מותר קצת לפרוק מהלב?

קרניר

New member
../images/Emo32.gifמותר קצת לפרוק מהלב?../images/Emo7.gif

לפני שאני כותבת חשוב לי להגיד שהכתיבה פה היא לא לשם רחמים, אלא לשם פריקה מהלב... הרבה כבר מכירות את הסיפור שלי ושל אמי, אשר מצאו לה גוש סרטני בשד כאשר הייתי בחודש שמיני ורציתי קצת לפרוק מהתקופה האחרונה... אמא שלי היא אדם מאוד קרוב אלי, היא חברה, אישה חמה ואוהבת, תומכת וחזקה, כל החיים היא עזרה וטפלה בכולם, עבודתה היא כזו שהיא תמיד נמצאת בשביל כולם... היא לא מבינה איך פתאום הכל התהפך, ביום אחד בהיר החיים השתנו, אמי פתאום זקוקה לאחרים... אנו יודעים שהיא תעבור את המחלה, יש בה כוחות אדירים, היא כה גיבורה בעיני. כרגע אנו תומכים בה בכל דרך אפשרית, אחרי כל טיפול אבי ואחיותי עימה, וזה הקושי הגדול שלי, היא לא מרשה לי להתקרב אליה, היא מבקשת שוב ושוב שזה הזמן להתמקד ברוני, שאין לי מקום כרגע להיות סביב החומרים הכימיקלים האלה שהיא מלאה בהם.... ואני? אני עומדת מהצד, כל כך קשורה אליה וכל כך חסרת אונים, 3 ימים לא רואה אותה, לא נמצאת לצידה פיזית אבל כל כך שם, כל רגע אפשרי מתקשרת ובודקת, הייתי כשנשר השיער, כשמחליפים לה אינפוזיה, כשהיא מקיאה, גם שהתעלפה, מקשיבה לקולה החלש המדבר אלי ומבקש, מתחנן ממש שזה כבר יגמר.... והפחדים שלפני כל טיפול, חוסר השקט, אני אומרת לה: "אמא זה תקופה, זה יעבור", היא יודעת ומבינה, אך מתקשה לראות את העתיד. אמא שלי, האדם החזק בעולם שלי, פתאום חלשה כל כך. גופה מלא צלקות וחומרים, אני שם בשבילה, מקשיבה לה ולבכיה, לא מתפרקת לידה.. עברנו כל כך הרבה ב-4 וחצי חודשים האחרונים, ממש חיים שלמים. ועכשיו, נותר טיפול אחד, אחרון, בתחילת יוני וזה נופל על חיסון 4 חודשים של רוני, לא נוכל להיות לידה בין שבועים לחודש (הרופאים ממליצים חודש וחצי והיא הודיעה לי שאחרי שבועיים ולא אכפת לה...) הנכדים הם הכוח החזק ביותר עבורה, הם נותנים לה סיבה עצומה לקום מהמיטה, לפני כל טיפול היא כמה שעות עם רוני ואחרי הטיפול, איך שהיא קצת מתאוששת היא שוב עם רוני, מחבקת ולא מרפה... רציתי לדחות את החיסון והיא בנוקשות הודיעה שזה לא מקובל עליה ושזה לא משנה גם בעוד חודשיים יהיה צורך בריחוק. אני מאוד חוששת מהטיפול האחרון, ברור לי שהיא תעבור אותו והכל יהיה בסדר, אני פוחדת על הנפש שלה כל כך.... אמי היא אדם אשר מוצא בכל רע את הטוב, היא מדברת על אבי, על היחסים ביניהם (שתמיד היו מדהימים בעיני), על הטיפול המסור בה, על הכרת צד נוסף באישיותו. אז עוד חודש וזהו, אחר כך הא נכנסת למחקר של שנתיים (בשל סוג הסרטן המאוד אלים) וכך גם תהיה במעקב. זה נשמע רק עוד חודש, אבל זה כל כך הרבה ומלווה בכל כך הרבה רגשות וחששות. מצטערת שיצא כל כך ארוך, תודה למי שהגיע עד פה.... קרן

קרניר

New member
ואני רוצה להוסיף עוד משהו קטן-

זה מאוד מאוד מבלבל להיות סביב הריון ולידה, כאשר בדיוק באותו זמן כורתים שד ומוציאים את הרחם לאישה שתמיד הייתה עבורי מודל חיקוי... (כשהתחילו לי צירים, היא התקשרה לשאול כי היא הרגישה, והיא כל הזמן צוחקת שבזמן הצירים שלי גם לה היו, רק שלא היה רחם...)

