לשירותכם

קרה לי כמעט דומה.

מי שהייתה אמורה להיות החברה הכי טובה שלי פשוט שמה עליי זין בשלב מסויים, התרחקה ממני ועברה אליו. לא במובן רומנטי, אבל בהחלט אחרי שנפרדנו הייתה שם ועדיין שם בשבילו ולא בשבילי. הם בקשר ממש ממש קרוב עכשיו ואני והיא כבר בקושי מדברות, זה קרה בפברואר. בואי אני אגיד לך ככה. מצד אחד זה נורא תלוי איך את והוא עכשיו. אני יכולה להגיד לך שאני והוא סיימנו את זה ממש מכוער והתחלנו עם משחקים הכי ילדותיים ומפגרים שיש. התעלמויות, מבטים, משחקי כבוד.. כל מיניי דברים סתומים כאלה. עברה כבר שנה מאז אבל עדיין יש מתיחות כזאת, עוד לא דיברנו פעם אחת מאז אבל לאחרונה הוא סוג של חזר. הוא שולח הודעות שבהחלט מראות על כוונות וכל מיניי דברים בסגנון, אבל פנים מול פנים עדיין קשה לשנינו לתקשר. פשוט קרה מצב של ניתוק מוחלט אחרי 4 שנים של חברות הכי קרובה שיש וכמה חודשים טובים של זוגיות. חברה שלי הייתה כ"כ מודעת למצב הזה ובכלל, סוג של מעורבת בזה כי היא באמת ידעה כל פרט ופרט ממני, גם כאלה שהיא לא הייתה צריכה לדעת. היא ידעה גם באיזה מצב אנחנו עכשיו והיא בכל זאת התחברה אליו. ולא שיש לי בעייה עם זה, אבל ברגע שאנחנו לא מדברים, ונגיד שתינו הולכות והיא קוראת לו לבוא או הולכת אליו היא בעצם מנתקת אותי והיא יודעת שאני לא אתחיל לדבר איתו כאילו כלום. והיא עשתה את זה באופן סדרתי וזה הלך והחמיר עד שמתישהו היה פיצוץ ופה זה נגמר. מה אני אגיד לך. זה עצוב, וזה כואב וזה הכל. אבל אם אחרי שמנסים לדבר איתה היא בכל זאת לא מראה הבנה כלשהי, עדיף לגלות דברים כאלה עכשיו ולא מאוחר יותר. תמיד טוב לדעת איזה אנשים סובבים סביבך וכמה אכפת להם ממך. נסי לדבר איתה, תסבירי לה איפה את עומדגת בעניין. תראי איך היא מגיבה ועד כמה אכפת לה ולפי זה תחליטי על המשך הקשר והיחס שלך כלפייה. בהצלחה 3>.

A Broken Myth

New member
המ.

אוקיי, הסיפור ביני לבינו היה ממש ממזמן, אבל היא יודעת, בתור החברה הכי טובה שלי, מה היה ביניו ואיך הרגשתי חרא אחרי שנפרדנו. עד לפני איזה 4 חודשים עדיין הרגשתי אליו משהו. וניסיתי להתקרב אליו בכל דרך אפשרית, והיא ידעה את זה. כשטסנו לפולין, הם ממש התקרבו, ואני בכיתי על זה, והרסתי לעצמי את המסע דיי בגלל זה. היא יודעת שזה קרה. האמת, הייתי דיי אופטימית וחשבתי שכשנחזור זה ייגמר ולא יקרה כלום, אבל אז ראיתי איך הוא מתייחס אליי ביחס אליה, וזה פגע בי נורא. וזה לא פגע בי כי אני עדיין מרגישה אליו משהו, זה פגע בי כי אליי הוא בחיים לא התייחס ככה. באף מצב, גם כשהיינו ביחד. [[ואם אפשר להוסיף, בתקופה שהיינו ביחד, הייתי הכי מאושרת בעולם. הוא היה החבר הראשון, והייתי בעננים.]] אמרתי לה בדיוק מה אני מרגישה, והיא אמרה לי לנסות לעבור את זה, כנראה היא אמרה את זה כי היא ידעה מה הולך לקרות... כאילו, אני משערת. יום אחד היא ואני נפגשנו, והיא שאלה אותי אם היא והוא יכולים להיות ביחד ואם זה יפריע לי. בהתחלה אמרתי לה שכן, שזה יפריע לי מאד, אבל אח"כ אני דיי חזרתי בי ואמרתי לי שאני לא אהיה האחת שתפריד בין שניים. וכנראה שהיא ידעה את זה, היא מכירה אותי מספיק זמן כדי לדעת שאני כזו. אה, והפגישה הזאת הייתה אחרי שהם כבר ידעו שהם הולכים להיות ביחד, כי יום לפני שנפגשנו, אני והיא, הם כבר התנשקו. בכל מקרה, זה הסיפור, אני בטוחה שחסרים בו פרטים, אבל הפואנטה היא שלא ידעתי שזה כלכך יפריע לי. אבל זה כן, והיא לא יודעת, והוא לא יודע... קשה לי שכשנפגשים כולם ביחד, שניהם לא באים או מאחרים כי הם היו ביחד. קשה לי שכשאני מתקשרת אליה היא אומרת לי שהיא איתו. קשה לי שפגישות הם מתחבקים ומצחקקים להם. זה נורא בשבילי. אבל אני מרגישה שאני לא יכולה להגיד לה כלום, כי היא מאושרת, ואני יודעת שהיא מאושרת. אני לא יכולה להרוס לה את זה. אבל זה פוגע בי, והיא פשוט לא יודעת... [[אוקיי, אני ממש מצטערת שחפרתי. הייתי חייבת להוציא את זה
]]

אני בפרוייקט של כתיבת ספר!!..

וואי זה כזה כיף אני ועוד 14 חברים שלי כותבים ספר בפרוייקט שבמסגרת בי''ס.. אנחנו נפגשים 3 פעמים בכללי עם סופרת באקדמיה וכותבים את הספר!!.. אנחנו צריכים להוציא אותו בסוף החודש הזה.. איזה לחץ..!

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אבל..

ג'ראד ינחה את MTV אסיה ב-2 באוגוסט במלזיה!

i am777

New member
עשיתי עגיל../images/Emo226.gif

אהבתי את ה
ע....חדש אבל באוזן.....חח...לא משהו רציני.. היה לי שני חורים בכל אוזן, ועכשיו יש לי שניים באוזן שמאלית ואחד בימין..... יאאיי!

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שאלה .. :]

בולט פור מיי ולנטיין המשמעות שלהם זה - קליע בשביל הכרטיס ברכה שלי ?!

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif כן היה לי קצת מוזר ..

כי - vlentine day זה יום האהבה אז.. מה הקשר כרטיס ברכה חחחחחחחחחחח ?

למעלה