מה ב Playlist
שלכם?

Drowned World

New member
../images/Emo32.gif מה ב Playlist ../images/Emo79.gif שלכם?

אז מה כל אחד שומע היום ? תכתבו לפחות 5 שירים שאתם חורשים עליהם היום -> לאמשנה הסדר
Culture Club- Do You Really Want To Hurt Me No Doubt - The Climb Madonna- Esay Ride היהודים - תעזור לי ריטה- לבכות דפנה דקל- מלאך אחד
אל צחקו זה שיר יפה ! כנסיית השכל - למאיה יש אקדח

Niran2

New member
אני

סולואים טיטי סולואים תום כנסיית השכל - תרימי את הראש שייגעצ - לב מפלסטיק ירמי קפלן - מחפשת

Drowned World

New member
אהה תגיד ..

מז"א סולואים?
כאילו אני מנסה להבין אבל אנלא רוצה לצאת טמבל אז אחכה לתשובה ברורה

Tom 7

New member
זה מה שאני הכנתי, לא?

תסתכל לפני כמה שרשורים ותראה...

הולצ

New member
קצת באיחור אבל..

יוו הכנת סולואים מדהימים!! אבל משומה את של אורית אני לא מצליחהלשמוע ב- MP.3 ואת של תום כן.. יומטוב

Niran2

New member
כן, פשוט מדהימים

ועדיין אני נבהל כל פעם מחדש מההתחלה של תום

Kinky DeviL1

New member
הפייליסט שלי../images/Emo178.gif

מאיר אריאל - נשל הנחש רמי פורטיס - את לא מאיר בנאי - כמה אהבה כנסיית השכל - קאנה ווחדה (גירסה חדשה)

ella42

New member
חורשת על השרים האלה....

אביב גפן- הרואין אביב גפן-שיר עצוב רונית שחר-אהוב יקר מאיר אריאל- הודות (משהו כזה) אחחח אני יכולה לשמוע את השרים האלה כל החיים בלי הפסקה אביתר בנאי -יש לי סיכוי

../images/Emo121.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif../images/Emo124.gif

Water -Breaking Benjamin Finch- Untitled Hawthorne Heights- We Are So Last Year, Pens And Needles Rain Of A Thousand Flames- Rhapsody Stand My Ground- Within Temptation

ליאןןן

New member
...

אריק ברמן - זה לא שאני אור מוש בן ארי - בטח שאבוא הפרוייקט של עידן רייכל - אם תלך/שובי אל ביתי עברי לידר - מטייל אוסטרלי

../images/Emo192.gif

רחוק ממך - ברי סחרוף ויהודית רביץ על קו העימות - ערן צור טיול רגלי -פיטר רוט ואריק איינשטיין Cabaret - Liza Minnelli Forever Young - Bob Dylan

Poisonn

New member
למי יש קולה?

אביתר בנאי - אבות ובנים להקת פיקוד מרכז - גבעת התחמושת =) אביב גפן - מה הם רוצים מאביב Infected Mushroom - Becoming Insane מוקי - תספור את החבר'ה

../images/Emo85.gifהשיר הזה של מוקי

מעביר בי כאלה צמרמורות שזה אי אפשר לתאר אבל בכל זאת אני שומעת אותו כמעט כל יום

למעלה