מי בא היום לדארק רבולושן?! אני הולכת גם לפני זה לדה, בתקוה שנקנה מחוך ו\או מכנס בונדאג'... :)
S smady by New member 1/9/05 #1 ../images/Emo32.gif מי בא היום לדארק רבולושן?! אני הולכת גם לפני זה לדה, בתקוה שנקנה מחוך ו\או מכנס בונדאג'...
../images/Emo32.gif מי בא היום לדארק רבולושן?! אני הולכת גם לפני זה לדה, בתקוה שנקנה מחוך ו\או מכנס בונדאג'...
M M a r i a n21 New member 3/9/05 #20 לבשתי טוטו ורוד ומחוך בטן ויניל... גרביונים סגולים מתחת למחוך (בתור שרוולים וחולצה) וגרביים שחורים קרועים. מה את לבשת אולי ראיתי אותך גם?
לבשתי טוטו ורוד ומחוך בטן ויניל... גרביונים סגולים מתחת למחוך (בתור שרוולים וחולצה) וגרביים שחורים קרועים. מה את לבשת אולי ראיתי אותך גם?
S smady by New member 3/9/05 #21 אממ... יכול להיות שראיתי אותך... היו שם איזה 5 בנות בלוליטה סטייל.. :| אני לבשתי סתם חצאית שחורה, גרביוני רשת, נעלי בפאלו שחורות ( ), מחוך עור (לא אמיתי) ושרוולונים שחורים עם כיתוב של LOVE ו HATE בכל צד...
אממ... יכול להיות שראיתי אותך... היו שם איזה 5 בנות בלוליטה סטייל.. :| אני לבשתי סתם חצאית שחורה, גרביוני רשת, נעלי בפאלו שחורות ( ), מחוך עור (לא אמיתי) ושרוולונים שחורים עם כיתוב של LOVE ו HATE בכל צד...
S smady by New member 3/9/05 #23 איפה אמורים לפרסם? וצילמו אותי כמה פעמים, אז יכול להיות שיעלו תמונה לאנשהו
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/9/05 #24 אני זוכרת אותך. :] ראית אותי? הייתי איתה ולבשתי גופיה שחורה צמודה, חצאית שחורה עם פרחים אפורים קטנים עד הברך ומגפיים קצרות.
אני זוכרת אותך. :] ראית אותי? הייתי איתה ולבשתי גופיה שחורה צמודה, חצאית שחורה עם פרחים אפורים קטנים עד הברך ומגפיים קצרות.
M M a r i a n21 New member 4/9/05 #25 יש סיכוי גדול שראיתי אותך יש סיכוי גדול שראיתי את שתייכם המקום לא כל כך גדול בינתיים פרסמו רק שתי גלריות:
יש סיכוי גדול שראיתי אותך יש סיכוי גדול שראיתי את שתייכם המקום לא כל כך גדול בינתיים פרסמו רק שתי גלריות:
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/9/05 #26 נממ אין שם תמונות שלנו. צילמו אותנו רק בפפרצ'י ושם זה הכל תמונות מתוכננות.
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/9/05 #27 פירסמו באלטרנTV. :] אז הנה לך הגב שלי וסמדי מתכופפת. זה כל מה שהיה שם שלנו, מעניין לאן נעלמו כל שאר התמונות... אולי יפרסמו אחר כך. פרסמו נורא מעט באופן כללי.
פירסמו באלטרנTV. :] אז הנה לך הגב שלי וסמדי מתכופפת. זה כל מה שהיה שם שלנו, מעניין לאן נעלמו כל שאר התמונות... אולי יפרסמו אחר כך. פרסמו נורא מעט באופן כללי.
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/9/05 #29 ../images/Emo9.gif תנקס דארלינג. ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
C crash for pleasure New member 2/9/05 #9 את! כבר כמה ימים אנחנו בלימודים ועדיין לא יצא לי להתקל בך לא פלא שלא ידענו על קיומך ואת עלינו! גסות יומטוב
את! כבר כמה ימים אנחנו בלימודים ועדיין לא יצא לי להתקל בך לא פלא שלא ידענו על קיומך ואת עלינו! גסות יומטוב