מזמן לא היה לנו...

lollapalooza

New member
../images/Emo32.gif מזמן לא היה לנו...

שאלון
גנבתי מהפורום של מורי. (
) אז נו, חופש, משעמם לכם, יש זמן למאה שאלות, נכון
אני אענה כשאני אקום מתישהו בצהריים. |פיהוק| לעבודה
1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ת: 36. סדרה מועדפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

>>>

1. שם: עדי 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 23/3/88 4. כינוי: Kurt NirVana Cobain 5. תכונה טובה: אמיץ 6. תכונה רעה: קנאי 7. חולשה: אין 8. אובססיות: חח אין 9. פאדיחה: וואי יש הרבה 10. כאב: מה זאת אומרת? 11. משאלה: להיות עם כישרון כמו של ג'ון פורשיאנטה או קורט קוביין 12. זיכרון רע: שלקחו לי את הגיטרה כשהייתי קטן 13. זיכרון טוב: שהחזריו לי אותה אחרי זה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשקבילתי את בגיטרה הראשונה שלי 15. געגוע: לסידרה "חברים" 16. פחד: ג'וקים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: להקות פופ או זמרי/זמרות פופ 18. קמיע [אם יש]: שרשרת עם קליע של אקדח פלוס שרשרת חוליות וטבעת עם הכתב של שר הטבעות 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: סטייק 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: לביבות...איכס.. 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: פסק זמן 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקלד 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: 7 31. ספר: שר הטבעות ( שלושתם ) 32. סרט דיסני מועדף: שודדי הקאריביים 33. סרט: שר הטבעות 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ או מת'יו פרי 35. זמר\ת: אנתוני קידיס 36. סדרה מועדפת: "חברים" 37. מקצוע אהוב: גיטריסט 38. מקצוע שנוא: מורה 39. מקום בעולם: ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: קפצתי בנג'י 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני נמנע מלהגיד 42. פריט לבוש מועדף: אין 43. ההמצאה של כל הזמנים: גיטרה חשמלית כמובן!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין 60. שיר שגורם לך לבכות: Eleanor Rigby או My Guitar Gentely weeps של הביטלס 61. השיר של כל הזמנים: Under The Bridge או SmellsLike Teen Spirit 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Don't Cry של גנס אנד רוזס 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Come As You Are או Heart Shaped Box של נירוונה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Don't Panic של Coldplay 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? חיצונית - מושך בטרוף התנהגותית - מתורבת אבל עם חסרונות 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אם אני אתחיל אני לא אסיים 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכר 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? של דרגון בול זי 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פורמים שקשורים לרוק 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין משהו קבוע 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש 75. באיזה פורומים אתה? בפורום הזה, בפורום של נירוונה,רוק,וגראנג' 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מביך...ויש תחושה לא נעימה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים והגוף כמובן! 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לאף אחותי קרציה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ממשיך לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מתקלח 83. מה התחביבים שלך? לנגן על גיטרה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הגיטרה שלי או את הרד הוט צ'ילי פפרס או נירוונה בשביל שיבדרו אותי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את הדיסקים שלי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? עצלן 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 300 מיליון דולר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מקדונלדס יחד עם סטייקים ופול צ'יפסים וקולה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרות שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אני די חדש 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? נמנע מלענות 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? רק אתמול...עזרתי לילד להבין שאם הוא דואג לעצמו אז שיעוף לי מהעיניים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא יודע...לפני יומיים נראה לי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן נקבר בכיף עדי ורק שתדעו! אני לא גזען אני שונא את כולם באותה מידה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי על אי בודד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו-זילנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא

אם אני כבר ערה../images/Emo3.gif

1. שם: שיר 2. גיל: עוד 12 ימים-18
3. תאריך לידה: 24.7.86 4. כינוי: זדון 5. תכונה טובה: נאמר לי שאני נותנת אחלה עצות
בסוף אני עוד אתחיל להאמין לזה... 6. תכונה רעה: אתם מכירים אנשים שהם ספר פתוח
אז אני בדיוק ההפך
7. חולשה: יש רבות 8. אובססיות: קוויר 9. פאדיחה: יש רבות
10. כאב: יש לי מכה כחולה ענקית על הגב שאני לא יודעת מאיפה היא הגיעה
11. משאלה: שיהיה טוב
12. זיכרון רע: לא זוכרת. מוקדם עכשיו
13. זיכרון טוב: כנ"ל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חוטפת נדנדה בראש בגן חובה
15. געגוע: לא ראיתי את אחותי איזה שבוע 16. פחד: אני לא ממש מפחדת מדברים |גיבור| 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של המורה להיסטוריה 18. קמיע [אם יש]: מלאך שיש לי כבר 15 שנים 19. החג האהוב עליך: כל חג עם חופש ארוך ובלי אוכל שנראה כמו דיקט 20. אוכל מועדף: כל דבר עם פחמימות
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חציל |שטן| 22. שתיה מועדפת: מים מינרלים וקפה
23. קינוח מועדף: משהו עם שוקולד. כל דבר עם שוקולד. 24. ממתק מועדף: כנ"ל 25. עוגה מועדפת: כנ"ל
26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת:
28. חיית מחמד [אם יש]: באפי 29. ספורט מועדף: אין. הכל פוי. 30. מספר מזל: 3 31. ספר: 'השחף' 32. סרט דיסני מועדף: 'מלך האריות' 33. סרט: מעודדות צמודות
סתם, אין לי שמץ 34. שחקנ\ית: גייל הארולד
35. זמר\ת: עברי
36. סדרה מועדפת: קוויר
37. מקצוע אהוב: ביולוגיה
38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: בדיוק איפה שאני עכשיו 40. המעשה הכי נועז שעשית: לשמחתי היו רבים
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לצערי היו רבים
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: שוקו בשקית 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. איך אפשר לאכול פלסטיק/קרטון
48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי עד כמה משעמם לי 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? משהו באמצע 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: boyzone-picture of you 60. שיר שגורם לך לבכות: bryan adams-I'll be right here (waiting for you) 61. השיר של כל הזמנים: goo goo dolls-iris 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לוידעת 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: jessica- i do. סתם כי לא חשבתי על שומדבר אחר... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: i've had the time of my life (נו... זה מריקוד מושחת...) 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: OK Go- get over it. ו
לעדי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? הא? זה יצא קצת ארוך, לא? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דיזן, לי ועדי (סידרתי לפי הא"ב כדי שלא יהיו לי צרות
) 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יש הרבה... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ו' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כאן, עברי לידר, עתודה ועוד כל מיני פורומים רנדומליים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? pretty little ditty- ואני ממש מקווה שכאן אני לא צריכה להסביר לאף אחד 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יס 75. באיזה פורומים אתה? איפה שאני קוראת באופן קבוע
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים לי אני מניחה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים. אם הם בלי חולצה- אז גב
78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן. כי היא מדליקה
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון וחוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את הטלויזיה 83. מה התחביבים שלך? ציור 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? איש אחד? אני אתפגר ככה... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, ארנק, מפתחות, מראה ואייליינר שחור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? עטלף. כדי להפחיד אנשים |זדון| 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מה שאני רוצה אני הולכת לקבל ביומולדת
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] כל מה שיוצא ממקס ברנר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שוקולדדדדדד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? דוֹני 92. מי החברים שלך בפרום? שאני מכירה אישית?- דיזן 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כיתה י'... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים בירושלים. נתתי יד לילדה קטנה שפחדה לעלות במדרגות... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? יש לי בעיה לומר דברים כאלה
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן קבורה שיר 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה, עם הכרית שלי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? יש הרבה. אבל אני לא מאמינה בלהתחרט אז אני לא אשנה כלום. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו-זילנד. אבל לא לגור. לגור אני מוכנה רק כאן. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ממש לא

זה כזה יאמי../images/Emo9.gif

אנשים לא מעריכים את זה מספיק... זאת הסיבה היחידה ששווה ללכת בגללה לים (מאחר וגיליתי שאני לא מצליחה להשתזף יותר
)

A N I g M A

New member
עדסיט! אני עונה :)

הממ..את מרשה לי נחון? 1. שם: סיוון 2. גיל: עוד שבועיים 17 :) 3. תאריך לידה: 26.7.87 4. כינוי: סיוונוש 5. תכונה טובה: לאדעת 6. תכונה רעה: לאדעת 7. חולשה: שולוקלד :) 8. אובססיות: מוזיקה. נעליים. 9. פאדיחה: עזבו. 10. כאב: הא..בגידה. 11. משאלה: זה סודי. אבל עדסיט יודעת 12. זיכרון רע: טיול שנתי כיתה ט 13. זיכרון טוב: הופעות (שאני שרתי בהן) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: תותים! 15. געגוע: חברת ילדות 16. פחד: למות..להישאר לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את מוניקע! 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים וגם חנוכה! 20. אוכל מועדף: אוכל של אמא
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים 22. שתיה מועדפת: מילקשייק 23. קינוח מועדף: גלידה/שוקולד 24. ממתק מועדף: כל דבר שיש בו שוקולד 25. עוגה מועדפת: המ..אין כזאת. 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: ג'וק. סתם.. דולפין. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורשת/עף/סל 30. מספר מזל: לאדעת 31. ספר: סוד הקלפים 32. סרט דיסני מועדף: מוצאים את נמו! 33. סרט: להתחיל מחדש 34. שחקנ\ית: דרור קרן 35. זמר\ת: אלאניס מוריסט 36. סדרה מועדפת: ג'ואן מארקדיה 37. מקצוע אהוב: הממ...קשה. 38. מקצוע שנוא: ספורט 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: :)) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הפסקתי ללמוד פסנתר בגיל 8 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס עם כלמיני טלאים חמודים 43. ההמצאה של כל הזמנים: כל המיני פלאיירס למיניהם. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף. בהחלט חורף. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? - נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית. אריה טיפוסי... 52. מלפפון או עגבניה? - עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. שוקו זה חיקוי עלוב. 57. תות או בננה? - תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? - תלוי למי.... 59. שיר שגורם לך לצחוק: שירים מסוימים בבמה 60. שיר שגורם לך לבכות: Sacrifice - Anouk . 61. השיר של כל הזמנים: לאדעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: האם להיות בך מאוהב - אביב גפן. מזכיר לי את אישתי :) 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מוקדם בשביל זה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר שלי. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אע.. תתחנני אלי - אביתר בנאי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? לאדעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אוריה, תמר, אורי, עדסיט,מורי, נועית, שלומצי, מעייני, ניצן..עוד אחד שלא אוהב אותי יותר :( ויש עוד. להמשיך? 68. הגלידה הכי טעימה? של מקדונלדס. עם באונטי בפנים. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יש המון 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 12/13 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? במה חדשה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? עברי לידר, ירושלים, 24 (חייבת), אחד העם 1 (שוב, חייבת) מישל בראנץ' (חייבת עד סוף יולי) ורד הוט צ'ילי פפרס :)) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? A N I g M A. רציתי להיות ANIMA שזה נשימה. אבל לא יצא. אז הוספתי ג'י והנה נגמר הסיפור. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אצל כוסיות יש. 75. באיזה פורומים אתה? אמרנו את זה כבר. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? הא. לא נדבר על זה כאן. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? |ערמומית| 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. כי הם מעצבנים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת את המחשב :) 83. מה התחביבים שלך? לשיר, לעסוק במוזיקה וכל מה שמסביב, אינטרנט... אוכל! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברים הכי טובים שלי (עדסיט את בניהם) 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן ודיסקים! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כסף! שאני אוכל לנסוע לאנשים שלא ראיתי מאז מרץ! (אהמ!) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ארוחה של מקדונלדס. מה אכפת לי אני לא אשמין אח"כ. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אממ..לאדעת. 92. מי החברים שלך בפרום? פה? אין הרבה אני חושבת.. אני לא נמצאת פה מספיק. אבל החברים שלי פה יודעים מי הם. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הא...לפני חודש. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? |מתביישת| 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? בדיוק אתמול. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? משו על מוזיקה ועלי. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? האמ...אני לא יכולה להגיד. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? גיל 8 - הייתי ממשיכה ללמוד פסנתר. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איטליה/לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. עדסיט אני אוהבתותך מלאנים!

lollapalooza

New member
מתה עלייך. ../images/Emo25.gif

ו...נמו זה לא של דיסני, אם אינני טועה.

garjit

New member
לא מאמינה שאני עושה את זה...

