שמחה בשבילך מאמי../images/Emo13.gif
ומתי שיהיה תמבחן הזה אז בהצלחה לך
אוף,היום עשיתי ת'דבר הכי מפגר שיכולתי לעשות ואני כלכך מצטערת על זה, בהפסקה הייתי עם חברות שלי וזה ואיכשהו הגיע לזה שהתערבנו שאני צריכה להגיד לילד אחד (שהוא לא אחד מהידידים שלנו שהוא חש כזה תופס מעצמו וסתם אחד דפוק) יעני שאני אוהבת אותו והן אמרו שיביאו לי איזה 20 שקל !
אני לא כלכך מכירה אותו,אני בכלל לא מדברת איתו,הוא לא כזה זבל הוא די בסדר רק עושה ת'עצמו,ובשיעורי מדעים (אני איתו בהקבצה) יש לנו קשר עין,הוא מסתכל עליי כל הזמן במבטים כאלו וכזה מחייך אליי ולפעמים אני מסתכלת עליו חח
אבל כלום אנחנו לא מדברים יותר ! אז הוא ישב בספסל כזה לבד (סופסוף היה לבד) באתי אליו ואמרתי "**** אני אוהבת אותך" וישר הלכתי הוא כזה הסתכל מוזר, טוב כמובן שזה היה במובן של צחוק,אבל ניראלי הוא לקח ממש רציני. אז היום אחרי זה כל העולם ואישתו שואל אותי "הצעת ל**** חברות?את אוהבת אותו?הוא אוהב אותך?אתם חברים.." וכל מיני כאלו, שתבינו אף אחד לא שמע זה כנראה הוא סיפר למישהו וככה זה התפשט וזה היה הכל בצחוק,וזה נורא מעצבן ופאדיחות עכשיו יחשבו שאני רציני אוהבת אותו או משהו,אם אני יסביר על ההתערבות אני יצא טיפשה יאאו איזה עצבים זה עכשיו,הכל בגלל 20 שקל והשיעמום שהיה לחברות שלי בהפסקה,והכי גרוע מחר יש שיעור מדעים ואני צריכה להיות איתו אוווווף:-\ סליחה על החפירה הייתי חייבת לפרוק.
ומתי שיהיה תמבחן הזה אז בהצלחה לך