מזמן לא היה לנו...

Dizen

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. שם: יעל (דיזן בשבילכם) 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 6.3.86 4. כינוי: דיזן
5. תכונה טובה: לא יודעת להגיד על עצמי דברים כאלה 6. תכונה רעה: יש הרבה. 7. חולשה: גייל 8. אובססיות: קוויר 9. פאדיחה: יש הרבה 10. כאב:
11. משאלה: שלום עולמי
12. זיכרון רע: מצגת נושא אישי בכתה ג' 13. זיכרון טוב: יורודיסני עם אבא
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הלכתי לבית ספר עם אינפוזיה וצחקו עלי
15. געגוע: תיכון 16. פחד: אישי מדי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "תאכלי!" 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: שניצל 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חציל
22. שתיה מועדפת: קפה 23. קינוח מועדף: דברים עם שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: אני מתחילה לחזור על עצמי..... 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:
29. ספורט מועדף: טניס 30. מספר מזל: 9 31. ספר: כרגע "עריסת החתול" 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: אין לי מושג 34. שחקנ\ית: גייל הארולד
35. זמר\ת: עברי
36. סדרה מועדפת: קוויר
37. מקצוע אהוב: ביוטכנולוגיה 38. מקצוע שנוא: פיזיקה 39. מקום בעולם: איטליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: נועז? המממם. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרחבתי פיזיקה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בערך 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? משהו באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קורררר 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: נומה נומה יה
60. שיר שגורם לך לבכות: לוידעת 61. השיר של כל הזמנים:
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש הרבה! 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?
67. שמות החברים הכי טובים שלך: יעלי, לי ושיר (מאמצת את עניין הא"ב) 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יכולת ללכת על עקבים, בזבזנות שלא תאמן וזדוניות
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כתה ז' בערך 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
ואתרי פיקים למיניהם 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, עברי, הג"ש, מתגייסים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Dizen. ככה קוראים לי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אין לי שמַץ 75. באיזה פורומים אתה? ראה שאלה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא כיף 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זרועות, עיניים... 78. יש לך חבר\ה? נופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. כי אני יחסית שפויה ואין לי חברים דמיוניים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת על הכרית שלי (
) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מתהפכת כמה דקות 83. מה התחביבים שלך? קריאה, מחשב, חברים וכיף 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לי. היא כבר תשכנע את מי שצריך כדי לצאת משם
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אני מהאנשים הפנאטיים האלה, שבודקים הכל 10 פעמים אז אין מצב שאני אשכח משו 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אין לי מושג 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת בוקר
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? משהו ממקס ברנר 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה 92. מי החברים שלך בפרום? זדון 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כתה י', תנבתי בבית אבות סיעודי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת בדיוק מתי, עזרתי לזקנה עם שקיות 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת, אבל לא כזה מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? יש כאן דיזן 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם הבוס שלי, בעבודה (ולמי שלא הבין: אני צריכה עבודה
) 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? נראה לי ארה"ב או אנגליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא לא לא לא. פו, זה היה ארוך

kalista

New member
טוב זה קשה....

