ל-

FunkyMonk

New member
suite yourself

אני, בכל מקרה, לא מרוצה לא מהאקספלורר, לא מהאופיס, ולא מהווינדוס. ולכן יש לי פיירפוקס, אופן-אופיס, וברגע שאקנה דיסק קשיח נוסף - לינוקס.

Tinty

New member
משום מה, אני בטוח שלא כתבת את זה

אחרי שניסית את פיירפוקס

Tinty

New member
ובאותה נשימה:

אנא חתמו על העצומה לקידום תאימות אתרי האינטרנט בישראל לתקנים הבינלאומיים, על מנת שלכל משתמשי הדפדפנים ומערכות ההפעלה תנתן הזכות לגלוש ברשת, ללא הפליות. תודה רבה, ושנה טובה!

Anuerysm

New member
קדימה ציף

פיירפוקס זה ממש מגניב, כולם כאן משתמשים בו, בארץ הוא עדיין בחיתוליו ויש אותו רק ל40% מהאוכלוסיה

Jason2

New member
בחו"ל כן

בארץ רוב מעצבי האתרים מתאימים את האתר שלהם לאקספלורר ויש בעיות תאימות קשות.

לא לכולם

אני משתמש במקסטון. (שזה דפדפן בדיוק כמו אקספלורר, רק יותר מאובטח ועם טאבים ועוד כל מיני אפשרויות נחמדות שהוסיפו לו. בין היתר חוסם פרסומות וכו'...) מומלץ מאד. בסביבות 10 אחוז מהאוכלוסיה משתמשת ב-firefox, לא 40%.

Tinty

New member
הוא לא יותר מאובטח.

אולי פרצה אחת או שתיים שנכללות בממשק של אקספלורר לא נכללות במקסתון, אבל בהתחשב בכך שרובו מבוסס על קוד של מנוע הרינדור של אקספלורר (ולא, לדוגמה, על Gecko של מוזילה או על KHTML של ספארי וקונקי), ובוודאי הושאלו שורות קוד נוספות מהדפדפן, הוא חשוף לכל הפרצות שבקוד המושאל. וחוצמזה, אקספלורר דפדפן מאותגר ופרימיטיבי. אנחנו בשנת 2007, ומיקרוסופט מציעה למשתמשי מערכת ההפעלה דפדפן שהיה פרימיטיבי יחסית עוד כששוחרר, באוקטובר 2001. בעולם שצועד לכיוון הWeb2.0, הAJAX ושירותים מתקדמים נוספים, נעשה שימוש בקוד מתקדם וחדשני יותר (וגם פחות), ואקספלורר פשוט לא יודע איך לעכל אותו. זה אבסורד מוחלט, ומונע את ההתקדמות ברשת. בקיצור, אין שום תחליף לדפדפנים חופשיים. לדעתי מיותר לנסות להסתדר עם דפדפן כמו אקספלורר (או דומים לו). עוד כשהייתי ביסודי (עכשיו אני לומד בתיכון) השתמשתי בחבילת מוזילה המקורית והמאובטחת, והיו לי חוסם פופ-אפים וטאבים ועוד כל מיני אפשרויות נחמדות כאלה. אתם יכולים לנסות לנחש מה נחשבים לחידושים בפיירפוקס היום...

דרך אגב

המעבר לפיירפוקס פתר את הבעיה. אז למי שיש את הבעיה הזאת והוא משתמש באקספלורר, שיעבור לפיירפוקס, זה יפתור לו את הבעיה. *שיעול*ציףציף*שיעול*

rozgil

New member
נפטר המוזיקאי ז'אן-ז'אק גולדברג :

הלך לעולמו המוזיקאי ז'אן-ז'אק גולדברג אחד מהמתופפים הטובים בישראל וממקימי להקת "הקליק" נפטר הערב בצרפת לאחר מאבק ארוך במחלת הסרטן אור ברנע פורסם: 28.12.06, 22:15 המתופף והמוזיקאי ז'אן-ז'אק גולדברג הלך לעולמו הערב (ה') לאחר שנאבק במחלת הסרטן במשך שנתיים. גולדברג, בן 51 במותו, היה נחשב לאחד המתופפים הטובים בישראל והיה אחד ממנהיגי מוזיקת הרוק בישראל בשנות השמונים להמשך הכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3345910,00.html מתוך אתר מומה : http://mooma.keshet-tv.com/Biography.asp?ArtistId=2508

../images/Emo6.gifאני צוחק איתך

רוצים לזכות בסינגל החדש של משינה "אני צוחק איתך"
הגעתם למקום הנכון
פרטים נוספים כאן
הודעה נכתבה באישור מנהלי הפורום

למעלה