לשבת

יצא לי לראות את זה לא מזמן

חשבתי שזה יהיה משעשע יותר. בכל זאת ג'ניפר וצ'לסי יחד. אבל הגעתי למסקנה שדווקא כשיש אצל צ'לסי אנשים שמצחיקים מטבעם הראיונות לא יוצאים כאלה מצחיקים ושהיא מביאה כל מיני אנשים סתם כאלה שהיא יכולה להסתלבט עליהם זה הראיונות הכי קורעים. אם כי אני בכלל לא אוהבת את הראיונות וחושבת שהחלק של הפאנל קומיקאים זה הקטע הכי טוב בתוכנית.

Guncrazy

New member
הם באמת צריכים לעשות לה איזה פתיח מגניב

לתוכנית. זה יהיה אפיק

LeAnnDylan

Well-known member
אומנם אני רק באפריל 2010

(אני הולכת אחורה בקצב של השלמת הפרקים) אבל את הקטע עם שוגרלנד דאגתי לראות מזמן. לא טרחתי לעדכן כאן כי גם אני חשתי שהוא לא היה מוצלח כל כך. אם כי הכי בא לי לצאת לאיזה דרינק (כן כן ~אני~ מוכנה לשתות!!!) עם צ'לסי וג'ן. אבל לטובת אלה שלא ראו, רוב תודות לך

תהני!

תאכלי גם בשבילי! יו איך בא לי על האוכל של דודה שלך אני גם אצמצם את הנוכחות שלי כאן בסופ"ש. יש לי תיק לארגן לטיסה לניו יורק :S

Guncrazy

New member
וואי לגמריי../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה שאני אחזור לפורום שוקק חיים אבל עושה רושם שאם דילן ורווית לוקחות את השבת חופשיה הפורום ריק...

LeAnnDylan

Well-known member
שבוע טוב!

קודם כל אפתח בברכת שבוע טוב ואשאל לשלומכם
אגב לגביי התהייה שלך שירלי, כן, דאגתי להחליף חתימה (כמובן) ואפילו דאגנו לחגוג את יום הולדתה של ליאני באפיית עוגה חגיגית. רווית תדאג לתמונות ברגע שתנחת בבטחה
היה לנו סופ"ש מהנה ופורה וקיבלתי פוסטר חתום של ליאן (תודה רווית אבל אין לי מה לעשות עם זה
) ועוד מתנות שוות
(עכשיו יש לי מה לקרוא וללבוש
) בדיוק חזרתי מפגישת הורים בגן וגם גיליתי שהעלו לי את השכר(
) וגם שכל הילדים החדשים בגן שלנו הם בנים
וכולם כאלה מהממים!!! |שונאתבנות| איזה כיף!

מממ

טוב לא ראיתי כל-כך אמי
הצפייה בלייב במחשב נעצרה באמצע כי בעל האתר קמצן מאוד ואין מקום לראות בבית. אבל ממה שראיתי ג'יין לינץ' זכתה! כל-כך מגיע לה!
חבל שלא הכרתי את לבט בזמן הופרדו בלידתם, הם ממש מזכירים לי אנשים

למעלה