תתחדשי [;
L lililulu New member 1/10/07 #72 אני אהבתי אותו ראשונהD: מאוווור../images/Emo99.gif הוא כזה חתייייך לא היה אכפת לי מי ינצח כי בית"ר זה של ברק יצחקי וסכנין זה של מאור בוזגלו ושניהם הבקיעו אז היה מושלם
אני אהבתי אותו ראשונהD: מאוווור../images/Emo99.gif הוא כזה חתייייך לא היה אכפת לי מי ינצח כי בית"ר זה של ברק יצחקי וסכנין זה של מאור בוזגלו ושניהם הבקיעו אז היה מושלם
מ מיכליק XD New member 1/10/07 #83 ../images/Emo135.gifחחחחחחח ברק ,, P = הוא למד עם חבר של אחי . ובאמת הייייה מושלם , ולא בגלל המשחק ... , עזבי . D;
../images/Emo135.gifחחחחחחח ברק ,, P = הוא למד עם חבר של אחי . ובאמת הייייה מושלם , ולא בגלל המשחק ... , עזבי . D;
מ מיכליק XD New member 1/10/07 #82 ../images/Emo135.gifאחאח איזה משחק היה אתמווווול . ../images/Emo23.gif די , אל תזכירי לי ת'שם הזה . D =
../images/Emo135.gifאחאח איזה משחק היה אתמווווול . ../images/Emo23.gif די , אל תזכירי לי ת'שם הזה . D =
M MAY104 New member 3/10/07 #94 ביתר האלופה XDD../images/Emo23.gif היתם מתים שביתר זונות היא הכי הלופה מיכולם כפרע עליה אההההה וכולם ליזכור שרון הכוסון ____________________שרון___________________LOVE_____________________מאי______________
ביתר האלופה XDD../images/Emo23.gif היתם מתים שביתר זונות היא הכי הלופה מיכולם כפרע עליה אההההה וכולם ליזכור שרון הכוסון ____________________שרון___________________LOVE_____________________מאי______________
ח חןן בוזגלו New member 1/10/07 #43 במדינת הגמדייםם רעש מהומה...D; עזבו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דילב אני חיחייבת לדבר איתך.ולשוחח איתך שיחה צמודה.
במדינת הגמדייםם רעש מהומה...D; עזבו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דילב אני חיחייבת לדבר איתך.ולשוחח איתך שיחה צמודה.
נ נוופריי New member 1/10/07 #60 גאווה|מטר ופיסטוק חלבי חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גאווה|מטר ופיסטוק חלבי חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ נוופריי New member 1/10/07 #65 ../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיסטוק חלבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותיייייייייייייי מה אתה בא לצאת עליייייייייי עליייייייייייייייייייי
../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיסטוק חלבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותיייייייייייייי מה אתה בא לצאת עליייייייייי עליייייייייייייייייייי