לראשון-שני..

../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

נשבעת לך שלא! למה שאני יזייף
? ואם את לא מאמינה, תשאלי את פיצ - אח של עינב

חח רעות../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

פעם אחרונה שנשקלת אצלנו והיית 43 זה היה לפני שנה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא:|../images/Emo205.gif

יום אחד שהתלבשת או מש'ו אז כזה אמרתי לפיצ מעניין כמה אני שוקלת ואז הוא אמר בואי יש לנו משקל ובדקנו:p |ננה בננה|

טל ועדי1

New member
../images/Emo41.gifעונההה-עדי-../images/Emo41.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס וגופייה.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כל מיני תקופות...
לאן היית רוצה לחזור? אמממ אולי לתקופת הילדות...
איפה נולדת? (בית חולים) בית חולים כרמל
באיזו עיר? בחיפה
כמה פעמים עברת דירה? אמממ פעמיים.
אוהב את המקום שאתה גר בו? כן!!!
יש לך חברים עוד מהגן? כן!!!
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אממ לא זכור לי...
והכי טובה? הרבה הרבה דבריםם!!!! כמו למשל שפגשתי את אגמיי!!
שמח על זה? מאודדד!!
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אממ יכול להיות, לפעמים אני
רוצה להיות מישהו אחר ולהתחלף איתו. אין מישהו ספציפי.
היית מאוהב? כן!
חווית אהבה נכזבת? חחח לא...
אוהב את עצמך? :/
מה היית משנה בך? את העיינים והשיער.. הייתי רוצה עיינים כחולות או ירוקות ושיער יותר חלק.
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגם.
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לאאא... חח מה זה?
כמה מחשבים יש לך בבית? אחד :(
כמה טלוויזיות? 3
|הדגשככה בכללי: מה????
דבר נחמד שהיה לך היום: שומדבר נחמד לא קרה לי היום.
דבר לא נחמד שקרה לך היום: שחפרו לי וצעקו בבית ספרר..חחח זה משגעעע
מתי התעוררת היום? ב-7
גובה: 1.59
משקל: חסוי חחח
הפאדיחה הגדולה של החיים: קרו לי כל מיני...
באיזה ארצות ביקרת? באמריקה, תורכיה, קפריסין ויון וצרפת.
מה תעשה מחר? ילך לבצפר :(
מאוהב? :|
דלוק על מישהו? לא... אם...
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי...
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי נעלבת.
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה לשנות אותה חזרה ואם זה לא היה הולך היתיי מנתקת את הקשר. זה או זה:
מחשב או טלוויזיה? איןןן!!! גם וגם אבל אם ממש חייבים לבחור אז טלוויזיה
רוק או פופ? פופ
רוק או מטאל? לא זה ולא זה.
ללכת או לנסוע? לנסוע
לישון או לקום? לישון
לכתוב או להקליד? להקליד
חיבוק או נשיקה? חיבוק
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול? להיות קול חחח
לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? אמממממ.... תופים
חיבוק או נשיקה? חיבוק
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול? להיות קול חחח
לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? אמממממ.... תופים
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מז'תומרת?!!
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר ברור!!
פירה או צ'יפס? ציפס
אפונה או תרד? אפונה
חום או קור? קור
חורף או קיץ? חורף
פלאפון או מירס? פלאפון
אח או אחות? גם וגם
תה או קפה? תה
קפה או שוקו? שוקו
תה או שוקו? שוקו
קר או קפוא? קר
יום או לילה? יום
ירח או כוכבים? כוכבים
דשא או אדמה? דשא
מטוגן או על האש? על האש
נא\ מדיום\ או וול דאן? וול דאן חח
פסטה או אורז? פסטה
רביולי או ניוקי? לא זה ולא זה
לזניה או סלט? סלט
אוכל של אמא או במסעדה? גם וגם
תל אביב או ירושלים? תל אביב
אילת או ים המלח? אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית
סלט או ממתקים? ממתקים
תפוז או בננה? תפוז
וואלה או ynet ? וואלה
מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה
כלב או חתול? כלב
דג או צב? דג
משמש או אפרסק? אפרסק (בטעם של מסטיק חח)
דלעת או ברוקולי? לא זה ולא זה
תות או בננה? לא זה ולא זה
קרפ תרפתי או ואפל בלגי? וואווו קשההה גם וגם
גלידת וניל או שוקולד? גלידת וניל
פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן
חלה או לחם קל? חלה
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? נולד לרקוד
קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת
ערוץ 10 או 22? 22 YES
או HOT? ברור שיס.
נעל או גרב? נעל
גופיה או סווצ'ר? גופיה
קרבי או ג'ובניק? ג'ובניק
אולסטאר גבוהות או חצי? שומדבר
אולסטאר מקושקשות או חלקות? שומדבר חח שונאת אולסטאר
אורנג' או סלקום? סלקום
לאומי או פועלים? לאומי
אופניים או סקייטבורד? אופניים
מחשב או DVD? DVD