עינבלית

New member
זה ממש לא../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif

כל כך קשה וכואב מה שאת מתארת, את נראית לי אשה חזקה בעצמך, שמסוגלת לתמוך באמך ולהיות אם לראשונה בעצמך, לתמוך ולחזק. לגבי החיסון של 4 חודשים- הייתי דוחה אותו בחודש - חודשיים, ולו רק בכדי להיות עם אמא. (אנחנו ממילא דחינו בחודשיים ואל דאגה לא קורה כלום) שולחת לך חיזוקים מכאן שתנצחו את המחלה האיומה הזו!

יעלי ס

New member
../images/Emo24.gif מאחלת לאמא שלך רפואה

שלמה והחלמה מהירה. תתמכו בה כמו שהיא תמכה בכם-זה כל מה שתוכלו לעשות ,אבל זה המון. לגבי החיסון- עד כמה שידוע לי הבעיה היא רק בטיפות של פוליו (וירוס חי מוחלש).במקרים שיש בבית חולה סרטן את יכולה פשוט לא לתת אותו ,כי למעשה החיסון הזה הוא לא הכרחי. באותו היום היא תקבל גם חיסון בזריקה נגד פוליו. ממליצה לך להתיעץ עם הרופא או אחות בטיפת חלב. הם בדרך כלל מתחשבים במצבים כאילה.

ציף שלי

New member
שולחת לך המון ../images/Emo24.gif לעידוד!

איחולי החלמה ושתנצחו את המחלה האיומה הזו! ת'אמת אני חושבת שהייתי דוחה את החיסון אבל אני לא יודעת מה ההשלכות של דחיית החיסון. ושוב המון המון

מזדהה גם. מכיוון אחר

לאמא שלי כרתו את הרחם והשחלות לפני 8 שנים. ירדן היתה בת שנתיים וקצת. הקושי הזה של לראות את אמא שלך במצב כזה מוכר לי מאד. וגם ההזדהות שלה אתי בהריונות שאחר כך - כמו אצלכם. תשמחי על הדברים הטובים, על זה שאתם מלוכדים ואוהבים ועל הזמנים הטובים. פעם הבת שלי אמרה שהחכמה היא לא לדאוג כשיש סיבה לדאגה, ולא סתם ביום רגיל כשהכל בסדר - וזו אמירה חכמה ששמרתי לי בלב - וכל יום כשאני דואגת (כל יום - כל היום) אני מזכירה לעצמי לפעמים את זה. אז תנסי להאמין ולא לדאוג - וכולנו איתכם. וחוצמזה - טוב שפרקת קצת - מקווה שהשתחררת מקצת קושי ככה.

עמית@

New member
זה לא ../images/Emo32.gif

את לא רוצה רחמים והאמיני לי שאני לא *מרחמת* אני יכולה להשתתף ולנסות להבין ולכאוב איתך, ולקוות איתך כל כך שזה ייגמר כמה שיותר טוב, לכל הנוגעים בדבר.