1. שם: מלכה 2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 2.1.1990 4. כינוי: מילקי (עצוב אבל נכון) 5. תכונה טובה: לא זכורה לי כזאת... 6. תכונה רעה: עצלנית,בכינית,עצבנית 7. חולשה: יש הרבה.. 8. אובססיות:לניקיון...הבעיה שאני עצלנית מכדי לנקות
9. פאדיחה: לא עולה לי עכשיו.. 10. כאב: ? 11. משאלה: שיקנו לי כבר בס
12. זיכרון רע: שהראש שלי נפתח מגלגל כשהייתי בגן...
13. זיכרון טוב: כשהאחיינים נולדו... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: החתונה של אח שלי.. 15. געגוע: לאחים בצבא... 16. פחד:שיקרה חס וחלילה משהו למישהו קרוב... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:הרבה דברים... 18. קמיע [אם יש]:
19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:יש כזה דבר?! 22. שתיה מועדפת:אייס קפה
23. קינוח מועדף:כל עוגה בעולם,כל עוגיה בעולם,גלידה...רק לא ארטיק 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולד,פאי פקאן 26. צבע מועדף:ירוק 27. חיה מועדפת:פרה 28. חיית מחמד [אם יש]:חתולים ופרות(זה לא נקרא כל כך חיית מחמד) 29. ספורט מועדף:הממ אין משהו מיוחד... 30. מספר מזל: 1 31. ספר: ערפילי אבלון 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות... 33. סרט:שר הטבעות,מטריקס,ערפילי אבלון 34. שחקנ\ית: מייקל ורטן 35. זמר\ת: נלי פורטדו 36. סדרה מועדפת:משפחת סימפסון,חברים,עמוק באדמה,זהות בדויה 37. מקצוע אהוב:אין אין אין!!!
38. מקצוע שנוא:מתמטיקה!! 39. מקום בעולם: הייתי רוצה להיות באיטליה,ובארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית:אין כזה...
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יש הרבה.. לא עולה לי עכשיו 42. פריט לבוש מועדף:אין 43. ההמצאה של כל הזמנים:טלוויזיה ומחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? גם וגם 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד.. 50. ג´ינס או סתם מכנס? שניהם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית שמנסה לחסוך 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון ברור! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: השיר הרומני מהאירוויזיון 60. שיר שגורם לך לבכות:עכשיו טוב של גלעד שגב 61. השיר של כל הזמנים: יש המון.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:shut up של בלינק 182 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש לי זמן לחשוב על זה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:למה שאני ארצה שישירו בהלוויה שלי?? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:shut up 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? לא יכולה לתאר את עצמי... 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אסתר וגל 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהן לא מנג'סות חוץ מהזמן שהן כן
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ד' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז,אתר רשמי של רד הוט צ'ילי פפרס 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? רד הוט צ'ילי פפרס וקומונה של נלי פורטדו 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קליסטה... אחים שלי היו קוראים לי מלכליסטה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן..השאלה אם זה מחזיק מעמד 75. באיזה פורומים אתה? אמרתי כבר למעלה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא לי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זקן,קול עבה 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות ו4 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן..אחותי התאומה היא ממש כמוני... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? לקרוא, לשמוע מוזיקה,לראות טלוויזיה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אישי חחח 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מסרק,מברשת שיניים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? בס בס בס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים כי היא הכי גדולה
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? בורגר'אנץ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?דיסקים שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אני חדשה..עדיין לא ממש מכירה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הממ... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? הממ... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? כל יום... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הממ אין לי שמץ 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברים בל"ג בעומר 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא להתעצבן על אנשים מסוימים יותר מדי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ממש לא

backstreet girl

New member
טוב,אני עונה:

