?
שתיהן סלט או ממתקים? סלט תפוז או בננה? שניהם
וואלה או ynet ? וואלה
מתמטיקה או אזרחות? המממממממ 2 או 3? 2 כלב או חתול? שניהם דג או צב? צבג משמש או אפרסק? שניהם דלעת או ברוקולי? דלעת תות או בננה? בננה קרפ תרפתי או ואפל בלגי? לא טעמתי את שניהם גלידת וניל או שוקולד? שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? לחם קל רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוטטטט
NO או COLD? שוווו? נעל או גרב? שוו? גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? מאיפה לי
אולסטאר גבוהות או חצי? שתיהן אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? אורנג''''
לאומי או פועלים? פועלים אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב

einatit4

New member
../images/Emo187.gifוהוו זה היה קשהה ותיקון:

גיטרה או תופים: תופים
לא חשוב למה

עונה לעצמי../images/Emo3.gif

חפירות על עצמך
פריט הלבוש האהוב עליך?גופייה וגינ'ס או מכנס זרוקק התקופה הכי אהובה עליך בחיים?היו הררבה לאן היית רוצה לחזור?לכיתה ה' ולמה?שומרת את זה לעצמי איפה נולד? (בית חולים)לאא בארץץץ ובאיזו עיר?=== כמה פעמים עברת דירה?3 פעמים אוהב את המקום שאתה גר בו?יאפפ יש לך חברים עוד מהגן?בטחח מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לאא זווכרת והכי טובה?המוןן שמח על זה?בטח היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כןן ושומרת את זה לעצמי היית מאוהב?מי לא?ואני עדיין
0 חווית אהבה נכזבת?לאא אוהב את עצמך?בערך=\ מה היית משנה בך?|אממ...לא דעתת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה ויופי
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?--------- כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:המוון:]]דברתי עם ידיד שלי בטלפוון! דבר לא נחמד שקרה לך היום:---- מתי התעוררת היום?חח ב12 גובה:1.67 נרא'לי אבל מטר 60 ומשו בטווח! משקל:לא דעתת הפאדיחה הגדולה של החיים:לא עולה לי עכשיו בראשש באיזה ארצות ביקרת?פולין מה תעשה מחר?אלך לבצפר
[עד 2 וצי
] מאוהב?כעעעעעע דלוק על מישהו?ככככעעעעעעעע
אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אממ..תלוי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?לא דעתת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי למה משתנה יעני לטובה או לרעעעעעעה זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשבב רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?-- ללכת או לנסוע?לסווע לישון או לקום?לישוןןן
לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה+חיבוק
+
התכתבות או שיחת טלפון?טלפון יותר קללל..
להיות נבוך או להיות קול?לאא דעתת.. לבכות או לצחוק?לצחוק
גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?לא דעת אייסיקיו או מסנג'ר?מסינג'ר פירה או צ'יפס?צי'פס אפונה או תרד?איייייייייכסססס
לא זה ולא זה חום או קור?קוור וחום
חורף או קיץ?חורףף וקייץ! פלאפון או מירס?פלאפוון אח או אחות?אחות תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?מה שבא לי קר או קפוא?אמממ..צלוי מה אבל קרר יום או לילה?לילעע ירח או כוכבים?כוכבים דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?על האאששש
נא\ מדיום\ או וול דאן?S פסטה או אורז?פסטטה רביולי או ניוקי?רביולי לזניה או סלט?לזנית גבינה וסלטט ירקוות אוכל של אמא או במסעדה?אווכל של אמא ומסעדה
תל אביב או ירושלים?ת"א בארוורר! אילת או ים המלח?אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית?אטלקית סלט או ממתקים?סלטטטטטטט תפוז או בננה:תפוווזזזזזז וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה 2 או 3?2 כלב או חתול?כלבב דג או צב:דגגגגגג משמש או אפרסק?אממ..אפסרקקק לא אוהבתת משמש ולא אפרסק אבל אפרסק יותר עדייף דלעת או ברוקולי?
אייכסס לא זה ולא זההה תות או בננה?בננה ותות קרפ צרפתי או ואפל בלגיקרפ צרפתי? גלידת וניל או שוקולד?וניל
פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורןן חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?שתייהםם! קשת או רשת [בערוץ 2]?גם וגם ערוץ 10 או 22?גם וגם YES או HOT?גם וגם NO או COLD?-- נעל או גרב?נעלל גופיה או סווצ'ר?גופיה קרבי או ג'ובניק?אממ...לא דעתת אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקוות אורנג' או סלקום?אורנג' לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב

