מה אתם שומעים עכשיו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifA short journey- Super Junior

גאד כל פעם שאני שומעת את השיר הזה בא לי לבכות קצת. ;_; יונגווני אני מתגעגעת T_T [שנינו באותה סירה, ט'וו, אז זה די מצחיקXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifHeartbreaker- G-Dragon

הוא כזה כוסית בקליפ הזה, אומייגאד. ;_;

QueenCryBaby

New member
../images/Emo207.gif אמג אמג אמגגגגגגגגגג!!DDDDDDDD:

טוב אז אני לא חושבת שחפרתי על זה פה אבל אני אובססיבית ברמות על לדוקטור הו.
עכשיו, יש איזה בריטי ביוטיוב שאני סופר אוהבת, צ'רלי-איז-סו-קול-לייק (מישהו?
) שגם אוהב את דוקטור הו, ועכשיו גילתי שהוא ועוד כמה יוטיוברס (שאני גם סופר אוהבת
) הוציאו שיר על דוקטור הוווווו! וכאילו לא רק שיר, אלבום שלם!! DDDD: ואני פאקינג מאושרת חחחחחחחחחח זה עשה לי את החודשXD הנה אני עונה כבר לסטטיסטיקות של החודש הבא, שיר החודש ואמן החודש ואיש החודש ואהבת החודש וכולי וכולי ~ http://www.youtube.com/watch?v=BAi4izfvXo4 די נו רק תגידו שזה לא מדהים.

NoAmItA ChAn

New member
יואווווווווווווווווווווו

דייייייייייי, אני לא מאמינה! אני לא פה שלושה שבועות ואיך הפורום משגשג!! לא שלרגע פיקפקתי, חלילה. אני רוצה ממש לברך את לי - מזל טוב שנכנסת לניהול, ושיהיה לך מלא בהצלחה. לכל דבר או שאלה, אני פה
קשה לי לתאר מה עבר עליי בשלושה וחצי שבועות האחרונים. עברתי כל כך הרבה, שאני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל. בקושי יוצא לי לשמוע מוזיקה, וזה מאוד חבל >: אני ממש מתגעגעת לפורום וללנהל אותו, אבל אני שמחה שאתם שומרים עליו חי ובועט :) אז אני אשתדל להגיב כאן בסופ"שים, ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ומהנה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאויש מתוקה שלי!

איזה דיכאון זה שלא יצא לנו לדבר כמעט >: נווווו אני רוצה לשמוע איך הלך!!! רוצה להפגש יותר מאוחר היום/מחר? אני מתה לראות אותך, נו. >:

XoLilMissLolaoX

New member
תודה תודה רבה!../images/Emo24.gif

מקווה שאצליח להכניס בנינוחות לנעליים הגדולות שהשארת מאחורייך
ווואי אני הייתי מתחרפנת בלי מוזיקה
אבל איך היה?! ספריייייייי אני מתה לשמוע!!!!! התגעגעתי...

lilison13

New member
סעמק לא שלח חצי

WELCOME BACK נו תתחילי לספר לאטלאט חוויות!!

NoAmItA ChAn

New member
יואו, תודה לכולן!

אני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל. אני חושבת שבמבט לאחור אני יכולה לומר שהיה ממש סבבה, ובעיקר בזכות הבנות המקסימות שהכרתי שם! בלעדיהן זה היה יכול להיות נוראי >: אבל יואו.. אני עדיין לא מעכלת. ומחר קורס! יאללה ברבאק!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא בא לי לחכות עד הסכמ"ש כדי להתלהב-

יש לי פלאפון חדש והוא מושלם;_; סאמסונג גלקסי געע הוא פשוט מהמם אני מתה
סוףסוף אינטרנט נורמאלי~ מה שאומר [עוד לא בדקתי את זה עד הסוף אבל כן, אני יודעת שכן] שאני יכולה להגיב בפורום גם דרך הפלאפון. ^^ מה שאומר~ ! שאני אחזיר לעצמי את תואר חפרנית הפורום ויהי מה
עכשיו רק צריכה למצוא לו שם~ ממפף אני קרועה בין שיאנג [XIANG] לבין... אה... כל דבר אחר. ממפפף. ;;

lilison13

New member
תתחדשיייי :)

לאאאאאאאאאאאאאאאא אני אהיה החפרניתתתתת אני כבר חודש שלישי מנסה להשקיע בזה ואני מקום שני!! :(

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif חח תודה~

למען האמת אני כותבת ממנו כרגע כי האינטרנא במחשב שחי משומה התחרפן... אז כן, כיף לי איתו. ואל תדאגי, גם ככה אין לי הרבה יותר מדי זמן להגיב, אבל זה כיף שלפחות יש לי את האפשרות~

למעלה