H Hypnotic Poi§on New member 18/11/05 #20 אמממ... בעיקר רגאיי ומוזיקה שחורה שהיא לא מיינסטרים לפעמים גם ישראלי.
M Madonna Men New member 18/11/05 #21 MADONNA the one N only ../images/Emo41.gif איןןן כמוהה בעולםםם !!!! האישה אלוהיתת כפרעלייה אבל גם ישראלי כזה קל כמו כולם... בעיקר ישן 80
MADONNA the one N only ../images/Emo41.gif איןןן כמוהה בעולםםם !!!! האישה אלוהיתת כפרעלייה אבל גם ישראלי כזה קל כמו כולם... בעיקר ישן 80
כ כולם אוהבים את ישראל New member 19/11/05 #22 אני אוהב לשמוע... אני אוהב לשמוע... (ואני גם מחדרה נעים מאוד) רוק ישראלי: היהודים אביב גפן פוליקר ארצי מכשפות ערן צור אלג'יר גבריאל בלחסן דנה ברגר משינה יובל בנאי חמי רודנר וכדומה וגם רוק כבד :MEGADETH OZYY MAIDEN METALLICA
אני אוהב לשמוע... אני אוהב לשמוע... (ואני גם מחדרה נעים מאוד) רוק ישראלי: היהודים אביב גפן פוליקר ארצי מכשפות ערן צור אלג'יר גבריאל בלחסן דנה ברגר משינה יובל בנאי חמי רודנר וכדומה וגם רוק כבד :MEGADETH OZYY MAIDEN METALLICA
J Just Angel New member 19/11/05 #23 Me ^ ^ אגב-חדשה כאן. פאוור מטאל.מטאל גותי.פאנק.פאנק-רוק.אימו.רוק ישראלי. ובין השאר גם בלאק מטאל-וכל דבר אחר שנשמע לי טוב ממ..אני ליז ולצערי אני מחדרה.-__-.
Me ^ ^ אגב-חדשה כאן. פאוור מטאל.מטאל גותי.פאנק.פאנק-רוק.אימו.רוק ישראלי. ובין השאר גם בלאק מטאל-וכל דבר אחר שנשמע לי טוב ממ..אני ליז ולצערי אני מחדרה.-__-.
A AeroSlash New member 19/11/05 #25 רוק לכל סוגיו... היו תקופות שהייתי שומעת המון המון מטאל אבל עבר לי ועכשיו אני לא כל כך שומעת מטאל למרות שאני עדיין אוהבת את הז'אנר.
רוק לכל סוגיו... היו תקופות שהייתי שומעת המון המון מטאל אבל עבר לי ועכשיו אני לא כל כך שומעת מטאל למרות שאני עדיין אוהבת את הז'אנר.
A AeroSlash New member 19/11/05 #26 הגזמתי.. אני לא שומעת רוק ישראלי, פאנק וגראנג'. פשוט לא יכולה לשמוע יותר מבערך 20 שניות של שיר בכל אחד מהסגנונות האלו.
הגזמתי.. אני לא שומעת רוק ישראלי, פאנק וגראנג'. פשוט לא יכולה לשמוע יותר מבערך 20 שניות של שיר בכל אחד מהסגנונות האלו.
ה העדי של עדי New member 19/11/05 #29 היי.. אני עדי.. ../images/Emo9.gif חדרתית.. [חחח זה נשמע כמו קבוצת תמיכה.. ] ואני חדשה כאן.. ובהקשר שלנו: מוסיקה זה התחום שלי.. אני שומעת בעיקר ישראלי.. מאוהבת קשות במאיר בנאי ובאביתר בנאי ושומעת גם שלום חנוך, יהודית רביץ, קורין אלאל, רונה קינן, מאיר אריאל ז"ל.. בקיצור, ישראלי והרבה..
היי.. אני עדי.. ../images/Emo9.gif חדרתית.. [חחח זה נשמע כמו קבוצת תמיכה.. ] ואני חדשה כאן.. ובהקשר שלנו: מוסיקה זה התחום שלי.. אני שומעת בעיקר ישראלי.. מאוהבת קשות במאיר בנאי ובאביתר בנאי ושומעת גם שלום חנוך, יהודית רביץ, קורין אלאל, רונה קינן, מאיר אריאל ז"ל.. בקיצור, ישראלי והרבה..
ע עינב החמודה New member 22/11/05 #31 היי ../images/Emo41.gif קוראים לי עינב אני בת 18 מבית אליעזר אני אוהב מאוד את עפרה חזה ז"ל אני מעריצה שלה ואני אוהבת גם לשמוע את מדונה הגדולה ופעם אהבתי את הספייס גירלז
היי ../images/Emo41.gif קוראים לי עינב אני בת 18 מבית אליעזר אני אוהב מאוד את עפרה חזה ז"ל אני מעריצה שלה ואני אוהבת גם לשמוע את מדונה הגדולה ופעם אהבתי את הספייס גירלז