פוסה

New member
עונה../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?מכנס וגופיהP: התקופה הכי אהובה עליך בחיים?חופש
לאן היית רוצה לחזור?לא יודעת איפה נולד? (בית חולים) בית חולים כרמל. ובאיזו עיר?חיפה.. כמה פעמים עברת דירה?1 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?כן
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לא זוכרת והכי טובה?שפגשתי את אגם ורני
שמח על זה?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא היית מאוהב?לא
חווית אהבה נכזבת?לא|חבול" אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?|כלום.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?ישלי אייסי כמה מחשבים יש לך בבית?5 כמה טלוויזיות?1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:היה רב-גילי^^ דבר לא נחמד שקרה לך היום:כלום.. מתי התעוררת היום?7.00 גובה:1.56 משקל:30 הפאדיחה הגדולה של החיים::O אין באיזה ארצות ביקרת?לא הייתי בח"ול>< מה תעשה מחר?ישלי חוג. מאוהב?לא דלוק על מישהו?לא>< אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?דייי לדבר על אהבות>< אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?פופ
רוק או מטאל?
ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון. לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?לאמשנה להיות נבוך או להיות קול?נבוך, לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?קטנים אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי פירה או צ'יפס?פירה אפונה או תרד?כלום
חום או קור?חום חורף או קיץ?קיץ
פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אחות=] תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קר יום או לילה?יום ירח או כוכבים? דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?מטוגן נא\ מדיום\ או וול דאן?אע? פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?מזה לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסדה?של אמא תל אביב או ירושלים?ת"א אילת או ים המלח?ים המלח מסעדה איטלקית או מזרחית?מזרחית,נגיד. סלט או ממתקים?ממתקים
תפוז או בננה?תפוז וואלה או ynet ?וינט מתמטיקה או אזרחות?לא זה ולא זה:S 2 או 3? כלב או חתול?
דג או צב?
משמש או אפרסק?אפרסק דלעת או ברוקולי?לא זה ולא זה תות או בננה?
קרפ תרפתי או ואפל בלגי?
גלידת וניל או שוקולד?וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?צמר גפןן חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת.(רשת הועף מהשידור ד"א) ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?הוט NO או COLD?
נעל או גרב?גרב גופיה או סווצ'ר?סוו'צר קרבי או ג'ובניק?הא? אולסטאר גבוהות או חצי?גבוהות אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אבל עם מדבקה של אולסטאר אורנג' או סלקום?אורנג' לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?DVD תודה פטריציה

