תחדשי כפרה
מ מיכליק XD New member 15/10/07 #73 ../images/Emo135.gifתתחדשי לך . [; גמני אהבתי ת'פיטריה . חוצמזה הגיטרה של ספיר לא ? . P =
ש שירלי XD New member 14/10/07 #54 ../images/Emo83.gif עוזבת ל5 ימים יש לי דלקת בשורש כף היד אסור לי לרשום היייתי חייבת להפרד מכן למרות שאסור ויכול להיות לי נזק ביי אוהבת 3>
../images/Emo83.gif עוזבת ל5 ימים יש לי דלקת בשורש כף היד אסור לי לרשום היייתי חייבת להפרד מכן למרות שאסור ויכול להיות לי נזק ביי אוהבת 3>
נ נטוש love אדם New member 14/10/07 #60 אוראללליי תגידי מאמי ראית שהבאתי לך ת'כתובת של הפורום של אדם?? וחיפשתי בגוגל לא מצאתי.
א אוראליי XD New member 14/10/07 #67 ../images/Emo210.gif כן ראיתי מאמי , אני לא נרשמת שוב , תודה [[ = ואם לא מצאת אז לא יודעת מה להגיד לך S = רגע אני יחפש בשבילך אני יראה אולי ני ימצא :]
../images/Emo210.gif כן ראיתי מאמי , אני לא נרשמת שוב , תודה [[ = ואם לא מצאת אז לא יודעת מה להגיד לך S = רגע אני יחפש בשבילך אני יראה אולי ני ימצא :]
א אוראליי XD New member 15/10/07 #70 ../images/Emo210.gif אין לי כוח שוב להרשם D: וחוץ מזה אני הרוווב פפה ככה - אני לפעמים יהיה שמה S =
נ נטוש love אדם New member 15/10/07 #71 אהה סבבה מאמי אבל לא הבנתי אה ויש לך ד'ש מליאור. ואיך לפעמים תיהי שם?