|שונאת מתמטיקה../images/Emo10.gif|../images/Emo110.gif

חפירות על עצמך
פריט הלבוש האהוב עליך? גופיות התקופה הכי אהובה עליך בחיים? התקופה שהייתי בבטן של אמא שלי.. סתםסתם.. הממ.. לא יודעת.. לאן היית רוצה לחזור? לגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולהשאר שם לתמיד איפה נולד? (בית חולים) חחחח תל השומר ובאיזו עיר? ת"א לא? כמה פעמים עברת דירה? נמממ גרנו בסינגפור ופה בת"א אוהב את המקום שאתה גר בו? את השכונה שלנו והבניין והבית כע.. את העיר לא משו יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא צריך פירוטים.. והכי טובה? כנ"ל
שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? :) היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? טהטהטהטהטה אוהב את עצמך? לא מה היית משנה בך? כמעט הכל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אינלי אפחד מהם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? בבית פה 2 ואצל אבא יש הרבה.. כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי
דבר נחמד שהיה לך היום: הציונים..:] דבר לא נחמד שקרה לך היום: להתכונן למבחן
איכס
פשוט באלי לקרוע הכל וללכת לישון שנתיים מתי התעוררת היום? 7 גובה: 1.53-4 משקל: :]]]]]]]]]]]]]]]]]]] הפאדיחה הגדולה של החיים: חסר..? באיזה ארצות ביקרת? סינגפור, אנגליה, צרפת, תאלינד [או הולנד.. נראלי הולנד.. לא זוכרת
] וזהו נראלי מה תעשה מחר? בצפר מאוהב? טוטו דלוק על מישהו? טוטו [ולמי שיש מה להגיד אני מציעה לכם לשתוק
] אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יודעת.. תלוי כמה קטן ותלוי בעוד הרבה דברים אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? בוכה.. הרבה.. הרבה.. הרבה..:p חחחחחחח אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא ולא.. כולם משתנים.. תמיד.. זה או זה
מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? באמצע.. לכיוון פופ טיפה יותר רוק או מטאל? לאדעת ללכת או לנסוע? לנסוע
שש אני לא עצלנית לישון או לקום? לישוןן
לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק.. אבל תלוי עם מי התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? חחח הממ לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן פירה או צ'יפס? פירה אפונה או תרד? אפונה חום או קור? לא ולא חורף או קיץ? לא ולא פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? שניהם תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? תה קר או קפוא? קר יום או לילה? יום ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? נממ.. דשא? מטוגן או על האש? מטוגן.. לא אוהבת על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? חח עזבו אותי מזה פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? שו? לזניה או סלט? לא ולא אוכל של אמא או במסדה? אמא תל אביב או ירושלים? ירושליים אילת או ים המלח? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים? נחשו
תפוז או בננה? תפוז! וואלה או ynet ? YNET מתמטיקה או אזרחות? אפילו אזרחות תאמינו לי@! גרררררררררררררררררררררררררר:mad: 2 או 3? 2 כלב או חתול? כלב דג או צב? דג משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? לא ולא תות או בננה? תותת קרפ תרפתי או ואפל בלגי? קרפ גלידת וניל או שוקולד? שוקולד אם בכלל:p פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן חלה או לחם קל? לחם רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? נולד קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? יס NO או COLD? הא? אההההההההה
נעל או גרב? גרב גופיה או סווצ'ר? שניהםם קרבי או ג'ובניק? . אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? אורנג לאומי או פועלים? פועלים אופניים או סקייטבורד? סקטבורד מחשב או DVD? מחשב

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifקראתי הכל../images/Emo9.gif

למה לא אמרת לי שחזרת במסנ?

