תודה ובבקשה! :] Lo-V-eX@hotmail.com חדש...נא להוסיף! :]
T The Tatale New member 10/4/07 #90 לדעתי אין דבר כזה שיר מושלם.. תמיד אני מוצא באיזשהו שיר איזה שניה (ברור שיותר אבל לפחוטת שניה) שאני אל כל כך אוהב
לדעתי אין דבר כזה שיר מושלם.. תמיד אני מוצא באיזשהו שיר איזה שניה (ברור שיותר אבל לפחוטת שניה) שאני אל כל כך אוהב
A Amir Noy New member 10/4/07 #64 איזה שיר שולעט!!!! לא ראיתי אותך בפורום נייטוויש :/ ותמונה שלך בעולם שלך בתפוז שולטת!!!! יש מצב שולחת לי? :]
איזה שיר שולעט!!!! לא ראיתי אותך בפורום נייטוויש :/ ותמונה שלך בעולם שלך בתפוז שולטת!!!! יש מצב שולחת לי? :]
A ATWA New member 10/4/07 #96 כן, שיר טוב כ"כ ולא ראית אותי שם כי אני לא כותבת שםP: התכוונת לתמונה של בולט?
A Amir Noy New member 10/4/07 #105 כה D: הגיטרה *שקסית* יש לי חולצה של בולט D: ~קניתי מתי שהייתי המפגש של נייטוויש~ *מפרסם את הפורום עוד טיפה* את שומעת בולט? ^^
כה D: הגיטרה *שקסית* יש לי חולצה של בולט D: ~קניתי מתי שהייתי המפגש של נייטוויש~ *מפרסם את הפורום עוד טיפה* את שומעת בולט? ^^
C Cry For The Moon New member 9/4/07 #16 למה אין לי את השיר הזה? ם= אני כרגע שומעת את האלבום החדש... \: