עונה ../images/Emo13.gif
1. שם: יעל (דיזן בשבילכם) 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 6.3.86 4. כינוי: דיזן
5. תכונה טובה: לא יודעת להגיד על עצמי דברים כאלה 6. תכונה רעה: יש הרבה. 7. חולשה: גייל 8. אובססיות: קוויר 9. פאדיחה: יש הרבה 10. כאב:
11. משאלה: שלום עולמי
12. זיכרון רע: מצגת נושא אישי בכתה ג' 13. זיכרון טוב: יורודיסני עם אבא
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הלכתי לבית ספר עם אינפוזיה וצחקו עלי
15. געגוע: תיכון 16. פחד: אישי מדי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "תאכלי!" 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: שניצל 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חציל
22. שתיה מועדפת: קפה 23. קינוח מועדף: דברים עם שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: אני מתחילה לחזור על עצמי..... 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:
29. ספורט מועדף: טניס 30. מספר מזל: 9 31. ספר: כרגע "עריסת החתול" 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: אין לי מושג 34. שחקנ\ית: גייל הארולד
35. זמר\ת: עברי
36. סדרה מועדפת: קוויר
37. מקצוע אהוב: ביוטכנולוגיה 38. מקצוע שנוא: פיזיקה 39. מקום בעולם: איטליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: נועז? המממם. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרחבתי פיזיקה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בערך 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? משהו באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קורררר 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: נומה נומה יה
60. שיר שגורם לך לבכות: לוידעת 61. השיר של כל הזמנים:
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש הרבה! 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?
67. שמות החברים הכי טובים שלך: יעלי, לי ושיר (מאמצת את עניין הא"ב) 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יכולת ללכת על עקבים, בזבזנות שלא תאמן וזדוניות
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כתה ז' בערך 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
ואתרי פיקים למיניהם 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, עברי, הג"ש, מתגייסים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Dizen. ככה קוראים לי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אין לי שמַץ 75. באיזה פורומים אתה? ראה שאלה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא כיף 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זרועות, עיניים... 78. יש לך חבר\ה? נופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. כי אני יחסית שפויה ואין לי חברים דמיוניים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת על הכרית שלי (
) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מתהפכת כמה דקות 83. מה התחביבים שלך? קריאה, מחשב, חברים וכיף 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לי. היא כבר תשכנע את מי שצריך כדי לצאת משם
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אני מהאנשים הפנאטיים האלה, שבודקים הכל 10 פעמים אז אין מצב שאני אשכח משו 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אין לי מושג 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת בוקר
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? משהו ממקס ברנר 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה 92. מי החברים שלך בפרום? זדון 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כתה י', תנבתי בבית אבות סיעודי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת בדיוק מתי, עזרתי לזקנה עם שקיות 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת, אבל לא כזה מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? יש כאן דיזן 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם הבוס שלי, בעבודה (ולמי שלא הבין: אני צריכה עבודה
) 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? נראה לי ארה"ב או אנגליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא לא לא לא. פו, זה היה ארוך
1. שם: יעל (דיזן בשבילכם) 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 6.3.86 4. כינוי: דיזן