עונההה../images/Emo3.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה יפה, בעיקר גופייותף, אממ ג'ינס
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?היו כמהה
לאן היית רוצה לחזור? ללפני חודש ויומיםם
שפגשתי א אגם בקריית שמונה היה כזה מדהיםם
איפה נולד? (בית חולים) השרון
ובאיזו עיר? פתח תקווה
כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת שהייתי ממש קטנה
אוהב את המקום שאתה גר בו?מאודדדדד
יש לך חברים עוד מהגן?מלאאא
כל החברות שליי כמעט
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לא זוכרת
והכי טובה?שהכרתי את החברות המדהימות שיש ליי
שמח על זה?מאודדדדדדדדדדדדד
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אגם
היית מאוהב?כעע
חווית אהבה נכזבת?כעע
אוהב את עצמך?לפעמים
בדרך כלל לא
מה היית משנה בך?חיצונית: הכללללל אופי:להתעצבן יותר לאט חחח לא מהר
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה והייתי משיגה יופי
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? ועכשיו בעבריתתת
כמה מחשבים יש לך בבית?2 משמתמשים רק באחד
השני ליופי
כמה טלוויזיות?בכל חדר
4
|הדגשככה בכללי:
? דבר נחמד שהיה לך היום:אממ שהייתי באילת
דבר לא נחמד שקרה לך היום:אממ שחזרתי מאילת
מתי התעוררת היום? מוקדם
ב9 ורבע לחדר אוכלל
גובה: שליי?
1:61 משקל: מעדיפה לשמור לעצממי
ולדיאטנית שליי
הפאדיחה הגדולה של החיים: חחחחחחחחח זה היה במילחמהה
אני לא יוסיף יותר מזהה
באיזה ארצות ביקרת? אממממ מצריים, טורקיה, הולנד
מה תעשה מחר? יש לנו יום כיבושששששש
מאוהב? לאאא
דלוק על מישהו? לא
וזה ממש מעצבן אותי
אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא ניראה ליי
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? ניפרד ממנו
מקללת אותווו
סתםם אבל הייתי בוכה מלאאאאא זה ממש פוגעעעע
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלויי בהתלחה מנסה ואם זה לא היה עובדד הייתי פשוט מנתקת איתה קשרר
לפחותת שיהיה פחות ממה שהיהה... זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב
רוק או פופ? אף אחדד
רוק או מטאל? מזה מטאל?
(
) ללכת או לנסוע?לסוע
לישון או לקום?לישששששוןןןןןןןןןןןן
איך אני אוהבת לישון
לכתוב או להקליד? להקקלידד
חיבוק או נשיקה? תלויי
בדרך כלל נשיקה
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפוןן
להיות נבוך או להיות קול? קול
לבכות או לצחוק?לצחוקקקק
אני תמיד בעדד
גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? תלוייי בסיטואציה
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
(הוא לא פועל לי
) פירה או צ'יפס? צ'יפסססססס
אפונה או תרד? יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חום או קור? חווםםםםם
חורף או קיץ? קיץץ
אחלה עונה ויש לי יומולדתת
פלאפון או מירס? פלרפוןןןןןןן
אח או אחות? אחות
תה או קפה? תה
קפה או שוקו?שוקו
בעליי
תה או שוקו? שוקווווו
קר או קפוא?תתלוי מהה
ניראה לי עדיף קרר
יום או לילה? שניהםם
ירח או כוכבים? כוכבים עם ירח
דשא או אדמה?דשא
מטוגן או על האש?על האש
נא\ מדיום\ או וול דאן? אהה
? פסטה או אורז?]פסטהההההההההה
אישתיי
רביולי או ניוקי?רביוליי
אבל אני לא מכירה את השני אני ישמח להכיר
נעים מאודד
לזניה או סלט? לזניהההה
אני מטורפת על לזינהה
חבל שאמא לאדעת להכיןן
אוכל של אמא או במסדה? מסעדה
חחחחחחחח
תל אביב או ירושלים? תל אביב
אילת או ים המלח? אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקיתת
אישתיי(פסטה
)
סלט או ממתקים? אף אחדד
תפוז או בננה? איככככככככככככככככככ
וואלה או ynet ? וואינט
מתמטיקה או אזרחות? לא למדתי זרחותת
אבל אני שונאת מתמטיקה
2 או 3?
2
חחחח כלב או חתול? כלב
למרות שאני פו