. שם: הגר 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 22/2/1989 4. כינוי: גרג'ית (garjit) 5. תכונה טובה: יודעת להקשיב 6. תכונה רעה: אדישה 7. חולשה: פרות 8. אובססיות: היהודים, רד הוט, נעליים, פרות 9. פאדיחה: עזבו... 10. כאב: הבית שחי שלי (סיפור ארוך) 11. משאלה: להיות בהופעה של רד הוט 12. זיכרון רע: ריבים עם ההורים 13. זיכרון טוב: הנשיקה הראשונה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מישהו שלמד איתי בוכה ביום הראשון של כיתה א' 15. געגוע: לתמימות 16. פחד: תיקנים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: פריקית!! 18. קמיע [אם יש]: שרשרת עם האות H, צמיד 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: שוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: פאי תפוחים 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: תפוחים 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: דובי קוטב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב זאב העונה לשם אלביס 29. ספורט מועדף: ריצות למרחקים 30. מספר מזל: 21 31. ספר: מישהו לרוץ איתו 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: ארמגדון 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ת: אורית שחף 36. סדרה מועדפת: חברים 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: הסטוריה 39. מקום בעולם: הבית שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית:אני חייבת לספר? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שתיתי על יד אמא לשי כוס ומשהו וודקה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים: ניר טואלט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כמובן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אממ לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי מי מארגן. בעיקרון לא 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה (הא לכם!) 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: חייל של 100 שערים 60. שיר שגורם לך לבכות: לילות לבנים של אביב גפן..יש לי הרבה זכרונות כואבים עם השיר הזה 61. השיר של כל הזמנים: לא איט בי של הביטלס 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Wiah you were here 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ואיך שלא 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אמממממ לא יודעת... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: צועקים על אהבה של סינרגיה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אמממ לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אתם גם ככה לא מכירים 68. הגלידה הכי טעימה? פיסטוק 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא יודעת להקשיב לי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני קצת יותר משנה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, הייד פארק, היהודים... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? יותר מדי... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? garjit אממ ככה החברות שלי קוראות לי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בוודאי 75. באיזה פורומים אתה? שוב? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע.... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים מלאות הבעה 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן....היא מיוחדת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה ת'מחשב עושה פיפי ונכנסת למיטה 83. מה התחביבים שלך? אין. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אחת החברות שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים, נעליים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב..קריר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? וואלה, אין לי מושג 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] שאר ארוחות 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הרבה שוקולד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? השרשרת שלי, יותר משנה היא לא ירדה לי מהצוואר. 92. מי החברים שלך בפורום? אממ חברים ממש? אין. אבל אני מכירה את אילנה, עמית, מירית... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום בערב כשאני אלך להתנדב במתנ"ס 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לעזור לזקנה לסחוב סלים נחשב? אם כך לפני שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום, לאחותי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? היה טוב וטוב שהיה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אוו אני אשתוק 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי נונת לחבר שלי לשעבר להפרד ממני. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איזה אי בודד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא...כי אז אני אצטרך לחיות עם הידיעה שהוא מת בגללי.

dafnaleh

New member
הוריי!

