מה ב Playlist
שלכם?

../images/Emo9.gif

יום אחד גם את תמותי - שילה פרבר staind - so far away אביתר בנאי - תיאטרון רוסי אנצל - מוש בן ארי תשאירי לי פרח - שוטי הנבואה

ב י ז י

New member
../images/Emo42.gif

כנסיית השכל- איך זה שאת אביתר בנאי- בראשית הג'ירפות- 747 דניאל סלומון- בא מכאב Story Of The Year - Until The Day I Die

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif My Playlist

1) staind-yesterday 2) Linkin Park-What i've Done 3) i killed the prom queen-say goodbye 4) KillSwitch Engage- Break the Silence 5) Caliban- The beloved and the hatred

../images/Emo13.gif

אביתר בנאי-אבות ובנים[ אריק ברמן-זה לא שאני אור mika-grace kelly the beatles-here comes the sun seal-crazy

פלייליסט ../images/Emo23.gif

-אחריות-יוני בלוך. -Nicklback - Someday -אריק ברמן-מה עוד ביקשת. -חצי רגל בחוץ,חצי רגל בפנים-שורטי. -ריטה-לבכות (בביצוע של חברה שלי).

izzys

New member
../images/Emo79.gif

Foo Fighters - Best Of You Alanis Morissette - King Of Pain (Acoustic) Soundgarden - Black Hole Sun אהוד בנאי - יוצא אל האור שילה פרבר - השיר שלך

הולצ

New member
ב - Playlist היום..

*korn-coming undone *Korn - Word Up *My Chemical Romance - Helena - - > כ"כ לא מתאים לי לשמוע אותם.. סתם שיר נחמד שידיד הדביק לי.. *כנסיית השכל - איך זה מרגיש *נופל וקם - שבקס לילה נפלא שיהיה לכם

vered151

New member
יותר מ-5..אבל, נו..

היהודים - המאה העשרים..פשוט בלי סוף! עברי לידר - Jesse עברי לידר - לאונרדו Slipknot - Circle Three Doors Down - The Road Im On Linking Park - Somewhere I Belong Infected Mushroom - Becoming Insane Sum 41 - We're All To Blame אביב גפן - לכבוד מיליארד טועים בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד

חמדונה

New member
האמת קצת הופתעתי

חשבתי שאני אראה בשרשור הזה לפחות שיר אחד מהחמישייה שלי... אניוואי- ג'ניס ג'ופלין, ליטל פיס אוף מיי הארט (אין לי כח להעביר לאנגלית את המקלדת, עמכם הסליחה) כנסיית השכל, שקט נירוונה, רייפ מי פרל ג'ם, קיפ מי יהודה פוליקר, פרח

למעלה