../images/Emo6.gifמפגרת ורעבה../images/Emo6.gif ../images/Emo113.gif../images/Emo126.gif

חחחחחחחחחחחח אחר כך אני אקרא את שלך אני פשוט חייבת לעוף לבצפררר

אני../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

חפירות על עצמך פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה/מכנס נוח:p התקופה הכי אהובה עליך בחיים? שהייתי בגן:] לאן היית רוצה לחזור? לגן:p איפה נולד? (בית חולים) אממ "השרון"
ובאיזו עיר? פ"ת:] כמה פעמים עברת דירה? 1:p אוהב את המקום שאתה גר בו? לא:| יש לך חברים עוד מהגן? כן
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אמממ
והכי טובה? שעברתי את שיעורים ערבית
שמח על זה? כן:] היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן:) *האממ* היית מאוהב? כן
חווית אהבה נכזבת?
אוהב את עצמך? האממ מה היית משנה בך?| את הכל:) מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם:p יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אע? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 3 |הדגשככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אממ, כלום:p דבר לא נחמד שקרה לך היום: שעינב "זרקה לי ת'קוקיה לפח"
מתי התעוררת היום? עשרים ל-7:( בגלל אבא
גובה: 1.53 או שעליתי:) משקל: 42:) הפאדיחה הגדולה של החיים: עדיף שלא:p באיזה ארצות ביקרת? פריז:] מה תעשה מחר? אממ, ילמד למבחן בלשון:| מאוהב? האממ דלוק על מישהו? לא:p אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי זורקת עליו קטשופ
מה אני ד'עת
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? משנה אותה!! זה או זה: מחשב או טלוויזיה? אמממ:| רוק או פופ? :| רוק או מטאל? :| ללכת או לנסוע? לנסוע:] לישון או לקום? לישון:] לכתוב או להקליד? להקליד:] חיבוק או נשיקה? שניהם:) התכתבות או שיחת טלפון? גם וגם:] להיות נבוך או להיות קול? קול
לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים:p אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ:] פירה או צ'יפס?ציפס אפונה או תרד? :| חום או קור? קור
חורף או קיץ? חורף:p פלאפון או מירס? פלאפון
אח או אחות? אחות:p תה או קפה? תה:] קפה או שוקו? שוקו
תה או שוקו? שוקו:) קר או קפוא? קר:) יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? כוכבים
דשא או אדמה? דשא
מטוגן או על האש? על האש
נא\ מדיום\ או וול דאן? אע? פסטה או אורז? אמממ:p רביולי או ניוקי? :| לזניה או סלט? אפ'חד:| אוכל של אמא או במסדה? אמא
תל אביב או ירושלים? ת"א:] אילת או ים המלח? שניהם:p מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית:] סלט או ממתקים? ממתקים:) תפוז או בננה? תפוז:) וואלה או ynet ? וואלה:p מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה:| 2 או 3? 2 כלב או חתול? כלב:p דג או צב? דג:| משמש או אפרסק? אפרסק:| דלעת או ברוקולי? :| תות או בננה? בננה:p קרפ תרפתי או ואפל בלגי? קרפ:] גלידת וניל או שוקולד? שניהם
פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? חלה:] רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? אממ:p רוקדים... קשת או רשת [בערוץ 2]? שניהם:p ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט
NO או COLD?
נעל או גרב? גרב:] גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר:p קרבי או ג'ובניק? :| אולסטאר גבוהות או חצי? חבול אולסטאר מקושקשות או חלקות? חבול אורנג' או סלקום? סלקום:p לאומי או פועלים? :| אופניים או סקייטבורד? אופנים מחשב או DVD? מחשב:]

