מותר קצת לפרוק מהלב?

אצלינו אומרים שכא דואג לילדים שלו

אני יודעת שזה לא מנחםפ ומאד מאד קשה, אבל אם תחשבי על זה לעומק זה הדבר הכי נכון לעשות - גם הסטורית וגם אישית - הילדים שלנו חייבים אותנו. ההורים שלנו צריכים אותנו אבל מסוגלים להסתדר בלי. זו אמירה מאד קשה. תחשבי על 30 שנה מהיום - ואם תצטרכי לומר לשחר אם להיות עם ילדתה או איתך - ולא משנה באיזו סיטואציה - מה תבחרי לעשות? לדעתי הכלל הזה הוא הנכון גם בעת שגרה וגם במשבר. ובלי כל קשר קבלי חיבוק ע נ ק.

משהו קטן../images/Emo140.gif

שיכול לעזור. אולי תדחי את החיסון ארבע חודש? שלי בני שנה וחודשיים ועוד לא קיבלו את החיסון של החצי שנה בגלל שלא היו מספיק בריאים. אולי שווה לעשות את השיקול הזה ...טבלת החיסונים היא שרירותית לחלוטין! לא חייבים לחסן בדיוק בגיל ארבעה חודשים. ובנוסף אם החיסון הבעייתי הוא הפוליו טיפות אז אפשר לחכות חודש ולתת אותו. רק רעיון , ההחלטה היא שלכם בכל מקרה. אני מקווה שלא תכעסי על מה שכתבתי פשוט ראיתי שכל כך קשה לך עם הפרידה של אמא שלך מהנכדה והחוסר יכולת שלך לעזור אז חשבתי שזה יכול להיות משהו קטן שישמור על המורל.

../images/Emo24.gif

רפואה שלמה והמון בריאות לאמא שלך. נשמע שאת קיבלת את האופי החזק שלה. אין שום סיבה להתנצל שגם את צריכה מקום לפרוק את המתחים והלחץ.

איזו משפחה נהדרת ומלוכדת אתם

המקרה מצער נורא וכבר כתבתי לך לפני כמה ימים שאני הייתי במצב מאוד דומה לפני 4 שנים, כשנולדה בתי, אבל מה שכתבת בכלל לא מעורר רחמים אלא הערצה: נשמע שיש לכם משפחה מדהימה ועם משפחה כזו אפשר לעבור כל דבר. נכון שאפשר לדחות את החיסון, אבל כדאי גם לקחת בחשבון את הבקשה של אמך, יכול להיות שחשוב לה שתחסני את הקטנה , למרות שעל פניו זה ניתן לדחיה. אל תדאיגי אותה במצבה... הרבה בריאות וכל טוב.

גורבי

New member
אוי קרן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שהחודש המקולל הזה יעבור כבר, ותהיו אחרי... אין לי ניסיון בענייני חיסונים, אבל באמת אולי אפשר לדחות את החיסון הזה - הרי דוחים חיסונים מסיבות טריוויאליות לגמרי, וכאן יש לכם את כל הסיבות שבעולם. יש משהו שאני יכולה לעשות?

קרניר

New member
תודה מקסימה,

כבר אזרת במילותיך ובחיבוקיך. כרגע אין הרבה מה לעשות, גם לי לא. שוב תודה

sharonmx

New member
../images/Emo24.gif ועידוד

למרות הכל- את נשמעת אופטימית, וזה מה שחשוב. לפי דעתי, הכח הפנימי של האדם עושה נפלאות לו ולאלו שמסביב! אני הייתי מקווה שאבי (שאני מאוד קשורה אליו), שנמצא במצב קרוב לקומה, ולא זכה לראות את רומי, יוכל קצת להנות ממנה, כךשאני חושבת שאני יכולה לתאר לעצמי את עוצמת הרגשות שמסתובבים אצלכם. לגבי החיסון- לא נראה לי שיש בעיה לדחות, זה די שרירותי. אם זה יעשה טוב לאמא שלך- אז למה לא? חיזקו ואימצו!

wieci

New member
../images/Emo24.gif הלב איתך ../images/Emo24.gif

אני ממש לא יודעת מה להגיד, כאחת שעברתי את המחלה הארורה הזו עם אבי, אני יודעת שהתהליך קשה וכואב, אבל אפשרי! אמא שלך בהחלט גיבורה בעיני. עוברת את כל הטיפולים הקשים ועוד חושבת על אחרים ועל טובתם ורווחתם. היא נשמעת אדם מדהים עם כוחות נפשיים רבים, וחשוב מאוד שתעודדו אותה לחשוב חיובי ולחשוב על הנכדים ועל המשפחה. במחלה הזו, מצב נפשי הוא שחקן מרכזי. בקשר לחיסון של רוני, אני הייתי דוחה אותו בחודשיים, זו לא שיש מגיפת פוליו משתוללת (חס וחלילה), לא נראה לי שיהיה אסון גדול. ואמא שלך ואת תרוויחו מהעניין. שולחת לך המון
ים וחיזוקים, ומתפללת לשלומכן. תחזיקו מעמד

lulyK

New member
נשמע כל כך כל כך קשה.