1. שם: דפנה. 2. גיל: 20. 3. תאריך לידה: ספטמבר 14, 1983. 5. תכונה טובה: אחת? 6. תכונה רעה: אחת? 7. חולשה: כואבת לי הבטן עכשיו. ממש. אני נורא אוהבת שרירים. 8. אובססיות: אחת?! 9. פאדיחה: איש ברחוב: "סליחה, מה השעה?" - אני: משתטחת על הריצפה. איש ברחוב: "סליחה! אני אקנה שעון!" 10. כאב: עכשיו, בטן, מחזור. אמא :( 11. משאלה: לעשות קליפ באנימציה לרהצפ ולאר אי אם, לגור בכמה מדינות על פני כמה שנים, להיות עם החבר שלי כל החיים, ועוד איזה כמה. 12. זיכרון רע: כשג'יפסי נדרסה, פעמיים. 13. זיכרון טוב: זכרונות בטיולים בחו"ל, זכרונות עם החבר שלי. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: האכלת סנאים ביער. בערך מגיל 4. 15. געגוע: מסטיק של הפנתר הורוד :( 16. פחד: מוות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא על הכפתור הזה!! לאאא!!" 18. קמיע [אם יש]: אבל אין. 19. החג האהוב עליך: פורים, שבועות, חנוכה, פסח. 20. אוכל מועדף: פיצ-ה. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד. אווזים, שניצל טבעול. 22. שתיה מועדפת: קולה דיאט. זה יהרוג אותי בסוף. 23. קינוח מועדף: גלידת בן אנד ג'ריס. 24. ממתק מועדף: שוקול-ד. 25. עוגה מועדפת: עם מרשמלו. 26. צבע מועדף: אין ממש.. גווני כחול וסגול. 27. חיה מועדפת: ג'יפסי! 28. חיית מחמד [אם יש]: ג'-י-פ-סי. 29. ספורט מועדף: סקי. שחייה. 30. מספר מזל: אין. 31. ספר: ספריו של טרי פראצ'ט, דאגלס אדאמס, ולאחרונה גם סטיבן קינג. 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין. 33. סרט: התפוז המכני. 34. שחקנ\ית: קולין מוקרי. אר2די2. 35. זמר\ת: אנת'וני קידיס, מייקל סטייפ. 36. סדרה מועדפת: סיינפלד, סדרות מצויירות, המופע של דרו קארי, מונטי פייטון והקרקס המעופף, של מי השורה הזאת בכלל?, משפחת סימפסון, סאות' פארק, כל מני, נו. 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה, פיסיקה, אסטרופיזיקה. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, נו. 39. מקום בעולם: שווייץ. דיסניוורלד. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא, אני לא אגיד. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת כרגע. 42. פריט לבוש מועדף: חולצה? 43. ההמצאה של כל הזמנים: דלת. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו. במיוחד אם זה בניו אינגלנד. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? הפסקתי, אחרי שהייתי דתיה. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? אני אף פעם לא ערה בזריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? היה לי אחד, הוא אהבת חיי. מגניב. 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? קצת משניהם. 52. מלפפון או עגבניה? הממ. כן. 53. קור או חום? אמצע. טוב, קור. 54. לישון או לקום? לישון לגמרי! 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! 57. תות או בננה? בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: הגירסה של רד הוט צ'ילי פפרס לDeck the Halls. 60. שיר שגורם לך לבכות: סתם שיר אחד בעברית. 61. השיר של כל הזמנים: השיר האהוב עלי? Deep kick. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: At My Most Beautiful, אר אי אם. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: השיר הנ"ל. וגם it's the end of the world as we know it, around the world. וואו, תהיה לי חתונה מגניבה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Find the River של אר אי אם. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל שירי אר אי אם. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אני משתדלת להימנע מלתאר את עצמי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: למה? 68. הגלידה הכי טעימה? של בן אנד ג'ריס. לגמרי. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, יושר, חכמה, סקרנות, כל מני. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 12-13. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? www.isketch.net 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כאן, אתאיזם ודת, אנימציה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Ni! מתוך הסרט "הגביע הקדוש". 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא יודעת. 75. באיזה פורומים אתה? ארג! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שרירים, גובה. 78. יש לך חבר\ה? כן. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שתי אחיות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי עם אחותי הגדולה, כי יש לה יופי של ילדים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? נשארת במיטה וקוראת לאנשים שיצטרפו אלי. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוונת את השעון המעורר. 83. מה התחביבים שלך? המ. ציור, מוזיקה, בעלי חיים, סקי, קריאה, סרטים, טיולים, שירה, נגינה, כלמני, נו. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החבר שלי, ברור. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים! בגדים, פלאפון. זהו. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דב! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? עכשיו? גלידת בן אנד ג'ריס. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים או ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? בוטנים. סתם, נו. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין לי כאלה ממש, לפחות לא מבחינה סנטמנטלית. אולי בייגלה, הבובה שהחבר שלי נתןלי כשרק היכרנו. 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים :( 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בצבא. זה הספיק לי, תודה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? השבוע, מתישהו. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא חשבתי על זה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר שלי, בדיסניוורלד! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אני לא מספרת. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אני מתכננת לגור בכל מני מקומות בעולם, בכל מקום לפחות- שנה. ארה"ב, אירופה ועוד. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ל-א! יופי של שאלון!

dafnaleh

New member
חבל שאי אפשר לערוך-->

תכונה רעה: עצלנות. (הדס הזכירה לי) הכי מושך אצל גברים: במקום שרירים- זרועות שריריות (לא יותר מדי) וגובה.