עונה.. ../images/Emo26.gif

חפירות על עצמך פריט הלבוש האהוב עליך? כמעט הכל התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אמממ שאלה טובה.. לאן היית רוצה לחזור? אממ.. משו כמו 6-7 שנים.. חח לא משנה למה
איפה נולד? (בית חולים) אחד בירושלים.. לא משנה :p ובאיזו עיר? ירושלים כמה פעמים עברת דירה? אמממ פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? אממ פחות או יותר :p יש לך חברים עוד מהגן? הגן היה קרוב לדירה הקודמת.. אז ככה שלא בדיוק.. יש לי ידיד טוב שהיה איתי בגן.. סיפור הזוי לגמרי
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אני לא אוהבת לדבר על זה.. והכי טובה? אמממ חחח יש מלאאאא שמח על זה? ברורר היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן.. חח פאדיחות להגיד כאן היית מאוהב?
חווית אהבה נכזבת? אממ
אוהב את עצמך? משתדלת.. מה היית משנה בך? לא יודעת.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אמממ חחח שאלה עמוקה.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג.. אבל אני לא מחברת כי זה תוקע ת'אייסי חחח זה סתם נמצא במחשב.. :| כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 5 |הדגשככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: היום? אממ הוא אמר לי שלום חח
סתם.. התלהבתי :p דבר לא נחמד שקרה לך היום: אמממ לא משנה.. מתי התעוררת היום? 7 גובה: 8\1.57 משקל:
הפאדיחה הגדולה של החיים: חחח לא חסר באיזה ארצות ביקרת? לא ביקרתי מה תעשה מחר? משתחרריםםם...! חחח יראה את עמרי בערוץ הילדים? חח סתם.. אני ילמד למבחן
מאוהב?
דלוק על מישהו?
אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יודעת.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא הייתי מנסה לשנות.. אלא אם כן הוא השתנה לרעה.. הייתי מנסה להחזיר אותו שיהיה בנאדם טוב.. חח צדיקה שכמותי
חח סתם.. לא הייתי משנה, הייתי מנסה לקבל אותו איך שהוא.. עם החסרונות והיתרונות שבו :) זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? מממ... רוק או מטאל? ^^^ ללכת או לנסוע? לנסוע.. אבל אם זה עם חברות אז לא אכפת גם ללכת :p חח לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? אממ חיבוק או נשיקה? חיבוק.. אומר הרבה! התכתבות או שיחת טלפון? לפעמים ככה.. להיות נבוך או להיות קול?
לבכות או לצחוק? לצחוק.. אבל לפעמים גם לבכות
גיטרה או תופים? שניהםםם!! אעע אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אמממ גדולים? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ' פירה או צ'יפס? צ'יפס
אפונה או תרד? אפונה? חום או קור? מממ תלוי בעונה :p חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? לוידעת :p אח או אחות? חחחח תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקווו תה או שוקו? שוקווו קר או קפוא? קר :| יום או לילה? יום ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? דשא חח מטוגן או על האש? על האש :p נא\ מדיום\ או וול דאן?
פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? לעע לזניה או סלט? ^^^ אוכל של אמא או במסדה? אמא
תל אביב או ירושלים? ירושלים
אילת או ים המלח? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית? לא יודעת :p סלט או ממתקים? ממתקים תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? וואלה מתמטיקה או אזרחות? אזרחות! 2 או 3? אע?
כלב או חתול? כלב דג או צב? דג משמש או אפרסק? :S דלעת או ברוקולי? :S תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? אמממ גלידת וניל או שוקולד? שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן
התמכרות חלה או לחם קל? לחם רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? רוקדים עם כוכבים.. קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט NO או COLD? חחחחחחחחחח אהבתי :p נעל או גרב? גרביים גופיה או סווצ'ר? תלוי בעונה
קרבי או ג'ובניק? מממ... אני מכירה מפה ואני מכירה מפה.. אז לא יפה להגיד :p אולסטאר גבוהות או חצי? חצי :p אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? סלקום :) לאומי או פועלים? לא הבנתי
אופניים או סקייטבורד? סקייטבורד.. זה מגניב כזה :p מחשב או DVD? מחשב תודה פטרייי

