הביה"ס שלכם כ"כ גדול? ועכשיו אני נזכרת מי זאת.. זאת הבלונדינית.. ממממ כן כן
J Jillian New member 2/9/05 #10 הביה"ס שלכם כ"כ גדול? ועכשיו אני נזכרת מי זאת.. זאת הבלונדינית.. ממממ כן כן
C crash for pleasure New member 2/9/05 #12 המממ... איך את מגדירה את זה שיש לי 11 כיתות בשיכבה? אבל בעצם יא 4 אין אז זה 10 כיתות
J Jillian New member 2/9/05 #13 מה??!?! זה ענקי! אצלנו ביסודי וחטיבה יש לכל שכבה כיתה אחת... ותיכון כבר יש 3 כיתות בכל שכבה :S אויי אתם ביה"ס ענק
מה??!?! זה ענקי! אצלנו ביסודי וחטיבה יש לכל שכבה כיתה אחת... ותיכון כבר יש 3 כיתות בכל שכבה :S אויי אתם ביה"ס ענק
S Shusho New member 2/9/05 #14 לא, לך יש בית ספר קטן../images/Emo12.gif לי יש 8 כיתות בשכבה ביהוד יש י"א 20 .
M Marble Arch New member 2/9/05 #15 ../images/Emo2.gif בתיכון האחרון שלי היתה כיתה אחת בכל שכבה (היו שתי שכבות....).
ס סנוביש מיאוו New member 2/9/05 #16 אני מיהוד! וצודקת... 20 כיתות לשכבת יב' נכון לעכשיו לגבי שכבות י' ויא' אין לי שמץץץץ ><
S smady by New member 2/9/05 #18 חחחחח... אני באיזור של מ"ד (ע"ע י"בניקים המאגניבים שיושבים על המדרגה\הדשא שלהם) חחחח גם אני לא ראיתי אותך- אבל בואו לבקר אם בא לכם! אנחנו לא כאלה מפחידים! (סתם שוחטים חתולים ועיזים להנאתתינו )
חחחחח... אני באיזור של מ"ד (ע"ע י"בניקים המאגניבים שיושבים על המדרגה\הדשא שלהם) חחחח גם אני לא ראיתי אותך- אבל בואו לבקר אם בא לכם! אנחנו לא כאלה מפחידים! (סתם שוחטים חתולים ועיזים להנאתתינו )