1. שם: רוני! 2. גיל: 14 וחצי(האמת שזה יותר מחצי)!!! 3. תאריך לידה: 1989\10\12 4. כינוי: בקסטריט גירל,רונצ'!! 5. תכונה טובה: אנרגייתית!! 6. תכונה רעה:יותר מדי אנרגייתית!!! 7. חולשה: תינוקות!!! 8. אובססיות: בקסטריט בויז!!! 9. פאדיחה: יש הרבה עזבו!! 10. כאב: אף פעם לא עברתי כאב של ממש-אולי ריב עם ההורים או עם אח שלי!!! 11. משאלה: 12. זיכרון רע: יש הרבה עזבו!! 13. זיכרון טוב: בת המצווה שלי-עם אח שלי!! ההפרש בינינו הוא שנה!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהייתי בת 5...אז קינאתי בכל הילדים כי הם ציירו כ"כ יפה..אז הרסתי להם את הציורים!!! 15. געגוע:אני מתגעגעת לבת הדודה שלי!! היא בת שנתיים!! 16. פחד: אני הולכת היום ללונה פארק...אני מפחדת מרכבת ההרים.. אבל אני אתגבר על הפחד ואעלה עליה!! 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בנתיים..אין כזה דבר!!! 18. קמיע [אם יש]: יש..כתוב עליו..bsb.. 19. החג האהוב עליך: פורים.. 20. אוכל מועדף: הכול חוץ מחריף והמבורגר!! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אוכל חריף!!! 22. שתיה מועדפת: קולה! 23. קינוח מועדף: גלידה! 24. ממתק מועדף: שוקולד! 25. עוגה מועדפת: תותים! 26. צבע מועדף: אדום! 27. חיה מועדפת: אפרוח! 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: שחיה! 30. מספר מזל: 10 31. ספר: נשים קטנות! 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה! 33. סרט: אפקט הפרפר! 34. שחקנ\ית:אין ספציפית! 35. זמר\ת: כריסטינה אגילרה! 36. סדרה מועדפת: תשוקות! 37. מקצוע אהוב: היסטוריה! 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה! 39. מקום בעולם: פלורידה,ארה"ב!! 40. המעשה הכי נועז שעשית: עזבו יש הרבה!! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עזבו יש הרבה!! 42. פריט לבוש מועדף: כל דבר שמוצא חן בעייני! 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלווזיה! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן! 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה! 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד! 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית! 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה! 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום?לקום! 55. חוף או הרים? חוף! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! 57. תות או בננה? בננה! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה! 59. שיר שגורם לך לצחוק: on mercury!!!
-של רד הוט צ'ילי פפרז!!! 60. שיר שגורם לך לבכות:SHOW ME THE MEANING OF BEING LONELY של בקסטריט בויז!!! 61. השיר של כל הזמנים:שירים שלביטלס,וויטני יוסטון,מדונה!! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: the perfect fan-של בקסטריט בויז!! זה שיר שהם כתבו על אמא שלהם וזה מזכיר לי כמה שאני אוהבת את אמא שלי!!! 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: i'll never break you're heart- של בקסטריט בויז!!! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: SHOW ME THE MEANING OF BEING LONELY 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל השירים בקליפורנקשיין,ובבלד שוגר סקס מג'יק!!! (אבל זה אח ,זה חא חבר) 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? חיצונית:גבוהה,די רזה,שיער חום,עיניים חומות!! התגהגותית-תזוזתית,עקשנית ויצרתית!!! