מוזיקה

E K O

New member
../images/Emo32.gifמוזיקה

מה שומעים החדרתים שלנו? אני אישית שומע רוק [קל וכבד] ומטאל, להקות מLed Zeppelin עד Deep Purple ומעריץ בצורה לא אנושית את Iron Maiden.... אז מה אתכם? מה עושה לכם טוב לשמוע?

perrinat

New member
אממ...../images/Emo9.gif

לטיני, פופ, ישראלי. יגלו אותי מהעיר?

iEyal

New member
אותך לא צריך לגלות ../images/Emo3.gif

שמך הולך לפניך

../images/Emo127.gif

נממ...מטאל לא, למרות שיש שיר אחד של מטאליקה שאני אוהבת.
אני אוהבת רוק. אביב גפן, היהודים, עברי לידר, שלמה ארצי ועוד כמה טובים מהארץ. מחו"ל? לד זפלין נחמדים, פינק פלויד גם...נממ...אבריל, רובי וויליאמס, פיל קולינס, גרין דיי....הרבה

i s o T o p

New member
שרשור פלייליסט?

בעיקר מטאל מכל הסוגים: dream theather ac/dc guns n roses nightwish led zepplin pink floyd iron maiden metallica גם קצת פאנק כמו useless id הישראלים ועוד כמה להקות לא ידועות. בדיוק שומע: Iron Maiden - The Trooper

E K O

New member
וואו, מגילה הייתי כותב כאן

איפה מתחילים? א) יש כאן ריכוז עצום של ערסים מפגרים שרק מחפשים להתחיל צרות, כמו כן גם עולי בריה"מ.... אני לא אומר שכל ערס מפגר ומחפש צרות וכל מי שקווקזי מחפש מכות, אבל יש ריכוז גבוה של כאלו שכן וזה מעצבן, אי אפשר ללכת בעיר בליילה ממקום למקום בלי לפחד לחייך.... רק לפני חודש הלכתי עם מישהי לגן יהושוע, שכונת האוצר, ישבנו ודיברנו על אחד הספסלים כששבעה קווקזים עשו חצי מעגל מולנו והתחילו לחפש צרות, למזלי הבנתי אילו תשובות הם רוצים [כלומר, אם אני עונה X הם יכסחו אותי] ועניתי כמו שהייתי צריך לענות במטרה להישאר בחיים וסימנתי לה והתחפפנו משם בהליכה, כאשר הם עדיין קוראים אחרינו.... אז באמת, עיר של פריקים? זו ממש -לא- עיר של פריקים וגם אם היא הייתה כזו, אז זה היה מקום שפוי יותר לחיות בו.... ובכלל, כל מי שרק מחזיק גיטרה נחשב "פריק" בעיני הערסים המפגרים.... דיאלוג ששמעתי כשהלכתי עם מישהו שיש לו גיטרה קלאסית "פריק!" צעק אליו איזה ערס "מה קשור?" שאל ה"פריק" "הגיטרה" ענה הטמבל "אזף? זו קלאסית" "עדיין" כן, בטח....

../images/Emo112.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאוי אתה כל כך צודק

זה כל כך מרגיז אותי, שבכל חור בעיר הזאת, יש ערסים למיניהם. זאת גם עובדה, למה קשה להביא לכאן אמנים טובים אני חושבת. בואו ניקח לדוגמא את עברי לידר. או כל אמן מוערך אחר, יביאו אותו להופעה בחדרה, אני יודעת שספק שאני אבוא, ועוד המון אחרים. למה? כי הריכוז של הערסים והפרחות גבוה בצורה מחרידה. אני יכולה להגיד בוודאות שיתפתח ריב בהופעה. לעניין של עברי לידר, זה הרי מוכח שאחד הערסים יצעק לו "הומו" מאיפשהו. קשה לקיים פה פעילויות לנוער כשבעצם 60 אחוז מהנוער זה ערסים ופרחות :/// ואני בטוחה שלא רק אני חושבת ככה.

תגובה

אתם צודקים בהחלט אני רק בת 11 וחצי אני צריכה בתוך שבועיים לעשות עבודות לביה"ס עם חברות ואני לא יכולה ללכת אליהן לא מספיק שכבר מחשיך מוקדם עוד יש את כל המפגרים הערסים האלה שחושבים את עצמם וזה מפחיד.

מה דעתכם על המסכים

הענקיים ששמו על האופרה ועוד אחד מול "בורקס ללא הפסקה" בכיכר הזאת שכחתי איך רואים להאם יש לה שם..קיצר בכניסה לעיר..
את אמא שלי זה בילבל לגמרייי היא לא שמה
לכביש... גם שמתי
שכל הזמן מתקנים אותם!!

iEyal

New member
מגעילים ../images/Emo5.gif

האיכות די זוועה, לא רואים כלום באור יום ובלילה הם זוהרים מידי, עד כדי סינוור

purple rain2

New member
אוהבת כמעט הכל

חוץ משירי דיכאון ומטאל
אבל בעיקר אוהבת פופ או רוק קליל כזה- ישראלי ולועזי.

למעלה