אמא שלך נשמעת אשה מדהימה.

ממסין

New member
../images/Emo24.gif שיהיה המון בהצלחה בטיפול

האחרון. זה נשמע ממש קשה, אבל נשמע שאתם משפחה חזקה. מאחלת לאמא שלך המון בריאות והנאה מהנכדים.

mummy

New member
קשה נורא ומזכיר לי נשכחות.

אחרי שניגבתי את הדמעות, אני חייבת לכתוב לך ולומר כמה אני מבינה ומזדהה. עברתי את זה עם אמא שלי "סתם" בלי קשר להריון ולידה, ואני יכולה רק לדמיין כמה החיבור בין מה שקורה לך בחיים ומה שקורה לה בחיים באותו רגע ממש הוא מוזר וקשה, והופך את הכל לעוד יותר בלתי נתפס. אבל אתן בסוף. זה טיפול אחרון. אמא שלך נשמעת אישה מדהימה שעוברת את זה עם רשת תמיכה מאוד חזקה ומחבקת. תזכירי לעצמך כל הזמן שזה הסוף של הסיוט הזה, ועוד מעט אמא שלך תתחיל להחלים באמת, בלי כל תופעות הלוואי, ולחזור עצמה. ביחס למה שעברתן זה ממש עוד קצת קצת. ועוד דבר, פחות נעים (אם בכלל יש משהו נעים בסיפור הזה), אבל מניסיון שלי (או יותר נכון, של אמא שלי) הטיפול האחרון היה הכי קשה. זה כמובן לא אומר שום דבר על אמא שלך, ועל הטיפולים שלה. ובעצם, באמת בלי שום קשר - אולי כדאי לשקול כמו שאמרו כאן הרבה לפני - לדחות את החיסון של רוני, כדי שיהיה לה את הדבר הזה שנותן כל כך הרבה כוח, וגם כדי שאת לא תרגישי דווקא עכשיו כל כך חסרת אונים ותועלת - מה שממילא אני הרגשתי שם כשאת רואה מישהי שקרובה לך סובלת כל כך. כך או אחרת, שיעבור בקלות לכולכם, והחלמה מהירה וקלה לאמא שלך.

sipor

New member
חמודה..

לצערי הכה רב מבינה טוב טוב את מה שאת עוברת. שולחת לך כוחות, כי זה מה שאת צריכה עכשיו. להיות חזקה בשבילה ובשבילך. במחלה הנוראית הזאת יש עליות וירידות תנצלי את העליות במקסימום ואת הירידות תנסי לעודד. ובכל מקרה, אין מה להוסיף הרבה זאת תקופה קשה מאוד עבור כל המשפחה ובמיוחד עבורך שגם כך נמצאת בתקופה לא קלה. מאחלת לך ולאמך את כל הטוב והבריאות שבעולם.

קרניר

New member
תודה על כל התגובות, תודה שאתן

נמצאות פה בשבילי, זה תומך ועוזר כל כך... לגבי החיסון עוד לא החלטתי.

קרן היקרה.....

אני קוראת את מה שאת כותבת ומתקשה להמשיך... אני שכלתי את אמא שלי מהמחלה הארורה (שחלות) לפני 3 שנים, היא לא יכלה למחלה, גם כן היתה בקבוצת מחקר.והיתה 18 חודש בטיפולים. אני מאחלת לכם שתנצחו את המחלה הארורה הזו. לגבי החיסון, את יכולה לדחות אותו אין, מגפת פוליו. מקווה שתתחזקו כולכם

אוי קרן!

כבר סיפרתי שהסיטואציה שלנו דומה אבל בשלב מאוחר יותר. בת הדודה שלי בת ה-35 היא כרגע בשלב שלאחר הניתוח והרופאים אופטימיים. אין ספק שאמא שלך חזקה ואני מקוה שתצא מזה. ברור שלנו, הסובבים, קשה מאד , אבל לפעמים אנחנו יוצאים מחוזקים מהחולים עצמם. קרן, לא נותר לי אלא לאחל שהתקופה הזו תעבור מהר מהר ושאמא שלך תצא מזה לחלוטין ותחזור להנות ממך ומרוני.

ronittrattner

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא כ"כ טובה במילים, אז רק רציתי לומר שתהיו חזקים ושהתקופה הזו תעבור מהר.

משוש30

New member
קרן יקרה ../images/Emo24.gif

זה קשה כל כך... אבל כמו שאמרת. זו תקופה. תקופה קשה אבל היא תעבור את זה ותתגבר ותתחשל. אין לי ספק שהאהבה שלך והצורך שלך בה מהווים דרייב אדיר בשבילה להמשיך ולהילחם. תחזיקו מעמד. יהיה טוב

למעלה