מחיר הבייביסיטר

linoy7

New member
אכן כן.. שידרו אותו לפני כמה שבועות../images/Emo41.gif

בהוט-גולד[גם הפעם, לא?
] כתבתי פה באותו סופ"ש בסיכום השבועי..

linoy7

New member
וואי, יום ארוווווווווך../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

קודם כל, עדי- מגניב לך
מחיר הבגידה
סרט מעולה
רציתי לראות אותו אתמול שוב.. אבל נרדמתי
ועכשיו ליום שלי: התעוררתי ב-9 בערך.. [אחח, איזה כיף לקום מאוחר אחרי שקמתי כל יום ב- 5:55! כן, אני אהיה קטנונית ואומר ב- 5 דק' ל-6!
] אכלתי וזה, התקלחתי ואז יצאנו, אמא, אחי הקטן ואני לכיוון חולון- היינו בדיאלוג בחשיכה
במילה אחת- וואוווווו
כלכך הרבה זמן רציתי ללכת לזה וכל הציפייה השתלמה לבסוף! אין, זה כלכך מדהים! פשוט לעבור בשעה וחצי את מה שהעיוורים והכבדי ראייה חיים אותו יום-יום, כל החיים! זה פשוט.. אין! מומלץ ביותר!!
חזרנו הביתה בסביבות רבע ל-4, אח"כ הלכתי לספרייה להביא לאמא ספר שהיא רצתה. וב- 4 וחצי יצאתי לכיוון עזריאלי, נפגשתי עם עוד 2 חברות וקנינו מתנה לחברה[זו שהתגייסה לפני גיל 18.. חח הייתה לה יומולדת ביום חמישי-יצאנו למסיבה ולא היה לנו זמן לקנות אז הלכנו היום
] קנינו לה: הדיסק החדש של סינרגיה
, ערכת פינוק- קרם גוף[היא מאוד אוהבת לשים], סבונים, נרות. שמנו הכל בסלסלה שקנינו יחד עם עוד שוקולדים ולזה צירפנו בלון ענקיייייייי שקנינו מהפנינג. יצא מדהים
עכשיו, מה התכוונו לעשות? ללכת אליה הביתה כי מחר היא חוזרת לבסיס ואין מצב שזה נשאר אצלנו במשך שבוע[ואולי שבועיים], חבל על כל הדברים.. חח בקיצור, לקחנו מונית אליה הביתה וזה.. בדרך התקשרנו לאמא שלה ומה היא אומרת לנו?! שהיא נפגשת איתה עכשיו בטיילת! ואנחנו כזה: "מהההה?
" דייי, מזה התבאסנו.. אבל לא נורא.. הלכנו אליה הביתה והשארנו אצלה בבית את כל הדברים
אממ.. וזהו.. הגעתי רק לפני איזה שעה הביתה.. התקלחתי, אכלתי ונרגעתי מהיום הזה.. חח יום ארוך אבל כיפי
מחר בעז"ה אני אתחיל ללמוד לתיאוריה! הגיע הזמן.. חח
יאללה, שיהיה לכולם המשך ערב מהנה! ולכל אלו שחוזרים לבי"ס- שתהיה לכם שנה מוצלחת!!!
[איזה מוזר להיות בבית ב-1 בספטמבר
]

NITSAN6

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

ומזל טוב לחברה

Robin Sparkles

New member
באמת יום ארוך...

שמעתי על הדיאלוג בחשיכה זה נשמע ממש טוב.. והיום חשבתי על זה כמה מוזר להיות בבית ב-1 בספטמבר..

linoy7

New member
אין, זו חוויה מדהימה!../images/Emo41.gif

מומלץ ביותר!

just adiki

New member
בהצלחה לכל התלמידים../images/Emo24.gif

שתהיה לכם שנה מוצלחת ופוריה
. [מעולם ה-1 בספטמבר לא נראה לי שולי יותר...]

Robin Sparkles

New member
היה ממש טוב היום..

יותר טוב ממה שחשבתי. בהתחלה נפגשנו עם המחנך (כמה מצחיק ככה חפירות
) ומסתבר שבימי חמישי אני מתחיל ב-10:45 ומחר יש לי פעמיי תנ"ך!!! וכל שיעור שעה וחצי!!! אני אשתגע! היום גם היה אזרחות וכמעט נרדמתי..אבל זה בעיקר בגלל שלא הייתי עייפה אתמול ונרדמתי ב-4 וקמתי ב-7 וחצי.. והמורה לתנ"ך חשבה שאני לא יודעת גימטריה או איך שלא קוראים לזה כי יש כמה שלא יודעים. ואין דבר שאני שונאת יותר מזה שמכתיבים לי את החיים.נמאס לי! לא נורא העיקר מחר רואים גוסיפ גירל ומגרש ביתי זה הכי חשוב

just adiki

New member
יש לך 4 שעות תנ"ך רצוף?

הרחבת את זה או משהו?... באזרחות תקשיבי! אם את באה רצינית לשיעורים זה מעניין. ואל תשאירי לך את כל החומר ללמוד לקראת מבחן כי זה מסובך [מניסיון אישי..]

Robin Sparkles

New member
זה יוצא 3 שעות...

אבל לפחות יש לנו הפסקה של כמעט שעתיים בין השיעורים.

linoy7

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת לעצה של עדי!../images/Emo41.gif

כולם הלחיצו אותי עם זה שאזרחות זה מקצוע מאווווווד קשה ובלה בלה.. נכון, הוא קשה.. זה מקצוע שצריך יותר לחשוב בו מאשר לכתוב, אבל כמו שעדי אמרה- אם את באה רצינית לשיעורים[ואני מקווה שהמורה שלך מלכה כמו המורה שהייתה לי
] את תצליחי! אין סיבה שלא
הו תנ"ך.. גמאני למדתי שעות רבות.. רצוף, לא רצוף.. מה זה משנה?! תנ"ך של בתי-הספר הדתיים זה לא קל! איך עשיתי 5 יחידות?! תהרגו אותי, אינלי מושגגגגג
[לא בהצלחה יתרה, בטח 60 ומשו סופי.. חחח אבל לא נורא!]

Robin Sparkles

New member
אין לי מורה.יש לי מורה (נו...בן)

והוא חדש בכלל! שנה שעברה הוא נכנס אלינו לכיתה של פסיכולוגיה כי הוא היה סטודנט לפסיכולוגיה. אבל הוא נחמד והוא בסדר..

למעלה