לשבת

שלום לכולם../images/Emo140.gifחדשה כאן..

היי.. קוראים לי שמים ואני נורא אוהבת תנ"ך..מקוה להשתלב בפורום שלכם, אני בקיאה מאוד בתנ"ך {98 בבגרות תופס?} וגם במפרשים .. אז אפשר להכנס? ערב טוב לכולם שמים

ronity3

New member
WOW!../images/Emo140.gif

אני חדשה פה היום גיליתי את הפורם הזה ואני חייבת לחלוק איתכם את התלהבותי!!! רונית

אני נביא ליהוה

שלום לכם הקוראים. שמי יונתן מיכאל רבינס. ואני נביא ליהוה. כל מי שיודע לקרוא אנגלית מוזמן לקרוא על מה שעתיד לקרות בתאריך: 29 לספטמבר 2005 בארה"ב. "כהר פרצים יקום יהוה" בשעה 11:11 בבוקר יפרוץ הר געש בצפון מערב ארה"ב אשר ימחוק את כוחה כמעצמה עולמית. קראו על כך בלינקים הבאים: החומר באנגלית. שמי באתר הוא jmr http://www.11-11.streamlinetrial.co.uk/phpbb2/viewtopic.php?t=1505&start=0 http://www.11-11.streamlinetrial.co.uk/phpbb2/viewtopic.php?t=556&start=0 ואני משיח בן דוד

Tatu4Taty

New member
שלום!

חדש פה :p גם לפאגאנים מותר להצטרף? אני אוהב מאוד את המקצוע ואשמח להשתלב. שיהיה ערב טוב לכולם!

shushu10

New member
עם 98 לא תתקבלי? אני עם 50 נכנסתי

אבל בשקט...... נשמח לשמוע חידודים, שאלות, תשובות, וסתם מחשבות . בקצור, ברוכה הבאה.

shushu10

New member
הם כבר יודעים על כך? ../images/Emo124.gif

אולי כדאי שכבר יתכוננו ל"יציאת אמריקה".
יפה מצדך שהגעת לפורום שלנו להזהיר אותנו ואת בנינו הנידחים. אבל תגיד - לא התבלבלת קצת? הלא היית אמור לחזור לכאן אחרי אלפיים שנות ציפיה עם בשורות משמחות יותר?

פאגאן

יש אלהים אחד. אין לו דמות ולא צורה. הוא ממלא את העולם אך עלום ומססתתר. מלבד האותות שהוא מראה ליראיו. "סוד יהוה ליראיו."

Tatu4Taty

New member
כן, פאגאן.

יש אלוהות אחת ולה צורות רבות. היא בתוכו ומחוצה לו. לא ביקשתי הטפות, אני מאמין במה שאני מאמין.

הצגתי את אמונתי

ואת שלך. ככה לומדים. הכל טוב, בתוך האחת. היא רחומה ומלאה חסד לכל ילדיה. כך אני מאמין. לא מטיף.

Tatu4Taty

New member
לא כל הפאגאנים

מאמינים באחדות האלוהות. גם האחדות שאני מאמין בה היא במידה רבה שונה מהאחדות שאתה מאמין בה. כל עוד יש קבלה של השונה, הכל טוב :)

מה ההבדל?

האמונה שלך מעניינת כי את פה להציג אותה. מה ההבדל שאת מאמינה קיימת בין האמונה שלך לשלי? מאין את יודעת שיש הבדל? אולי את מניחה הנחות מראש? שיח בן דוד

למעלה