לשבת

Tatu4Taty

New member
נתחיל מזה שאני זכר.

אם אתה מאמין ביהדות, ההבדלים הם מהותיים. אתה מוזמן להיכנס לפורום "פאגאניזם בישראל" ולקרוא את המאמרים ליותר מידע.

זכר מאוזן נשמע לפעמים נקבי

תלוי מי מקשיב. הדעות שלך מעניינות במסגרת דו שיח, לא מחקר.

Tatu4Taty

New member
לא דיברתי על מחקר.

אין שום הבדל בין זה שאני אכתוב לך כאן במה אני מאמין לבין זה שתקרא את זה שם, זה רק יחסוך לי את הטרחה שבלכתוב את זה שוב.

אלימות

קראתי מה שכתבת על אלימות ויש לך ערכים שפוסלים את זה, להבנתי. אני רואה במילה אלימות עצמה הסבר לתופעה. שורש אלימות היא "אלם", חוסר היכולת להביע את הצרכים באופן מילולי. מתוך ה"אלם" באה האלימות- קרא -אלי מות. משה הכה בסלע במקום להדבר איתו וזה נחשב חטא. כשאתה חושב שה"אחר" קשה כמו אבו ואין מה להדבר איתו, אלימות היא דרך להסיג את ה"מים" שאתה צמא להם....לפחות כך זה נראה לאדם האלים, לפי דעתי. אך לא ראיתי במה ההגות שלך שונה משלי?

בשורות טובות....אכן בדרך....

בשיא הרצינות, קרא את מה שיש שם באגלית ותראה שיש גם בשורות משמחות. Bפילת אר"ב זה טוב לאמונה בקדוש ברוך הואת היות והישענות על ארצות הברית היא חילול השם יונתן.

shushu10

New member
אתה צודק אבל משיחים זה לא התחום

שלי, לעומת זאת - אם אתה צריך חמור לבן משובח, מלא מרץ וצעיר, שסיים טירונות קרבית לא מזמן - אפשר למצוא לך משהו אצלנו במגרש.....

שמן המשחה

שמן המשחה =748=וצדיק באמונתו יחיה= 748=והוא אדמוני עם יפה עינים וטוב ראי הוסף לזה "המשיח" =363 ויש לך 1111 1111 שווה= למען זכות דוד עבדך משיחך. אני בן דוד

היית משוגע

-"והיית משגע" הוא צירוף מילים הנמצא בתנ"ך. ה "ו" שייך למשיח לפי המסורת ואני מוריד אותו. הסכום שנשאר הוא 838 ששווה את שמי. יונתן רבינס. "שממו עליך רבים- כן= 838= היית משוגע= יונתן רבינס. גהה? צחוק צחוק אבל אני רציני מאד. נעים מאד. שמי יונתן רבינס. אני משיח בן דוד. באמת.

המשיח ונבואתו על ארה"ב

תהילים פרק יא א לַמְנַצֵּחַ, לְדָוִד: בַּיהוָה, חָסִיתִי--אֵיךְ, תֹּאמְרוּ לְנַפְשִׁי; נודו (נוּדִי), הַרְכֶם צִפּוֹר. ב כִּי הִנֵּה הָרְשָׁעִים, יִדְרְכוּן קֶשֶׁת, כּוֹנְנוּ חִצָּם עַל-יֶתֶר-- לִירוֹת בְּמוֹ-אֹפֶל, לְיִשְׁרֵי-לֵב. ג כִּי הַשָּׁתוֹת, יֵהָרֵסוּן-- צַדִּיק, מַה-פָּעָל. ד יְהוָה, בְּהֵיכַל קָדְשׁוֹ-- יְהוָה, בַּשָּׁמַיִם כִּסְאוֹ: עֵינָיו יֶחֱזוּ-- עַפְעַפָּיו יִבְחֲנוּ, בְּנֵי אָדָם. ה יְהוָה, צַדִּיק יִבְחָן: וְרָשָׁע, וְאֹהֵב חָמָס--שָׂנְאָה נַפְשׁוֹ. ו יַמְטֵר עַל-רְשָׁעִים, פַּחִים: אֵשׁ וְגָפְרִית, וְרוּחַ זִלְעָפוֹת--מְנָת כּוֹסָם. ז כִּי-צַדִּיק יְהוָה, צְדָקוֹת אָהֵב; יָשָׁר, יֶחֱזוּ פָנֵימוֹ. יַמְטֵר עַל-רְשָׁעִ = 9.29= ברית חדשה= כִּי הִנֵּה-אָנֹכִי מֵקִים רֹעֶה בָּאָרֶץ

ספקנות

אתה אומר את הדברים שאתה אומר מתוך תפיסה של היהדות, שזה מה שאתה מכיר, מה שלמדת/גדלת עליו. אבל לדעתי אם יש אלוהים אז הוא יותר מדי גדול משתוכל לכלול אותו בתוך ההגדרות הדתיות שלך, אתה מקטין אותו כדי להתאים למסר שלך, לדעתי אין שום סיבה שבעולם שהוא יעצור להתעסק בכזה כוכב לכת מסכן כמו כדור הארץ ובצורות חיים נחותות כמונו, מה זה מעניין אותו בכלל?

הוא גדול

אלהים כל כך גדול, שהוא יכול להיות אישי ומובן לכל חי שמדבר.הוא גם כמו כל החיים שהוא ברא. ויותר מזה- אך גם זה. זאת הגדולה שלו, שהוא אל אישי ולא רק איזה "אהיה אשר אהיה" לא מובן. לכן הוא אלהי אברהם, אלהי יצחק, ואלהי יעקב. כל אחד לחוד מוצא את אלוהיו בקרבו. לכן פונים אליו בתנ"ך כך: ,"בי אדוני". אם הוא לא "בי"- איך ישמע אותי בליבי מדבר איתו?

../images/Emo32.gif לשבת

חשבתי לתת להודעה הזו סיכוי. אני מציע לכם לרשום ביומן, ולחכות. זכרו רק שנביא שקר דינו בחנק. בינתיים, אתם מוזמנים לשרשר לכאן עוד דברים חוץ-תנ"כיים שאתם רוצים לחלוק עם שאר המשתתפים - הכל בגבול המותר. שבת שלום לכולם!

למעלה