לשירותכם

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif יותר נכון לשירות תאיר ויערה ../images/Emo6.gif

"כניסה ליערה בלבד" חחח חמודה ,,,
ולכל השאר גם חח זה די ברור

yaaruka

New member
אהם אהם!!

קצת כבבווודד!! אני נצלשתי רק שלוש פעמים דיונים חשוביםם!! תאיר כל הזמןן!! ועל תאיר עובר משהו זאת לא אשמתיי XDDD שנייייי אני שולחת לך עכשיו מסר [איך עושים את זה?] ושואלת אותך בפעם האחרונה מה הכתובת שלך ומצפה לתשובה XD כי בקצב הזה.. יהיו לי מספיק חתימות ואני אצליח למלא עוד שלושה דפים ועוד ועוד וכן הלאה ובינתיים הם כבר יבואו להופיע בארץ ואת עדיין לא הבאת לי את הכתובת שלך XDD סתם.. אבל.. איך שולחים מסר ?
אתם ידועים מה גיליתי עכשיו? שיש מעין סמיילי או ריגשון או מה שזה לא יהיה>< של יטוש OO ואני רק רוצה להגיד שזה מטומטם XD טוב חפרתיי XDDD ושאלה.. המפגש של הפורום בחופש הגדול יהיה ביום הראשון של החופש או מתישהו אחר בחופש? ונפגש בדיזינגוף ומשם נתפצל? [מעניין עם מי אני אהיה XD] ועוד שאלה.. למי יש מושג מאיפה אני משיגה סרטים של ג'ראד בלי קשר לספריית וידיאו לאימיול? כי אימיול אינלי ו.. מי יתן לי סרטים מעל גיל 18 בספריית וידיאו?! ואמא שלי? אמא שלי לא תסכים לי XD ואבא שלי בכלל לא! חחח ואם מישהו יכול לשלוח לי זה גם יהיה נחמד D: כי אני ותאיר [חיחי פתחו לנו שרשור ראית תאירר!?] רוצות לעשות לילה של מרטון של סרטים שלו D: חח וזההווו יומטוב 3>.

...

א. באמאשלך, חלאס להכפיל אותיות. זה מקשה על הקריאה. ב. 3 פעמים יותר מידי. ג. כדי לשלוח מסר תלחצי על הכינוי של שני. לאחר מגן יופיע לך חלון. בצד ימין יהיה כתוב לך "צור קשר- שלח מסר" תלחצי על זה ואז תשלחי לה. ד.עוד לא נקבע המפגש. ה. את תמיד יכולה להוריד אימיול, זה לא בעיה. ויש אפילו תוכנות יותר טובות. בכל מקרה, לא נראה לי שתהיה בעיה לקחת סרטים מספריית וידאו. תנסי, מה כבר יקרה? יום טוב גם לך.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אני מכריז בזאת על הקמת מדינה יהודית!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול
סתם, רק רציתי להגיד שסיימתי סוף כל סוף דף עצומה אחד
חחח ואני מתחילה עכשיו את השני עם 2 חתימות
בואו נקווה שאני יסיים גם אותו .. חחח D: אחלה אחלה אחלה יום!

תראו את זה

יכול להיות שראיתם אבל אפילו אם כן חפיף...http://www.youtube.com/watch?v=uVFKZ67tlHw

yaaruka

New member
חח קרע אותי כשג'ראד שר את השיר ההוא XDD

מסכנים הילדים שהוא מזמין לבמהה XDD בטח הם חיים בטראומה כל החיים אחרי זהה XDDD סתםםם חחח אני הייתי מאושרת חחח חח באיזה שפה הוא מדבר?! וואי המוזיקה ברקע מוציאה מריכוזז!! חח זה ספרדיתת!?!?!? חח כמה השפות הבנאדם יודעעעע!?!?!? חחחחח שאנון נותן נשיקות לילה טוב לכל התופים שלוו!!! איזה חמווודד חחחחחחחח [הוא היה ציני נכון? XD] ובקיצורר.. נקררעעעתתיי!! ראיתי כאלה אחרים אבל זה? זה ממש מצחייקקק!!!! XDDDDD איזו להקה קרועעהה!!!

A Broken Myth

New member
סתם שאלה...

יצא לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה שלכם יצא/ה עם החבר/ה הראשון/ה שלכם? ואני שואלת בכל הרצינות.

A Broken Myth

New member
אוי, המשך שניה..

אם כן, מה עשיתם לגבי זה? אם לא, מה אתם חושבים שמי שקרה לו דבר כזה צריך לעשות? בבקשה תענו לי, אני יודעת שזו שאלה מטומטמת, אבל זה ממש חשוב לי...

yaaruka

New member
לא קרה לי..

אבל לדעתי אם מי שזה קרה לו אז שפשוט ימשיך הלאה.. כי גם למי שזה קרה יהיו עוד חברים\חברות וגם למי שהחבר\ה הראשון\נה היו שלו גם לו או לה יהיו עוד בחרים או חברות אני מדברת פה מאי ניסיון טוטאלי! אל תקשיבו לי! אבל זו דעתי XD אם זה קשור אלייך... בהצלחה בהמשך D: מקווה שתקשיבי למה שהציעו לך פה XD [אם זו אתת XD אני לא בטוחה שזו את..]

לא קרה לי

אבל אני לא חושבת שזה אמור להפריע לך, כלומר זה שייך לעבר, אתם כבר לא חברים. אבל אם זה ממש מפריע לך אז דברי איתה.

למעלה