מזל טוב וברכות לבביות ל-Meytula

meytula

New member
גם אני תמיד אהבתי,כשדירבנת אותי זה עוד

יותר הדליק אותי וחששתי רק מבעלי,כי הוא ישר חשב ''דניאל טרקאי'' בראש.מסכן שלי עשיתי לו טראומה
אבל זה כל כך התאים לה שהוא בעצמו אמר דניאל!!! תודה על העזרה

ela501

New member
המון מזל טוב ונחת ובריאות../images/Emo65.gif

דניאל שם יפה בלי קשר...

Klayhamn

New member
../images/Emo106.gif רק עכשיו ראיתי

ממש מתוקה
אהבתי את התספורת מוהוק

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מגניבה מלידה,היא כנראה שמעה בבטן שיש לאימא שלה אובססיה לשיער מסודר ולא רצתה לעשות צרות

adiyon2

New member
איזה אמא מגניבה את - דניאל שם מהמם../images/Emo140.gif

שתדעי רק נחת,
תגדלי אותה עם המון אהבה ושמחה. דניאל מהממת, כל כך יפה.

meytula

New member
תודה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

גם היא נראית לי מגניבה,יש לה פרצופים מצחיקים והיא גם קיבלה במתנה את הגומות שלי

lantora

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

וואוו..וואוו....אין לי מילים..איזה נשמה!!:) מדהימה!! המון המון מזל טוב,שתזכו לגדל אותה אותה בנחת,בשלווה,בשמחה,באושר ועושר!!!

meytula

New member
תודה תודה תודה../images/Emo24.gif

אני ובעלי 10 שנים יחד,7 מתוכם חברים ו3 שנות נישואים,עדיין מרגישים כמו בתחילת הקשר ,מקווה שהקשר שלנו יתן לה הרבה כח והרבה אושר ונחת, ושנגדל אותה באהבה גדולה כמו ששמרנו עליה עד עכשיו

lantora

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני גם רוצה...!אני הולכת לחפור לאישלי עכשיו...

lantora

New member
לא..../images/Emo178.gif אבל וואוו איך אני רוצה../images/Emo99.gif

אני נשואה רק חצי שנה..(צעירים מתים
) והאיש היקר הוא קצין קרבי בקבע,כך שזה לא בא בחשבון..("מה את לבד?תגידי את נורמאלית? ואם אני לא יוכל לצאת בלידה,אני לא יהיה שם איתכם?"...בלהבלהבלה.."
)

meytula

New member
אוקי גם לי היה מצב דומה

בעלי נמצא הרבה בחול בגלל העבודה ובתחילת הנישואים גם אני נורא רציתי והייתי מוכנה אבל הוא ביקש שנמתין כי היה חשוב לו לקחת חלק בזה לפני כשנה וחצי הוא קודם והנסיעות פחתו במידה משמעותית,אז החלטנו שהגיע הזמן אני מאמינה שיש זמן לכל דבר בחיים,קחי את הזמן ודברי איתו על זה לעיתים יותר תכופות בלי לחץ,שיבין שאם הוא בתפקדי הזה ומתכוון להישאר שם אז אי אפשר לחכות כל החיים...

lantora

New member
אני מאמינה שאם היינו מוכנים ב100% זה היה

קורה יותר בקלות.. דברים מדהימים כאלה אני לא רוצה שיבואו עם חילוקי דעות,או עם תחושה של החמצה\חוסר שלמות כלשהי.. כמו שאמרת לכל דבר יש זמן בחיים.. תפקיד הבא הוא יהיה קצת יותר "מתאים",(שזה אומר שחוץ מחמש"ושים הוא יצא גם לאפטרים באמצע שבוע..) וזה בסך הכל עוד שנה
..אז בנתיים נרצה...זה גם כיף

meytula

New member
בדיוקק!

זאת החלטה שצריכה לבוא בקבלה שלמה של שני בני הזוג,אם את מרגישה שזה לא הדדי תמתיני,זה משתלם. כי לגדל ילד לבד ולגדל ילד בשותפות עם בעל זה שני עולמות שונים אני יודעת שאני לא לבד וזה מאוד מרגיע אותי ונותן לי המון ביטחון וזה מאוד חשוב בילד הראשון .. תהני מהשנה הזאת,תטיילו ותשקיעו בזוגיות כי זה חשוב לא פחות מהשאר,אם לא הכי חשוב

למעלה