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שירן,איה,טל,דנית איילה!! 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות,נאמנות!! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ב-9! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאתר קוקה קולה,לשמוע מוזיקה אבל ל רק כמשעמם לי!! 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בקסטריט בויז,בריטני ספירס, רד הוט צ'ילי פפרז,ערוץ mtv ואבריל לאבין! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? backstreet girl-זה די ברור... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח!! 75. באיזה פורומים אתה? ערוץ mtv,בקסטריט בויז ורד הוט צ'ילי פפרז!! למרות שפה ושם אני גם כותבת בפורום של בריטני!! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? עדיין לא קרה לי דבר כזה!!!(קודם צריך שיאהבו אותי לא?-סתם בצחוק) 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושיער!!! 78. יש לך חבר\ה? לא! 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? מבחינה רומנטית? אין לי מושג... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מסדרת את המיטה! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים! 83. מה התחביבים שלך? א.להקשיב למוזיקה!! ב.לנגן על פסנתר! ג.לכתוב שירים!! ד.לשיר!! ה.לרקוד!! ו.לבלות ולצאת לטיולים!! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? איה!! -בת דודה שלי..היא קטנה ממני בשנה אבל היא חברה טובה שלי!! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים,בגדים ונעליים!! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אפרוח שלעולם לא הופך לתרנגולת!!! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר!! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אלבומים של אמנים שאני אוהבת, שלא הספקתי לקנות או שאין לי מספיק כסף!! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? דגים,אורז,פירה,סטייק,ספגטי,עוף,שניצלים,צ'יפס,סלט חסה ואבוקדו!!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחברות השירים שלי!! 92. מי החברים שלך בפורום? כל בחברות בפורום של בקסטריט בויז!! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אנחנו תורמים בגדים ישנים שלנו לעניים!!! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כל הזמן שואלים מהמכונית לאן לפנות כדי להגיע למקום מסויים אז שאלו אותי ואני ידעתי אז אמרתי!! 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אני כל הזמן אומרת את זה להורים שלי!! 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? בלה בלה בלה!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? כאן במחשב לבד!!! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי רוצה לחזור לימים שבהם הייתי ילדה קטנה בת 4!!! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פלורידה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אם זה משהו ממש ממש ממש קרוב כמו אמא או אבא...אני זו שאמות!!!