lollapalooza

New member
אעעעעעע

100 שאלות
what was i thinking בעע טוב. 1. שם: הדס.
2. גיל: 21 3. תאריך לידה: 21.2.83 4. כינוי: הדסית, הדסיט, עדסיט, לולה, הדסי, לא חסר. 5. תכונה טובה: אעעע 6. תכונה רעה: עצלנית בטירוף. 7. חולשה: שוקולד. 8. אובססיות: הפורום הזה
ומוזיקה. ודברים דביליים כמו שהדיסקים יהיו מסודרים לפי סדר מסויים.
9. פאדיחה: לא חסר. 10. כאב: זה אישי.
11. משאלה: להיות מאושרת. 12. זיכרון רע: יש המון. 13. זיכרון טוב: רוב הילדות. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשפתחתי את הסנטר. 15. געגוע: לילדות.
16. פחד: מהחיים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "מה את עושה בחיים שלך
" 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: נמ, אולי חנוכה. 20. אוכל מועדף: פיצה. ופסטה גם. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קישואים, חומוס. 22. שתיה מועדפת: קולה/ קפה. 23. קינוח מועדף: עוגות וכל דבר עם שוקולד. 24. ממתק מועדף: שוקולד
25. עוגה מועדפת: גבינה של אמא, וכל דבר עם שוקולד. 26. צבע מועדף: אין 27. חיה מועדפת: אין 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: חחחח, שינה
30. מספר מזל: אין 31. ספר: "כמה טוב להיות פרח קיר"/ סטיבן צ'בוסקי. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות ובת הים הקטנה
33. סרט: יש מלא. 34. שחקנ\ית: אין מישהו מיוחד. 35. זמר\ת: אללי. ג'ף באקלי וכמובן ג'ון.
36. סדרה מועדפת: חברים. 37. מקצוע אהוב: בבי"ס
נמ תקשורת. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
39. מקום בעולם: כשאני אהיה בעולם אני אדע. מפנטזת על לונדון.
40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא עושה מעשים נועזים. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: מאיפה להתחיל... 42. פריט לבוש מועדף: המכנסיים שאני לובשת עכשיו. הם לא עלו עליי מלא זמן ועכשיו הם כן.
43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל
כן. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים
כן, בדרך מאוד מסויימת. 47. גלידה- בכוס או בוופל
תלוי במצברוח. בד"כ בוופל. 48. שקיעה או זריחה
זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד
נגד. 50. ג´ינס או סתם מכנס
שוב תלוי במצב רוח. בד"כ ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית
בזבזנית. אין לי שקל.
52. מלפפון או עגבניה
עגבניה. 53. קור או חום
חום. קור רק כששומעים רדיוהד. 54. לישון או לקום
לישוווווווווון
55. חוף או הרים
חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו
וניל
57. תות או בננה
תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה
רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת אם יש דבר כזה. 60. שיר שגורם לך לבכות: Everybody hurts של REM וכרגע כל האלבום החדש של ג'ון. 61. השיר של כל הזמנים: שיר אחד
השתגעתם
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש הרבה שירים שמזכירים לי אנשים שונים. אין לי כוח לפרט. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מי מתחתן
הללויה בביצוע של ג'ף באקלי. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Goodbye Cruel World של פינק פלויד. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כמעטכל המוזיקה שאני שומעת. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]
בעעעעע 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אני לא משתמשת במושג הזה. 68. הגלידה הכי טעימה
וניל עוגיות של האגן דאז. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך
כנות ונאמנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת
באוגוסט שעבר. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך
תפוז, להקות שאני אוהבת. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע
כאן, נקודת הג'ק, רוק, נירוונה, רדיוהד, עברי לידר, ערוץ 24 (כדי להציק לסיוון), אי אר, ומתנחלת בפורום ירושלים כדי להציק למורי. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו
לולהפלוזה. פסטיבל קרקסי עם להקות שוות. המילה הכי משעשעת שאני מכירה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו
אולי. 75. באיזה פורומים אתה
אע הייתה כבר שאלה כזאת. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך
אללי. זה לא קרה אף פעם. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]
הפנים, הגוף בכלליות. 78. יש לך חבר\ה
לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך
2 אחיות ואח. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה
למה
לא. כי גם ככה אנחנו לא כזה בקשר. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר
בצהריים. בודקת מה השעה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון
בודקת מה השעה.
83. מה התחביבים שלך
לישון, אינטרנט, טלויזיה, סרטים, מוזיקה, ספרים, לישון עוד. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד
כמה חברים טובים. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית
מברשת שיניים, בגדים, דיסקמן וכמה דיסקים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות
כל דבר שאנשים לא אוכלים. (אם זה קיים בכלל) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב
את הבוקר, כי אני ישנה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל
מחשב נייד
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום
[בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת
בטח פיצה, ומשהו עם שוקולד. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך
הדיסקים שלי והטבעת שלי. 92. מי החברים שלך בפורום
נמ באופן אישי אני לא מכירה פה אף אחד, אבל מחוץ לפורום אני מדברת בפרטי עם כמה אנשים. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה
הולכת להתחבא בפינה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר
לפני משהו כמו חודש, הסברתי לאישה אחת איך מגיעים לגני יהושוע.
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע
בטח אתמול. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך

lollapalooza

New member
אוף. המשך ../images/Emo26.gif

96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך
שומדבר מיוחד. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה
עם מורי ותומר על הגג של עזריאלי. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך
את כל ההתבגרות. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה
לונדון. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך
לא.

A N I g M A

New member
היי את לא מציקה לי!

מה הייתי עושה בלעדייך?
(נו תגידי, get a room)

למעלה