מה שלא גלגלצ- לפה

הם כ"כ לא טובים בלאיים!../images/Emo19.gif

שמענו המוון פעמים כבר מה יקרה פעם הבאה שיירו קסאמים על שדרות.

Princess Galush

New member
אני חושבת

שצה"ל צריכים להקדיש את כל המאמצים כדי לאתר אותו ולעשות מבצע חילןץ.. יש לנו טונות של אסירים..

סינטטית

New member
אני חושבת שצריך לשחרר אותם...

אני לא רוצה לתאר לעצמי כמה שזה היה מעצבן אותי אם זה היה מישהו שקרוב לי וזה מה שהיו מבקשים תמורת החיים שלו... ואם יש אנשים שחושבים אחרת, אז הם פשוט אגואיסטים! ונראה אותם מדברים שזה יהיה מישהו מהמשפחה שלהם... נכון שזה קצת בעייתי, ופוגע בדברים אחרים... אבל אין יותר מידי זמן לחשוב, וזה חיים של בנאדם, חייל..... זו דעתי לפחות.

אולי את צריכה לחשוב הפוך?../images/Emo19.gif

שנכון, זה נראה אגואיסטי ולא מתחשב. אבל, לשחרר מאות רוצחים? גם אם הם לא ירצחו שוב (מה שלא סביר..), הם עדיין רצחו מישהו אחר שהיה מאוד יקר למשפחה ולחברים שלו, ועכשיו הוא לא הולך לשלם על מה שהוא עשה! ככה שזה לא כזה פשוט..

סינטטית

New member
אז למה החייל הזה

צריך לשלם בחיים שלו?... זה עדיין לא נראה לי. חיים של בן אדם, ובעיקר חייל(!!), הם מעל הכל... אני חושבת. לא?

חיים הם מעל הכל, נכון.../images/Emo19.gif

אבל שוב, גם החיים של אלה שאולי ירצחו אחרי שישחררו מחבלים הם חיים... ולכן, צריך להכנס בהם ברבאק, ולעשות הכל כדי למצוא אותו. ואז להמשיך להכנס בהם ברבאק כדי שלא יחלמו לחטוף עוד מישהו.

שמעת על המאות קסאמים בשדרות?../images/Emo19.gif

זה היה ברור שזה יקרה מתישהו, ואין לי מושג למה אנשים רואים הבדל בין אשקלון לשדרות..

BonJoviT

New member
באשקלון אין מערכת "שחר אדום"

אבל עדיין באמת צריך לעשות משו..

התפיסה של ותיקי החכמים-

זה הלכתי אמנם, אבל אני די מסכימה עם זה- אם המחיר שמשלמים עבור החטוף הוא קטן יחסית יש לשלם אותו בייחוד אם יש סכנה לחייו. אם המחיר גבוה מאוד אסור לשלם אותו מכיוון שזה יכול לגרום לכך שהחטיפות יהפכו להיות תכופות יותר ויותר עד רמה בלתי נתפסת. לכן במקרה כזה יש לצאת למלחמה עבור השבוי. ולדעתי זו גישה נכונה.

limors2

Active member
../images/Emo32.gif מה שלא גלגלצ- לפה../images/Emo54.gif

כן- גם נתן זהבי!

לילה טוב,אתם על גלגל''צ

ומיד יהיה שתיקת הכב{י}שים..! ככה אני קוראת לתוכנית שתיקה הכבשים, למה? כי לא ראיתי את הי' בלוח השידורים..

danisl

New member
הדבר הגדול הבא!

יש שיר שרץ עכשיו בכל תחנות הרדיו הירדני (אל תשאלו), מבוקש מאוד, מקום ראשון במצעדי הפזמונים, בקיצור- משהו ענק! אם תשאלו אותי, לשיר הזה יש את כל הפוטנציאל להפוך ללהיט הקיץ הנטחן והמטורף התורן של ישראל השנה. קוראים לו "בומבה בומבה" של איסמעיל הטורקי...הקול קצת כמו של שאגי, אבל זה באמת משהו מיוחד! http://www.dailymotion.com/tag/yk/video/314789

למעלה