backstreet girl

New member
פעם זה היה מיליון נקודות...........

היום זה סימני קריאה!!! אני לא יודעת למה...זה פשוט ככה יוצא לי.. אני רגילה לזה!!!

../images/Emo26.gif

1. שם: ניצן 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 29.6.1988 4. כינוי: שוּשוּ השיתופן / שודדת ים קומוניסטית / גזוּזית / שמות של מחלות למיניהן. אחותי ממציאה לי שם חדש כל יומיים בערך. 5. תכונה טובה: חכמה ויצירתיות. 6. תכונה רעה: אני יותר מדי ביישנית וגם עצבנית למדי. 7. חולשה: אני מתעצבנת מהר מדי. 8. אובססיות: יש לי אובססיה בלתי מוסברת לשם אלכס (בטח מגלגול קודם), אנשים עם שיער ארוך, ההיסטוריה של אנגליה בימי הביניים. 9. פאדיחה: לא זכור לי. 10. כאב: כרגע אני בסדר, אבל חזרתי מטיול מעייף בצפון וביומיים האחרונים כל מיני אזורים בגופי היו מאוד תפוסים. 11. משאלה: להיות מאושרת. 12. זיכרון רע: אמא שלי חושבת שאם היא תצחק על התחבושת ששמו לי כשפתחתי את הסנטר זה יעודד אותי |טראומת ילדות| יופי, אמא...
13. זיכרון טוב: הופעות של משינה, טיולים בחו"ל. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אחותי מספרת לי שמחוץ לאריאל נמצא הגבול עם איסלנד ושמאחורי קופת החולים גרים ענקים. יופי, נטע...
15. געגוע: לחברות שאני כבר לא בקשר איתן ולמקומות שאני צריכה לחזור אליהם. 16. פחד: להרגיש שלא מיציתי את החיים האלה. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "מה אמרת? לא הקשבתי"
18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: סוכות וחנוכה . 20. אוכל מועדף: פיצה ובכלל אוכל איטלקי. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: יש הרבה מאכלים שאני שונאת. 22. שתיה מועדפת: קולה או שוקו קר. 23. קינוח מועדף: עוגות שוקולד. 24. ממתק מועדף: קליק (כדורי שוקולד קטנים כאלה, אתם יודעים). 25. עוגה מועדפת: אמרתי כבר. 26. צבע מועדף: כל מיני גוונים של כחול. 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: גור (כלב), לארס (חתול) וג'ק (חתולה). 29. ספורט מועדף: לצפות - כדורסל, לשחק - הוקי. 30. מספר מזל: 2 31. ספר: סדרת הארי פוטר, סדרת כישוף של סטיב ג'קסון ו"זכרו אותי", "לב מרושע" ו"האויב הנצחי" של כריסטופר פייק. 32. סרט דיסני מועדף: רובין הוד
33. סרט: יש הרבה. 34. שחקנ\ית: לא מישהו שאתם מכירים. 35. זמר\ת: אנוק. 36. סדרה מועדפת: Robin of Sherwood 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: יש הרבה 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא עושה הרבה דברים נועזים
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זכור לי 42. פריט לבוש מועדף: פיג'מה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מזגן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף / סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? מה הכוונה ב"מאמינה בגורל"? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס. 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי מושג. 50. ג´ינס או סתם מכנס? אני לא אוהבת ג'ינסים. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אף אחד מהם, אני די מאוזנת בנושא. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור! בלי שום ספק. אני מתבכיינת כבר מחודש מאי שאני צריכה לעבור לשבדיה. 54. לישון או לקום? תלוי בסיטואציה, אבל באופן כללי אני לא אוהבת לישון עד הצהריים. 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? זאת שאלה קשה מדי. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? אני שונאת כפתורים 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר הזברה או כארים עבדול זמר של משינה (משינה זה אנשים הזויים מאוד), וכל דבר של אל ינקוביץ'. 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה מדי. 61. השיר של כל הזמנים: אין כזה דבר. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אנחנו שניים (משינה). 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא עולה לי רעיון כרגע. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש הרבה, אבל אני לא מצליחה להיזכר כרגע. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: זה לא יאמר לכם כלום במילא. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו / תות / בננה. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות אכזרית, אינטלגנציה וציניות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני פורומים בעיקר. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אני קוראת בהרבה פורומים - שירה, פאגאניזם, היסטוריה, רד הוט, משינה, הארי פוטר, Robin of Sherwood, מדי פעם גם מטאליקה ואנימה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש לי מורה פסיכית למתמטיקה שנוהגת להשתמש בביטויים מאוד משונים, אחד מהם הוא קדחת בצנצנת. נגיד, היא אומרת: "ומה קיבלתם? קדחת בצנצנת!" וכשלא היה לי רעיון לכינוי, אחותי הציעה לי את זה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לפעמים. 75. באיזה פורומים אתה? אני כותבת בפורומים משינה ורד הוט צ'ילי פפרס. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושיער. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שתי אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אין לי מושג. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אממ... יוצאת מהמיטה? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור ואז חושבת במשך איזו שעה על כל מיני דברים. 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לצפות בכדורסל, לטייל ועוד כל מיני דברים. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא הייתי ממש רוצה להגיע לאי בודד. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים, כי זה די בולט אם אין בתיק בגדים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לפנות בוקר. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אם מדובר על חפצים - את כל דיסקי ה-DVD של הסדרה האהובה עליי ומכשיר DVD
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אממ... תלוי מה אני אוכלת. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ארוחה גדולה ונחמדה עם פיצות ולזניות, למרות שבטח לא יהיה לי תיאבון. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת 92. מי החברים שלך בפורום? אין לי. אני בודדה וגלמודה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? השנה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת

