יא סתמו
M MaStuLa76 New member 6/11/07 #53 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L lililulu New member 6/11/07 #40 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להשוויץ ולהוציא תמיץDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:::::::::::::::::::: עלק האולם ביקנעםDDDDDDDD; די תסתמי אני מקבלת פה סרטן מרוב שאני צוחקתD=
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להשוויץ ולהוציא תמיץDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:::::::::::::::::::: עלק האולם ביקנעםDDDDDDDD; די תסתמי אני מקבלת פה סרטן מרוב שאני צוחקתD=
M MaStuLa76 New member 6/11/07 #61 אחד סקסי בטירוף , שיער שטני 100מם כוסון סוסון מגניב שולט ארררררררררררג D;
L lililulu New member 6/11/07 #35 האמת שכן שירה הצליחה להצחיק אותיD; דווקא באתי לפה קצת מבואסת אבל זה עבר כי צחקתי הרבהD:
L lililulu New member 6/11/07 #33 הדדדדדר יא מאוהבת רצח לנצחDDDDDDDDDDDDDDDDD: מוכר לך המשפט הזה?!?!DDD;
L lililulu New member 6/11/07 #44 לא יודעת בטעות לחצתי על משהו ואז זה נכנס לי לשרשור של הימי הולדת והיה כתוב את התאריך שלך בכינוי הזה ואז כתבת שזה מהכינוי הקודם שלך, ואת זה כתבת בכינוי של הדרושLOVEשרונושDDDDD; כמה צחקתי,,,,מאוהבת רנח לנצח שכמוךD=
לא יודעת בטעות לחצתי על משהו ואז זה נכנס לי לשרשור של הימי הולדת והיה כתוב את התאריך שלך בכינוי הזה ואז כתבת שזה מהכינוי הקודם שלך, ואת זה כתבת בכינוי של הדרושLOVEשרונושDDDDD; כמה צחקתי,,,,מאוהבת רנח לנצח שכמוךD=
M MaStuLa76 New member 6/11/07 #45 היי [= תראו כמה הודעות שלחו לי לאייסי D; http://img112.imageshack.us/img112/2937/69868121ij5.png D;
ה הדריייייקXD New member 6/11/07 #52 למה ההוא בשומר מסך הפוך ? סובבי אותו . הרמקולים שלך כבויים ,? אני הייתי משתגעת ><
M MaStuLa76 New member 6/11/07 #55 סתם עבדתי עליכן D;;;;;;; ואואו התחרפנתי היום - נכון האייקיון הזה ניראה כמו מישהו שמוצץ???
S S u p e r F r o g New member 6/11/07 #57 זונת על חלל. הוא נראה כמו מישהו שהולכים להשתין לו בתוך הפה^________________________^