אאאאאאאניייייייייייי../images/Emo20.gif

חפירות על עצמך:
פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס וחולצה ככה יפה מזארה
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גןןןןן וכיתה ו'
לאן היית רוצה לחזור? ללמפגש בשלגייה עם אגמיי
ולקורס משצים עם שלומיי
איפה נולד? (בית חולים) סורוקה
ובאיזו עיר? באר שבע
כמה פעמים עברת דירה?פעם אחתת
אוהב את המקום שאתה גר בו? אממממ את הביתת כןןןן אבלל את העיר עצמה לא הכי כאילו לא יודעת מעפן פה
יש לך חברים עוד מהגן? וואיי כןןן מלללאאאאאא..
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שהייתי בבית חולים חודש :( ושסבא שלי ז"ל נפטר
והכי טובה? קוורס משצים :)
שמח על זה? מאווד
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אישתו של שלומי
סתםם אמממ אגם
היית מאוהב? כן
חווית אהבה נכזבת? לא בדיוק
אוהב את עצמך? הרבה אומרים ליי שאניי מתה עלל עצמי פשוט
אומרים לי להפסיק להסתכל כל היום במראה
אבל אני סבבה עם עצמי
מה היית משנה בך? אתת הגוף
ואת הנמששיםם שיש ליי
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אני לא אגיד חוכמהה כמו כולם כיי זה לא באמת מה שאני מעדיפה
צריך יופי אבל צריך גם טיפלהה חוכמה
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא
כמה מחשבים יש לך בבית? 4
אחד שליייי הנייד אחחדדדד של כולם אחד של אחי ואחד של אחותי
כמה טלוויזיות? 5
ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום: שלללוממייייי התתתקשרר אליייי על הבווקקרר
דבר לא נחמד שקרה לך היום: שחברה שלי המעצבנת הזאת לא באה אליי בסוףףףף היא תבוא ברביעי
מתי התעוררת היום? 8 בגללל שלומי
אבל לא משנה נסלח לו
גובה: 1.66
משקל: עזבבבבבו לא כדאי לכם לדדעתת
הפאדיחה הגדולה של החיים: אמאמאמאממממ לא זוכרת
באיזה ארצות ביקרת? הולנד, בלגייה, צרפת.
מה תעשה מחר? מתמטיקהה.... וויש לי חזרה
מאוהב?כן
דלוק על מישהו? בקטנה ככה
אם...
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? ממממ לא ניראלי תלויייי
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?הייתי בוכהההההה :(:(:(:(
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי אם לטובה או לרעה
ותלוי בכמה היא חברה טובה שלי
זה או זה:
מחשב או טלוויזיה? מחשב
רוק או פופ? לא זה ולא זה
אבלל שיהיה פופ :)
רוק או מטאל? האאאאא??!?
ללכת או לנסוע? ללכת אבל לא כשחם
לישון או לקום? בארור שלישוןן
לכתוב או להקליד? להקליד
חיבוק או נשיקה? נשששיקהה :):):)
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול? לא זה ולא זה
לבכות או לצחוק? לצחווקקקקקק
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדוולייייים
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ררררררררר
פירה או צ'יפס? צ'יפס :)
אפונה או תרד? אפונהה
חום או קור? חוםם :)
חורף או קיץ? קקקייץץ!!
פלאפון או מירס? פלאפון
אח או אחות? אחות :)
תה או קפה? תה
קפה או שוקו? שששוקוו
תה או שוקו? שוקו
קר או קפוא? קר
יום או לילה? ייייווםם!
ירח או כוכבים? כוככביםם
דשא או אדמה? דשששששאאאא
מטוגן או על האש? על האש
נא\ מדיום\ או וול דאן? הכל טוב מה איתךך??
פסטה או אורז? פסטה
רביולי או ניוקי? ניוקי
לזניה או סלט? ססססללט
אוכל של אמא או במסדה? אמממממא :)
תל