המשך...

95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אני לא אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם. אם כבר אני אומרת דברים כמו: "איזה בן אדם הזוי אתה", אתם מבינים, זה בעיניי גילוי חיבה. כן, אני יודעת שאני צריכה טיפול פסיכולוגי. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כל אחד צריך בסוף למות"
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אממ... יש לי כמה וכמה רעיונות. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה כלום, ולא בגלל שלא הייתי רוצה אלא בגלל שכשאנחנו משנים משהו בעבר יש לזה השלכות הרסניות (ניצן קראה יותר מדי ספרי מד"ב לאחרונה
). 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? יש הרבה מקומות, העניין החשוב הוא שזה יהיה מקום יפה, די מבודד ובעל מזג אוויר קר. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אין לי מושג, זה תלוי בנסיבות ואני אפילו לא יכולה לדמיין מצב כזה. נראה לי די פלצני שכולם כאן אומרים לא בבטחון כאילו אתם ניצבים בפני המוות יום יום.

MasterD_iL

New member
../images/Emo175.gif

האמנם אני לא כותב פה כמעט.. אבל זה מעניין:) 1. שם: דן 2. גיל: 20 (עוד פחות מחודש..) 3. תאריך לידה: 13.8.84 4. כינוי: אין 5. תכונה טובה: עושה טובה, ומשרת בצה"ל
6. תכונה רעה: עצלן 7. חולשה: לרד הוט 8. אובססיות: אין.. 9. פאדיחה: שכחתי דיסק של רד הוט שנייה אחרי שקניתי אותו, בקולנוע.. (תצחקו תצחקו..) 10. כאב: כמו של כולנו, אם רד הוט יתפרקו 11. משאלה: למצוא מנורה שבתוכה ג'יני ויהיו לי 3 משאלות, והמשאלה הראשונה שלי היא שיהיו לי עוד 1000 משאלות 12. זיכרון רע: בה"ס 13. זיכרון טוב: רד הוט (מכל הבחינות) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: טקס סיום כיתה ו'... 15. געגוע: לסגנון הישן של רד הוט 16. פחד: כמובן, שיתפרקו.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: פופ 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח\פורים 20. אוכל מועדף: שניצל 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: פסק זמן 25. עוגה מועדפת: אוכמניות 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: אין 31. ספר: צמרמורת (חחחח) 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין 33. סרט: כרגע אייס אייג' 34. שחקנ\ית: ניקולאס קייג' 35. זמר\ת: תנחשו... 36. סדרה מועדפת: הנסיך המדליק 37. מקצוע אהוב: מקצוע בבה"ס? נגיד מתמתיקה 38. מקצוע שנוא: מתמתיקה 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: ניקיתי את הבית 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ניקיתי את הבית 42. פריט לבוש מועדף: זרוק 43. ההמצאה של כל הזמנים: מכונית 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כששואלים אותי דבר כזה אני עונה: אני לא יודע אם יש אלוהים, לכן אני לא יודע אם להאמין 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודע 50. ג´ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קוררר 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ראפ ערבי 60. שיר שגורם לך לבכות: ראפ ערבי (מרוב הצחוק אני בוכה) 61. השיר של כל הזמנים: Under The Bridge 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין כזה.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שוב.. Under The Bridge 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: תנחשו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין כזה.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? ??? 67. הגלידה הכי טעימה? שוקולד\מוקה 68. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חברותי 69. מתי התחברת לראשונה לרשת? 1999 70. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? משוטט בכל הפורטלים הקיימים 71. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כמובן רד הוט (האמנם לא כותב.. אבל קורא), נערי החוף אילת, משינה, מכוניות.. 72. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? האמת, שאין סיפור.. סתם ככה החלטתי על זה 73. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ויש 74. באיזה פורומים אתה? לא שאלתם את זה כבר?... 75. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קשה.. קשה 76. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הגוף 77. יש לך חבר\ה? לא 78. כמה אחים ואחיות יש לך? 0 79. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ^ 80. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? כמו כולם, מצחצח שיניים 81. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומר לילה טוב לכרית 82. מה התחביבים שלך? כרגע אם לקרוא לזה תחביב, 90% מהזמן שלי הולך לצבא.. אבל השאר זה כדורסל, לנגן על גיטרה בס, במחשב, סתם סתלבט מול הטלוויזיה, וכמובן לצאת לעיר.. 83. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מבחינה כספית שרי האריסון, ומכל הבחינות האחרות את מירי בוהדנה 84. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? כלי לשמיעת מוזיקה (דיסקמן.. מיני דיסק.. וכו') ודיסקים של רד הוט כמובן 85. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אריה 86. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? שאלה קשה.. אף פעם לא התמקדתי על זה.. אבל נגיד הבוקר 87. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את כל גיטרות הבס שהיו לפלי מאז ומתמיד 88. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 89. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הסעודה האחרונה? או הבקשה האחרונה? לא חשוב.. קודם כל שזה יקרה ואז אחשוב על זה 90. מהו החפץ הכי חשוב לך? שאלה מסובכת.. יש הרבה 91. מי החברים שלך בפרום? ועוד שאלה קשה לאוסף.. 92. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני 3 שבועות, מטעם הצבא
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני 3 שבועות, מטעם הצבא
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכר את הפעם הזאת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שיכתבו יכתבו.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם רד הוט בשנת 91' כשהם הקליטו את Bssm 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בחיים לא הייתי שומע פופ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? תלוי מי זה

למעלה