מישהו יודע איפה אני יכול ...

אם את קונה ויינילים

עשי לעצמך טובה וסעי לשם - וכשיש תקליטים על הקירות אפשר להבין שזו חנות תקליטים. ושלא תעזי לקחת את ה-Blonde on Blonde שלי

lior efi

New member
רק באשדוד אין חנויות שוות!

לצערי שוק התקליטים באשדוד מאכזב מאוד! וזה גם יחסית לכך שהרבה מפורמנו האהוב גרים פה! מצד שני יכול להיות שאני טועה!? אולי מישו כן מכיר מקום טוב שמוכר מוסיקה זולה?

נצל"ש

ראיתי עכשיו את הקליפ של See Emily Play, ופשוט לא האמנתי למה שרואות עיניי. איך ווטרס, האגואיסט הגדול, רוקד ריקודי עם עם שאר להקתו? למה, בשם האלוהים, הלהקה כולה נראתה כמו בדיחה גרועה? או יותר נכון, למה, לעזאזל, הם נראים כמו ילדים קטנים בגן?

וזה דווקא..

הקליפ הכי נורמלי מאלו שהם הקליטו באותה הזדמנות. כפי שכתבתי לפני שבוע(?), הלהקה הקליטה כמה קליפים עבור הטלוויזיה הבלגית בתחילת 1968. סיד בארט לא השתתף בצילומים; דיוויד גילמור כן. מן הסתם הם לא ידעו מה לעשות עם עצמם, בהעדר הנהגה. לפחות ב-See Emily Play הם לא התיימרו לשיר או לנגן, והעדיפו להצטלם כשהם משחקים בגינה, סטייל הביטלס, ועוד כשמצלמים אותם מרחוק, כך שלא ברור מי הוא מי. אם הקליפ הזה עשה לך רע, התרחק מהקליפ ל-Apples and Oranges, שם ווטרס מתיימר לשיר כאילו הוא בארט, וגילמור עושה כאילו הוא מנגן את קטעי הגיטרה שלו. שאפנר מאזכר בספרו את האפיזודה הזו, ומצטט את גילמור שנזכר בכך אחרי שנים ואמר שזה היה "spooky" עבורו - ואת ההתבטאות הזו יש לראות כלשון-המעטה אנגלית נימוסית.

Sheep From Hell

New member
למה?! הקליפ ממש ממש חמוד!!

בקליפ הם מנגנים על האוויר(ז"א אין כלי נגינה אבל הם עושים כעילו יש..) נכון?? אם זה הקליפ הזה אז.. הקליפ ממש ממש מגניב!! אני ממש אהבתי אותו... ראיתי אותו רק פעם אחת על מסך ענקי בסינימטק!!!! זה היה תענוג! ההתנהגות שלהם נורא התאימה לאווירה של השיר... זה פשוט התאים כמו יד לכפפה.. זו דעתי לפחות..

annagr

New member
ועוד שאלה קשורה

מי זה האיש הולך ו"מפשיר" את החברים בלהקה? בכלל.... לא הצלחתי ממש לזהות מי זה מי... ועוד שאלה אחרונה: לאילו שירים הם צילמו קליפים (חוץ מסי אמילי פליי)?

תשובה

א. זה ריק רייט. ב. מייסון "מנגן" בתופים. רייט הוא עם הכובע הכהה והכפפות. ווטרס עם הבס וגילמור עם הגיטרה. ג. הלהקה עשתה קליפים רבים במהלך השנים. אם יוכן FAQ לפורום, נפרט את כולם.

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח

למה, זה קליפ ממש חמוד! קצת תקוע, קצת לא קשור לכלום, קצת מטופש, אז מה, גם התקופה.

red b

New member
מישהו יודע אם יש את...

את האלבום The Division Bell על גבי תקליט??

למעלה