מאשה

New member
עונה../images/Emo13.gifותיקראו את שלי../images/Emo11.gif../images/Emo13.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?נעליים
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?שנה שעברה,החודשים אוקטובר ונובמבר,כי אלה הפעמים בעצם שפגשתי את אגם,בשני החודשים האלה תוך זמן ממש קצר. לאן היית רוצה לחזור?לתחנה המרכזית ולהיות עם איילה
איפה נולד? (בית חולים)וואי יש לו שם מסובך
בילינסון משהו כזה
ובאיזו עיר?חולון כמה פעמים עברת דירה?4 אוהב את המקום שאתה גר בו?לא,הוא נורא רחוק מהבצפר,וגם בכלל זה יש קשיים שאני אבוא אל חברים ולהפך.. יש לך חברים עוד מהגן?כן
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אני אשמור לעצמי והכי טובה?שפגשתי את אגם שמח על זה?לא אז לא..לילות שלמים אני בוכה בגלל שזה כל כך עצוב לי
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?מבחינת האופי,הייתי רוצה להישאר כמו שאני,והחיצוניות..אממ אגם
היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?לא אוהב את עצמך?לללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה היית משנה בך?הכל
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה,אבל גם לא הייתי רוצה להיות עם אחד שהוא כושי מסריח עם שיניים צהובות וקרחת
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?הא?
כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?2 |הדגשככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום:אמממ..לא נראלי שהיה כזה,זה יום אחד מהמעצבנים
דבר לא נחמד שקרה לך היום:שנתנו לנו הההההההמממממוווווןןןןןןן אבל באמת אתם לא יכולים לתאר אפילו כמה שיעורי בית נתנו לנו!!!!!!! מתי התעוררת היום?ב6 וחצי כמו תמיד
גובה:1.51
משקל:יותר ממה שאתם חושבים
הפאדיחה הגדולה של החיים:כל החיים הן פאדיחה אחת אצלי
באיזה ארצות ביקרת?הולנד,סין,מרוקו ורוסיה
מה תעשה מחר?אנסה לקנות בלונים לחברה שלי כי יש לה מחר יומולדת
מאוהב?כן דלוק על מישהו?כן אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי בכמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?לא כדאי לכם לדעת
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי איך משתנה זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב בגלל מסן ואייסי רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?
לנסוע
לישון או לקום?לקום לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק מאיילה
התכתבות או שיחת טלפון?גם וגם להיות נבוך או להיות קול?נבוך לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?אממ..תלוי איזה אנשים שיותר גדולים ממני..נגיד כמו בפורום..אז כן
אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי פירה או צ'יפס?פירה אפונה או תרד?איכסה שניהם.בעעעעעעעעעעעעעע....... חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אחות תאומה תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו בבבבבבברררררררווווווווווווררררררררררר תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קר יום או לילה?יום ירח או כוכבים?כוכבים דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?הא?
פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?מה זה?
לזניה או סלט?שום דבר אוכל של אמא או במסדה?של אמא
תל אביב או ירושלים?תל אביב אילת או ים המלח?אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית?איטלקית סלט או ממתקים?
תפוז או בננה?קלמנטינה
וואלה או ynet ?וואלה לחדשות וואי נט ולרכילות
מתמטיקה או אזרחות?אזרחות 2 או 3?2 כלב או חתול?כלבה
כי כלב יכול להשתין על קירות בבית
דג או צב?דג משמש או אפרסק?אפרסק רך
דלעת או ברוקולי?איכס שניהם תות או בננה?תותבננה
קרפ תרפתי או ואפל בלגי?קרפ גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן
חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?הוט למרות שיש לי יס NO או COLD? לא יודעת
נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר?סווצ'ר קרבי או ג'ובניק?קרבי אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אורנג' או סלקום?אורנג' לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?דיוידי מה זה איזה שאלון קצר

מאשה

New member
*תיקון שאלה*

מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שום דבר
חח חשבתי שהשאלה היא בעצם משהו אחר

למעלה