../images/Emo207.gif פרק 45 טב"ע
ממשיכה את המסורת מאתמול. הרבה סיצנות כפירני היה בפרק הזה ומה שמיוחד בהם ( וניתן לראות את זה במיוחד בפרק הזה) הוא שבניגוד לזוגות אחרים בטלנובלה הם באמת מתנהלים כזוג ( אין ספק שהעובדה שעפר וטלי באמת היו זוג תקופה מסוימת תורמת לזה ) כלומר כל הדיאלוגים בינהם שונים מהדיאלוגים הרגילים של אני אוהבת אותך ומאמי שלי שיש בכל הטלנובלות . רקע: כפיר ורני נפגשים באסימוב. ( יש את הסיצנה לפני הפגישה , הפגישה באסימוב, החזרה מהאסימוב והבוקר שאחרי) סיצנה אהובה: "לידי חרייה שלי".... כפיר ורני חוזרים מהאסימוב וכפיר נותן לה את האמ פי שהוא הכין לה... תמונה מהפרק: אין לי תמונה מהפרק
אז הנה סתם תמונה של עפר וטלי ----\ ציטוטים מהפרק: היו המון ! והנה מה שאני זוכרת... כפיר: מת שתבואי כבר יפה שלי. כפיר: דנה מה את עושה פה? דנה: יש לי פגישה עם הסוכן שלי. כפיר : את נפגשת עם הסוכן שלך בלילה באסימוב? דנה: כפיר כבר קנית לנו מתנה ליומהולדת? כפיר: אהההה רני: עזבי אותו הוא בקטע שהוא הוגה... נכון בלונדי. רני: יא כמה שתינו בא לי להקיא.. כפיר: מושיט ידים רני : אני לא חושבת שהגענו לכזו רמה של אינטמיות ... כפיר: כן אולי אפילו נתחיל להשאיר את הדלת פתוחה בשירותים רני: לא נתחיל בתקיעת גרפסים אחרי האוכל כפיר: אני מרוצה ברמת הקירבה ביננו... רני: כן כפיר אתה בחור עם קלאסה ( לא בטוח שזה הולך בדיוק ככה...) כפיר: לידי חיריה שלי. רני: גם כן דנה הזאת למה אני אתחפש עכשיו? כפיר: אולי תעשי כמו פעם תקחי שום ועיתון דבר ותתחפשי לשום דבר.... כפיר : שיט אני לא מוצא את הפלאפון שלי... מה אני אעשה איתו? מה אני אעשה בלעדיו? רני: יו כפיר אתה בטוח שתתגבר? כפיר: יש לי הפתעה בשבילך.. רני: מה? כפיר: תעצמי את העיניים... רני: בפעם האחרונה שמייקל גקסון אמר את זה למישהו קרו דברים לא נעימים... כפיר : את מוכנה לשתוק ולעצום את העיניים. רני : יו תודה תודה אל תספר לאף אחד שאני אוהבת את הלהקות טראש האלה. כפיר: בקשה בקשה... להקת חמש בלירה עוד תקום. רני: בונז'ורנו פרנציפסה כפיר: בוקר טוב פרנציפסח. רני : כפיר למה אתה לא עובד? כפיר: כי אנשים הולכים לעבוד כדי להרוויח כסף ולי יש כבר כסף אז עם אני אלך לעבוד אני אקח כסף במקום אנשים שצריכים את זה יותר ממני... רני: מאוד אצילי מצדך. כפיר: את זוכרת את שרית אז אבא שלה זה גרשון. רני: פולטיקאי. כפיר מאפיונר. רני : נו מה שאמרתי.... איך הסתבכנו. כפיר: אל תדאגי פרנציפסה סידרתי את זה.... דיברתי איתו ושמתי את חווית המאפיה מאחורי... ועוד כמה שנים נוכל לספר לנכדים שלנו איך סבא הסתבך בגלל שהוא היה כל כך יפה ואיך הוא יצא מזה כי הוא היה כל כך חכם... רני: אבל אתה לא יפה! כפיר: פחחח
זהו נראה לי שזה מספיק.... תהנו.