מוקפץ

גמני לא מסכימה עם זה בכלל!

צריך לפנות אותם. חשבת על כמות החיילים שנהרגים כי הם שומרים עליהם שלא יהרגו? אז ככה יפנו,החיילים לא יהרגו שמה,אתם לא תצטרכו לחיות בסכנה וגם זה איזה שהוא צד לשלום.

גוטשה

New member
גם אם

הייתה התנפלות, כל אחד זכותו להגיד מה שבא לו ואני בטוחה שאף אחד לא יעלב, הרי סך הכל זאת דעתה וזה ממש לא משנה. יש לי הרבה חברים שלא תומכים בדעה הפוליטית שלי או של אמא שלי, או לא משנה- אבל זה לא מונע מאיתנו להיות ביחד והכל.

elezrit

New member
אני מסכימה בערך..

כי בעצם מי מבטיח לנו שאם ניתן את השטחים האלו יפסקו הפיגועים.. נתנו את ימית בזמנו.. זה עזר..?1 לא..!!!! חד משמעיתלא..!! ככל שהם יעשו יותרפיגועים.. ואנחנו ניכנע יותר.. הם ירגישו יותר חזקים.. ויבקשו יותר.. ככה העולם מתנהל.. במיוחד בסכסוך הספציפי הזה.. אריאל שרוןם רוצה את זה..?1 לא הוא לא.. למה הוא עושה את זה..??!?! לחצים..!! כי הבנים שלו... ומדינות אחרות.. למשות שבוש בכלל לא רוצה ואמר שבמצבנו הוא לא הי ה מסכים.. אבל.. אני לא רוצה ללדבר רעות על המדינה שלי..!! והשלטוןשלי..!! כי זה הגוףשאני אמרוה לסמוך עליו הכי שבעולם... ואם רב העם בחר אז כנראה הםצודקים.. אבל אריאל שרון שינה את הדעות שלו מלפני הבחירות ועד עכשיו.. מה זהוא אמר קודםומה שהוא אומר עכשיו-שמים וארץ.. אבל.. גם יש את החיליםם... ששומרים עלינו.. אבל הם יצטרכו להמשיך.. כי המלחמה הזו לא תפסיק לעולם.. עד שאנחנו נהי ה יותר תקיפים... חוצמזה אנחנו כבשנו את המקום הזה..!! אם הם מבקשים זה אומר שצריךלתת...?!?!?!?! חח שכל המלחמה הזאתתפסק..!! כמה שיותרמהר..!! כי כבר נמאס לי.!! אור.!! ממ נ.ב. זה הכל מאהבה, בלי עצבים, כל 1 ודעתו שלו....

keeeren

New member
האתר לא נפתח לי...

מישהו יכול להסביר לי מה יש שם?...

פרקשון

New member
איגוד השמנים ?

אם יראו אותי שם יעשו עליי חרם לא? אני לא בדיוק שמן......אני ההפך הגמור

גוטשה

New member
חברים!!

אם אתם רוצים לראות את הקליפ המדובר של שייגעצ ודן, זפזפו לערוץ 24 בשעה 16:00 בדיוק, שם תחפשו במקום העשירי את הקליפ! אנא המשיכו להצביע! (יש להירשם תחילה לאתר) צפייה מהנה :)

גוטשה

New member
נו ודאי, מה ציפית

שליל תעמוד ותצלם מול הפרצוף של יובל באמצע הצילומים עצמם ועוד יתנו לה?! אגב, יש עוד תמונות דומות בבלוג שלי ועוד שליל צילמה והיא תעלה בקורב. רואים אותך מחר?!

אין לי 24 :(((((

אשמח מאוד אם מישהו יקליט ויעלה את זה חח למרות שאין מצב שמישהו ישקיע כ"כ בשבילי

פרקשון

New member
הייתי עושה את זה אבל אני לא יכול

המון אנשים מתעניינים בזה אז למה לא צריך כל מיני חוטים שיחברו....ואין לי

Sheygets16

New member
מאז ששינו את האתר של 24

אני לא מצליחה להצביע :[ וממתי הראל סקעת לא במצעד עם ההנני כאן שלו ? חשבתי שהוא במקום הראשון כבר איזה 80 ימים.

למעלה