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifאניייי../images/Emo41.gif

חפירות על עצמך פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ה3 שנים בחטיבה לאן היית רוצה לחזור? ללמוד עם החברים הקודמים איפה נולד? (בית חולים) נולדתי בקליפורניה אין לי מושג איך קוראים לבית חולים ובאיזו עיר? משהו בקליפורניה
כמה פעמים עברת דירה? כשגרתי בחו"ל עברתי המון אבל הייתי קטנה אז אני לא מחשיבה את זה...בארץ לא עברתי... אוהב את המקום שאתה גר בו? כן, מאד יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא יודעת יש הרבה והכי טובה? גם יש הרבה שמח על זה? על מה?
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן אוהב את עצמך? לא משהו מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? סוג של כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ניצחתי את המורה שלי לאנגלית בהורדת ידיים
דבר לא נחמד שקרה לך היום: המורה שלי הבהיל אותי מתי התעוררת היום? 6:30 גובה: 1.74 משקל:
הפאדיחה הגדולה של החיים: לא חסר באיזה ארצות ביקרת? בהרבה...כשגרתי בחו"ל אני לא זוכרת איפה הייתי...אבל הייתי בארה"ב בכללי ובהולנד, שוויץ, צרפת, גרמניה, טורקיה, בלגיה, ירדן. סיני נחשב?
מה תעשה מחר? מבחן
מאוהב? בערך דלוק על מישהו? כן אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה קטן...לא חושבת אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מפרקת לו את העצמות אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מקבלת אותו כמו שהוא ואם לא אז מתרקחת קצת...אבל לא מתנתקת לגמרי זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? לא יודעת רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? תלוי במצב רוח לישון או לקום? לישוןןןןן
לכתוב או להקליד? תלוי חיבוק או נשיקה? גם תלוי התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? שניהם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? איכסס חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? אין לי אח אז אני לא יודעת איך זה תה או קפה? קפה קפה או שוקו? קפה תה או שוקו? תה קר או קפוא? קפואאאאאאאא יום או לילה? תלוי ירח או כוכבים? למה צריך לבחור?! אי אפשר ששניהם יהיו באותו זמן?! דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? לא אוהבת את שניהם נא\ מדיום\ או וול דאן? אנאעראף פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? לא יודעת לזניה או סלט? סלטטטטטט אוכל של אמא או במסעדה? אוכל של סבתא + מסעדה
שאמא לא תעלב
חח סתם אכלה אוכל יש לאמא שלי
תל אביב או ירושלים? לא יודעת אילת או ים המלח? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים? סלט תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות? אזרחות!!! הכל רק לא מתמטיקה!!!!!!1 2 או 3? מה איתם?
כלב או חתול? כלב דג או צב? לא יודעת משמש או אפרסק? אף אחד מהם דלעת או ברוקולי? איכסס תות או בננה? תותתתתתתתתתת קרפ תרפתי או ואפל בלגי? אה? גלידת וניל או שוקולד? שניהם פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? תלוי באיזה יום YES או HOT? לא יודעת NO או COLD? אה? נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? קרבי זה הכי אחי אולסטאר גבוהות או חצי? לא יודעת אולסטאר מקושקשות או חלקות? לא יודעת!! מזה השאלות האלה?! אורנג' או סלקום? אורנג' לאומי או פועלים? מזרחי
אופניים או סקייטבורד? שניהם מחשב או DVD? DVD במחשב

KATYUHA

New member
עונה

פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס וגופיה התקופה הכי אהובה עליך בחיים?זאת של עכשיו... לאן היית רוצה לחזור?לשום מקום... איפה נולד? (בית חולים)לא בארץ ובאיזו עיר?--- כמה פעמים עברת דירה?4 אוהב את המקום שאתה גר בו?מאוד יש לך חברים עוד מהגן?כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אני לא ממש אוהבת לדבר על זה..אבל אם כבר אז בגיל 7 שברתי את הרגל ואמרו לי שאני לא אוכל לרקוד עוד...אבל אז לא שמתי אלהם ורקדתי ואז זה הסתדר.. והכי טובה?שזה הסתדר לי... שמח על זה?מאוד! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כן בטח למה לא???קיפוד!לא אני רוצה ליהיות עצמי היית מאוהב?לא אז לא!ברור שכן חווית אהבה נכזבת?כן אוהב את עצמך?אפשר להגיד מה היית משנה בך?|כלום מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?גם וגם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?--- כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 |הדגשככה בכללי:? דבר נחמד שהיה לך היום:צעקתי על המורה למדעים חח דבר לא נחמד שקרה לך היום:המורה למדעים צעק עלי מתי התעוררת היום?7 וחמישה גובה:1.54 משקל:--- הפאדיחה הגדולה של החיים:יש מלא באיזה ארצות ביקרת?ארצות הברית,רוסיה,תאילנד. מה תעשה מחר?דברים מאוהב?כן דלוק על מישהו?כן אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי עד כמה הייתי אוהבת אותו אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?ממש נעלבת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה לשנות = זה או זה: מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?ליהיות קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים ממני...הכי כיף לעצבן אותם....אם ברצינות אז אנשים בגילי אייסיקיו או מסנג'ר?איי סי קיו פירה או צ'יפס?צ'יפס אפונה או תרד?בעעעעע לא זה ולא זה חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף פלאפון או מירס?פלא' אח או אחות?אחות תה או קפה?קפה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קר יום או לילה?לילה ירח או כוכבים?כוכבים דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?? פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?--- לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסדה?אוכל של אמא תל אביב או ירושלים?תל אביב אילת או ים המלח?אילת מסעדה איטלקית או מזרחית?איטלקית סלט או ממתקים?סלט תפוז או בננה?תפוז וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?מטמטיקה 2 או 3?2 כלב או חתול?כלב דג או צב?צב משמש או אפרסק?משמש דלעת או ברוקולי?לא זה ולא זה בעע תות או בננה?תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?----לא זה ולא זה גלידת וניל או שוקולד?אני לא ממש אוהבת גלידות...לא לצחוק עליי! פופקורן או צמר-גפן מתוק?אני לא ממש אוהבת מתוק... חלה או לחם קל?לחם קל רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?יס NO או COLD?--- נעל או גרב?גרב גופיה או סווצ'ר?גופיה קרבי או ג'ובניק?קרבי אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אורנג' או סלקום?סלקום לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאיך תדעו...../images/Emo205.gif

