מי יכול/ה להמליץ על סוכנות

אתי@

New member
../images/Emo32.gif מי יכול/ה להמליץ על סוכנות

נסיעות טובה ואמינה ורצינית (שמתיחסת ללקוח ומחזירה טלפונים
), רצוי בת"א, רעננה או בחולון...
הגיע הזמן לתכנן ירח דבש...
תודה אתי@

יעלי2

New member
סוכנות נסיעות בחולון

כנטסנו לפראג לשבוע, אנחנו נעזרנו באייל מאלגרו (חנקין 42) 5033131 אני ממליצה לך לגשת אליו ביום שישי כי מדובר לא רק בהזמנה אלא ביעוץ, וכדאי לעשות את זה פנים מול פנים. הוא הראה נכונות לעזור לנו לתפור נסיעה לפראג לפי בקשתנו (שיהיה לשבוע ימים, שישיה למלון 5 כוכבים, שישיה ממוקם טוב ואפילו שהטיסות יצאו מוקדם ויחזרו מאוחר), והיינו מרוצים מיחס והטיפול. שווה עוגיה

אתי@

New member
כלומר- אי אפשר לברר בטלפון../images/Emo10.gif../images/Emo35.gif

אין לי זמן להתחיל להסתובב בסוכנויות, הייתי מעדיפה סוכנות שמוכנים לעזור גם בטלפון

הילית*

New member
מנסיון שלנו...

אם אתם מטכננים טיול עזרה מסוכן שמבין ואפילו טייל במקומות היא ברוכה... זו המלצה מצוינת לדעתי !

אתי@

New member
../images/Emo13.gif אז זהו ש... אנחנו רוצים במרץ

ורצינו יעד חמים, אולי על חופי באוקינוס ההודי (סיישל, מאורציוס, זנזיבר). העניין הוא שהבנתי שזה ממש ממש יקר. לפני איזה חודשיים ביררתי ואמרו לי שמלון באיי סיישל יכול להגיע ל- 200$ ללילה, ופחות מזה זה סתם לא משהו. אז רציתי להתיעץ עם סוכן רציני, שיציע לי איזה יעד שמתאים לעונה (אבל לא סקי ולא קר מידי). אנחנו לא מחפשים משהו ממש זול (לא שנתנגד
), אבל במחיר שנוכל לעמוד בו... יש רעיונות

J-סיקה

New member
אצלי יש מחירים לזנזיבר

לתקופה של החל מ-18/12 יציאה.... מחירים שכוללים בתי מלון החל מ-665$ לאדם לא כולל עדין את כל התוספות

אתי@

New member
זנזיבר היה בעדיפות נמוכה מבחינתנו

אבל נניח שנתפשר על זנזיבר (אולי זאת לא פשרה...): במרץ זה אותם מחירים? באיזה רמה של מלון מדובר? לכמה זמן? מה זה כל התוספות? סתם שאני אקבל מושג כללי...

הילית*

New member
בטלפון עד היום רק הזמנתי כרטיסים

ומלון בלי לבקש יעוץ נוסף. לא מכירה כאלו שנותנים יעוץ כזה בטלפון

יעלי2

New member
לא הבנת אותי

בטח שהוא ישמח לעזור לך בטלפון. אבל אם יש לו 500 דברים לטפל בהם, אז היחס לא יהיה אותו דבר. בכוונה המלצתי על יום שישי כי זה יום שרוב האנשים לא עובדים, ויכולים לפנות שעה לטובת הענין. זה כמובן בהכללה גסה. תנסי בטלפון (בוודאי)
זה כן לטלפון (הפרסומת של בזק)

nose

New member
רונית-סוכנת נסיעות

היי אתי גם אני באותו מצב של חיפוש אחר ירח דבש... אני ממליצה בחום שתדברי עם בחורה בשם רונית סוכנת נסיעות בחברת מגוון ארועים היא בונה לי כרגע את הירח דבש שלנן הטלפון שלה 5626251-03 והפלאפון 947421-054 הסוכנות נמצאת בבן אביגדור 18 בת"א אבל אפשר לעשות הכל דרך הטלפון. דרך אגב לאן את רוצה לנסוע?

nose

New member
אז אנחנו באותה סירה

גם אנחנו רוצים לנסוע במרץ כנראה ב10/3 הבעיה שחבר שלי רוצה לטוס לארה"ב לפחות לשבועיים ואני לא יכולה בגלל שיש לי מבחן חשוב ואני לא יכולה לוותר עליו...לכן התפשרנו על שבוע הבעיה כרגע לאן כדאי לנסוע לשבוע במרץ ארופה קרה סקי לא מעיננו לכן נשארו כל האיים הטרופיים הבעיה מי נוסע לשבוע לקאריביים לסישל או לקנקון מישהי יכולה להמליץ??? דרך אגב לדחות אנחנו לא רוצים כי אם תדחי לא תסעי תמיד יצוץ משהו שידחה את הנסיעה הלוא כן???

אתי@

New member
נכון מאוד וכבר דחינו פעם אחת...

הבעיה עם כל המקומות האלה היא שהטיסה ארוכה ויקרה, ולא שווה לנסוע לקריביים לשבוע בלי להיות גם בארה"ב... אם כבר טסים ומשלמים על טיסה יקרה, אז שיהיה לזמן יותר ארוך בכל מקרה - איך מזג האויר במרץ בקריביים? לא קר מידי?

למעלה