אהלן אמירררררררר
א אמיר1 האחד New member 16/11/03 #145 איציק מה המצב? ראית אגיס היום. הוסיפה לי עוד 8 אחוז לתיק. אוי אוי מחר אני כנראה משחרר חצי מהסחורה. יש לי שם איזה מאה אלף ש"ח.
איציק מה המצב? ראית אגיס היום. הוסיפה לי עוד 8 אחוז לתיק. אוי אוי מחר אני כנראה משחרר חצי מהסחורה. יש לי שם איזה מאה אלף ש"ח.
M mah1 New member 16/11/03 #155 אמיר מה שלומך? ראשית מה זה תפיקו נפיק. שנית אתה לא יכול להחזיר תגובה?
R RonenM62 New member 16/11/03 #99 נו? בשביל זה חיכיתי לך ../images/Emo13.gif אנחנו צריכים יחד להכניס את האקשיין ולהביא את החבר'ה... (איתן... מה איתו?)
נו? בשביל זה חיכיתי לך ../images/Emo13.gif אנחנו צריכים יחד להכניס את האקשיין ולהביא את החבר'ה... (איתן... מה איתו?)
א אברהם מאילת New member 16/11/03 #100 לא יודע יום עמוס,כרגע ממליץ לא לגעת בכלום,או למוממחים לשחק על הקצוות,אפשר לעשות ים כסף...
R RonenM62 New member 16/11/03 #102 חבר'ה, זה ה"בית" שלכם... לא שלי... אני רק מנהל משק הבית... הצביון שאתם תיתנו לו, כך הוא יראה. כל אחד שיפעיל את רשימת התפוצה שלו ויזרז את החב'רה הנה... יאללה, לעבודה !!!
חבר'ה, זה ה"בית" שלכם... לא שלי... אני רק מנהל משק הבית... הצביון שאתם תיתנו לו, כך הוא יראה. כל אחד שיפעיל את רשימת התפוצה שלו ויזרז את החב'רה הנה... יאללה, לעבודה !!!