מי יכול/ה להמליץ על סוכנות

יעלי2

New member
וגם אנחנו!

החתונה באמצע פברואר ואנחנו מתחילים גם לברר על HOONEYMOON במרץ 2002. אופציה קרוז שיוצא ב 3/3 ממיאמי. כרגע לבדיקה בלבד.

נופר30

New member
אוריינט ללויד בת"א

הוא מהיר מדהים ויביא אותך לאן שאת צריכה במחיר סביר תבקשי את משה ותגידי שאיילת שלחה אותך אם את צריכה טלפון רק תבקשי

נופר30

New member
ועוד רעיון

אם את מכירה מישהו שיש לו חברות ב rci תבקשי לקנות ממנו שבוע בחו"ל מחיר של שבוע בחו"ל יכול לעלות לך משהו כמו 1800 ש"ח עבור יחידת דיור ואלו מקומות שלוקחים בד"כ משהו כמו 200-300 דולאר לילה אומנם את לא מקבלת יחד עם זה ארוחות אבל מי אכל לאחרונה במלון שבו הוא שהה ? אחותי נסעה ככה להוואי והם שהו במחיר של 300 $ לשבוע ( כל המשפחה )במלון שלוקח 200$ ללילה אם את צריכה הסבר תתקשרי אלי או תשלחי לי מייל בהצלחה

נופר30

New member
זה משהו בסגנון של קלאב הוטל

אך באיכות הרבה יותר טובה ועם אפשרויות טובות יותר בד"כ לכל מי שיש חברות בקלאב הוטל בארץ או רדסון מוריה קלאב יש חברות ב rci

אתי@

New member
נשמע פיצוץ ../images/Emo59.gif ולא חסרים כאלה

שנתקעו עם היחידות נופש האלה... אני אברר
המון תודה אתי@

נופר30

New member
שמחה לעזור

אם את צריכה אני יכולהלבדוק אם לנו נשאר השנה איזה שבוע בגלל שרדיסון מוריה יותר נוח מקלאב הוטל אנחנו מנצלים את זה המון

נופר30

New member
זה לא כל כך משנה

כי יש להם אלפי אתרים מג´מייקה ועד הונגריה הבעיה עם ג´מייקה לדוגמא שצריך להזמין המון זמן מראש כי זה אתר מבוקש

אתי@

New member
נכון, אבל זה חייב להיות אתר שמתאים

למרץ... בכל אופן, איך מבררים איזה אתרים קיימים???

נופר30

New member
פה התקלת אותי

יש לי בבית ספר עבה עם כל האתרים שלהם בכל אחת ממדינות העולם אבל אני יכולה לתת לך את הטלפון שלהם ופשוט תשאלי אך נקרא המלון שלהם באזור שאתם רוצים ותבדקי באינטרנט מה אומרים עליו בד"כ יש להם יותר מאתר אחד בכל מדינה

יעלי2

New member
תנסי באתר שלהם וגם

וגם הטלפון שלהם (אני מקווה שזה זה) 03-7650707

שמופית

New member
אתי@, יש אתר מדהים של "למטייל"

ושם את יכולה למצוא אינפורמציה על כל ארץ ואי שרק תחשקי בהם. יש שם טיפים של מטיילים, רשימת פסטיבלים בעולם, מזג אויר בכל מקום כל השנה ועוד. הכתובת :

אתי@

New member
תודה - וקיבלתי החלטה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

נוסעים לאנטרטיקה
או למיקרונזיה...

למעלה