אוי, המחלה הזאת ../images/Emo4.gif

יש המון נחמה בעובדה שזה הטיפול האחרון (מנסיון
), אבל עדיין זה מאד קשה. נסו להיות כולכם ביחד כמה שיותר לפני החיסון, ואם יש לה מחשב, אולי כדאי להתקין מצלמת אינטרנט, כך שאמנם לא תתראו פיסית, אך זה ירגיש יותר קרוב משיחת טלפון? מאחלת לכם שתהיו כבר אחרי, ושהכל יעבור בשלום, ושה*@#% לא יראה את פרצופו המכוער יותר לעולם!

boringvered

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

בתקווה שאותו חודש אחרון יעבור במהרה ושזהו, תם ונגמר הסיפור ושאמא שלך תהיה בריאה. אמך נשמעת לי אשה מופלאה ואדירה. ורד

../images/Emo24.gifאוף אוף אוף../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אחותי אוטוטו מתחילה לעבור טיפולים כימו' ומכייון שאני לא רואה איך אני לא רואה אותה חודש וחצי החלטתי לעקב קצת את החיסונים של הילדה... אולי שווה לך גם לעקב?

wieci

New member
../images/Emo24.gif החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

לאחותך. תהיי חזקה, אני חושבת שלעכב את החיסונים זו החלטה נכונה, אני הייתי עושה אותו הדבר. אני מקווה שאחותך תבריא בצ'יק, ועד שאר החיסונים כבר תהיה כמו חדשה, אמן!

עדי 5

New member
קרן חמודה../images/Emo24.gif

אני זוכרת את הסיפור מהריון ולידה. זוכרת כמה אמא שלך אישה חזקה,איזו אמא נהדרת שהיא. מקווה שהטיפול האחרון יהיה באמת הטיפול האחרון . שהחודש הזה יעבור הכי מהר שאפשר ושאמא שלך תמשיך להנות מבני המשפחה האוהבים,התומכים והמדהימים ביחד עם הנכדים שאין ספק שמספקים לה המון כוח רצון עוד המון המון שנים

קרן../images/Emo24.gif

אני חושבת שאת בשקט יכולה לדחות קצת את החיסון של רוני,מכירה הורים רבים שדוחים אותי מכל מיני סיבות שוליות,אז על אחת כמה וכמה מסיבה אמיתית,תקשיבי הפעם לעצמך ולא לאמא,כי נראה לי שזה מה שאת באמת רוצה,בשבילך! מקווה שהמחלה הנבזית תניח לכם מהר מהר.

ילדונט

New member
אני מזדהה ../images/Emo24.gif

אמא שלי אמורה להתחיל טיפולים עוד שבועיים-שלושה, והם בכלל לא הכניסו אותי לסבב המטפלים. יש שם את אבא שלי, דדודה שלי ואחותי, ואותי הם אפילו לא הזכירו. אבא שלי אומר שזה בגלל שאני צריכה לדאוג לשחר. בראש אני מבינה את הנימוק, וגם מבינה שכרגע שחר צריכה אותי סיציפית יותר משאמא שלי צריכה אותי, אבל זו לא תחושה קלה

ציף שלי

New member
מאחלת החלמה מהירה לאמא שלך

קשה כשנמצאים באמצע-בין הילדה לאמא אבל כמו שההיגיון שלך אומר לך- שחר זקוקה לך. בכל אופן אם תזדקקי לבייביסיטר קחי אותי (ואת ישי) בחשבון. נשמח לארח לשחר לחברה.

wieci

New member
../images/Emo24.gif אוי ילדונט ../images/Emo24.gif

זו בהחלט לא תחושה קלה כשמוציאים אותך ממעגל המטפלים. אבל תזכרי שלא מוציאים אותך ממש, אלא מאפשרים לך לטפל בנכדה של אמך בצורה הטובה ביותר. החלמה מהירה, ואם את צריכה משהו, כל דבר, אנחנו כאן

sipor

New member
מורידים את הנטל לא מוציאים..

את תמיד יכולה לבוא אבל יהיה שם עוד משהו לעזור שכן יש לך את שחר וזה מספיק עבודה. הרי אמא שלך לא תרגיש נוח שגזלה אותך מבתך הכה קטנה. תהי שם שתוכלי ותתמכי בה כמו שרק בנות יכולות. וגם לך שולחת הרבה כח עד כמה שאפשר.. ושיעבור במהירות ובקלות.

למעלה