איך תדעו שנולדתם באייטיז והתבגרתם בניינטיז? 1. בתמונותך מגיל 0 עד 5 הורייך נראים כאילו יצאו הרגע מתיכון דגראסי. 2. רוב הסיכויים שאין לך צילומי וידאו מהגיל הזה. 3. למדת לעשות בסיר רק בגלל נפתלי! 4. לבשת גופיות `סריגמיש`. 5. את/ה עדיין מתרגש/ת אם את/ה רואה ברחוב `כלב בייגלה`. 6. היתה לך קופסת פלסטיק אפורה וכבדה עם מסך ירוק שנקראה `גיימבוי` והיית מכור לפחות לתקופה מסויימת לסופר מריו. 7. כל יום מיהרת הביתה לרצף התוכניות המטורף בערוץ 1 שכלל בין היתר את בבאי, פשושון ומקורי וחבורתו... 8. באופן כללי צפית בערוץ 1 בדרך קבע. 9. באופן `מסתורי` את/ה יודע/ת בע`פ את הכתובת של `מערכת תכניות חינוכיות לילדים ולנוער` (ההיא ברוממה... ירושלים...). 10. הכנת `משה בתיבה`, `כדורי שוקולד ללא אפיה` ו`סירות ביצים`, לא פעם ולא פעמיים מתוך הספר הצהבהב `ילדים מבשלים`. 11.יש לך בבית `קלטות סיפור` של אליעזר והגזר, פטר והזאב וכו`... 12. הלכת לקולנוע כשהוא עלה פחות מ 20 ש`ח (לא רק לחיילים באמצע השבוע...). 13. נסיעה באוטובוס עלתה פחות משלושה שקלים. 14. את/ה זוכר/ת מה עשית ביום שרבין נרצח. 15. את/ה מכיר/ה את `אפילו` (הפיל הורדרד מערוץ 6) ויודע/ת שהוא היה לפני `כמוני`!!! 16. לצערך את/ה יודע/ת כמה שנים עודד מנשה היה בערוץ הילדים... 17. תמיד חלמת שהכיתה שלך תגיע לששטוס, תזכו וטטוסו לחו`ל. 18. חשבת שקלי, דילן, ברנדה, ברנדון, דונה, סטיב ודייויד ממש מגניבים והם נראו לך נורא גדולים ובוגרים. 19. היית שם כשהוגו חצה נהרות על בול עץ, עבר גשרים ומערות, והזלת דמעה בכל פעם שהוא הציל את הוגולינה מהמכשפה הרעה. 20. אספת מכתביות. 21. אספת קלפים של `חבורת הזבל`, `המוטרפים` ו`שיאי גינס`. 22. היו לך לפחות לעונה אחת נעלי ריבוק שחורות או לבנות (כן כן, האלה הגבוהות עם השני סקוצ`ים למעלה...). 23. את/ז זוכר/ת את מיכל ינאי מימי השיער השטני (גינת ההפתעות...), ולחלקנו אפילו היה את היומן שלה. 24. הייתם בטוחים שגלח בשיער עם צמה דקיקה שמשתלשלת מאחור זה מגניב. 25. יצאת לפחות לטיול שנתי אחד עם כובע זוהר שקיבלת חינם מסניף הבנק של ההורים או מהקייטנה, וזה הגיע קומפלט עם תיק גב שמורכב בעצם משק בד ושני חוטים על הגב... 26. את/ה מכיר/ה לפחות אדם אחד שהיה בבעלותו כובע עם כיסוי בד לעורף. 27. היה לך או לחברייך מן ספר כזה שמחזיק את כל המחברות בתיק... 28. קנית לפחות פעם אחת יומן של `זבנג`. 29. עשית פעם שרשרת `חצי לב` עם החבר/ה. 30. יש לך לפחות (!!!) אחד מהאוספים `wow` , `hitman`, `hitlist`. 31. המילים `לפלף`, `פטיש`, `ז`וז`ו חלסטרה` ו`מ.כוערת` אומרים לך משהו. 32. שרתם עם כולם את הפיזמון `alice? who the fuck is alice`. 33. הנסיך המדליק מבל אייר היה בערוץ אחד, והוא באמת היה מדליק! 34. ג`ינס עם קרעים בברכיים היה מגניב, מתישהו. 35. טמגוצ`י (ואני לא ארחיב!). 36. `עניין של זמן` היתה התוכנית הכי מגניבה ורצית כבר להיות בתיכון... 37. את/ה יודע/ת איפה רב הסלבס של ישראל התחילו... (ראו ערך 36). 38. לא היית מפספס/ת את רצועת השידורים של ערוץ 6 בשעה 19:30 (נשואים פלוס, שלושה בדירה אחת...). 39. התוכניות הבאות מציתות אצלך ניצוץ בלב: טאו-טאו, אלף ואחת אמריקות, דביבוני היער הירוק, דנבר הדינוזאור האחרון, בארץ הקטקטים,פומיקי, מסיבת גן, משפחת קדמוני, נילס הולגרסון, עמיקו וחבריו, פשושון ורוני וליטל... 40. פחדת פחד מוות מ`באג 2000` ומשפחתך נערכה כמו להפצצה גרעינית. אם ענית בחיוב על יותר מ 15 סעיפים, אין כל ספק: נולדת באייטיז והתבגרת בניינטיז!!

נכוןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

ואיי, לכל החברות שלי היו את 27
איך אני זוכרת את זה

קוראים ל27 אירגונית../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

או אוגדנית
39. התוכניות הבאות מציתות אצלך ניצוץ בלב: טאו-טאו, אלף ואחת אמריקות, דביבוני היער הירוק, דנבר הדינוזאור האחרון, בארץ הקטקטים,פומיקי, מסיבת גן, משפחת קדמוני, נילס הולגרסון, עמיקו וחבריו, פשושון ורוני וליטל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

גדווווווווווווווווווול
גדוווווווווווווווווווווווווווווווול

אוגדנית קוראים לזה../images/Emo13.gif

אני הייתי רואהה נילד אולגרסון, מרקו, פינוקי, בבי, חתולי הרחוב, הקוסם מארץ עוץ

טל ועדי1

New member
מגנייבבב...

אבל יש די הרבה משפטים שדווקא לא בערך נכונים.... ויש כאלה שמאודדד.. כמו: 3. למדת לעשות בסיר רק בגלל נפתלי! חחחחח מכירה את הספר. 6. היתה לך קופסת פלסטיק אפורה וכבדה עם מסך ירוק שנקראה `גיימבוי` והיית מכור לפחות לתקופה מסויימת לסופר מריו. 7. כל יום מיהרת הביתה לרצף התוכניות המטורף בערוץ 1 שכלל בין היתר את בבאי, פשושון ומקורי וחבורתו... 8. באופן כללי צפית בערוץ 1 בדרך קבע. 10. הכנת `משה בתיבה`, `כדורי שוקולד ללא אפיה` ו`סירות ביצים`, לא פעם ולא פעמיים מתוך הספר הצהבהב `ילדים מבשלים`. 11.יש לך בבית `קלטות סיפור` של אליעזר והגזר, פטר והזאב וכו`... 14. את/ה זוכר/ת מה עשית ביום שרבין נרצח. 15. את/ה מכיר/ה את `אפילו` (הפיל הורדרד מערוץ 6) ויודע/ת שהוא היה לפני `כמוני`!!! 16. לצערך את/ה יודע/ת כמה שנים עודד מנשה היה בערוץ הילדים... 17. תמיד חלמת שהכיתה שלך תגיע לששטוס, תזכו וטטוסו לחו`ל. 19. היית שם כשהוגו חצה נהרות על בול עץ, עבר גשרים ומערות, והזלת דמעה בכל פעם שהוא הציל את הוגולינה מהמכשפה הרעה. 20. אספת מכתביות. 22. היו לך לפחות לעונה אחת נעלי ריבוק שחורות או לבנות (כן כן, האלה הגבוהות עם השני סקוצ`ים למעלה...). 23. את/ז זוכר/ת את מיכל ינאי מימי השיער השטני (גינת ההפתעות...), ולחלקנו אפילו היה את היומן שלה. 27. היה לך או לחברייך מן ספר כזה שמחזיק את כל המחברות בתיק.. 34. ג`ינס עם קרעים בברכיים היה מגניב, מתישהו. 35. טמגוצי 17 משפטים חחח.....

למעלה