תמסור לה ד"ש...
R Rinushkaa New member 21/7/04 #80 הממ... זה לא כזה מוזר.. זה כנראה בגלל כמות הח'ים שיש בנושא. האורך לפעמים מזיז את ההודעה ימינה כדי שהכל יידחס... העיצוב באמת ממש יפה!!
הממ... זה לא כזה מוזר.. זה כנראה בגלל כמות הח'ים שיש בנושא. האורך לפעמים מזיז את ההודעה ימינה כדי שהכל יידחס... העיצוב באמת ממש יפה!!
ס סליידר New member 24/7/04 #92 תגדיל את הרזולוציה של המסך שלך מאוד מומלץ גם יהיה לך יותר שטח מסך וגם הכל יהיה חד יותר. וכמובן שתוכל לראות שירשורים כמו שצריך... 1024x768
תגדיל את הרזולוציה של המסך שלך מאוד מומלץ גם יהיה לך יותר שטח מסך וגם הכל יהיה חד יותר. וכמובן שתוכל לראות שירשורים כמו שצריך... 1024x768
R Rinushkaa New member 21/7/04 #36 חחחחח כן.. קצת...../images/Emo8.gif חשבתי שאתה הולך לדבר על פיגועים והירושלמים בפורום ראש של מקומיים......
חחחחח כן.. קצת...../images/Emo8.gif חשבתי שאתה הולך לדבר על פיגועים והירושלמים בפורום ראש של מקומיים......
R Rinushkaa New member 21/7/04 #51 כמו בכל מקום... יש יפים יש לא יפים יש מופלצים יש פשוטים יש יקרים יש זולים תלוי לאן הולכים ואפילו יצאו לי "חרוזים"
כמו בכל מקום... יש יפים יש לא יפים יש מופלצים יש פשוטים יש יקרים יש זולים תלוי לאן הולכים ואפילו יצאו לי "חרוזים"
A AmiTutiT14 New member 21/7/04 #48 ../images/Emo99.gif אני מתה על זה../images/Emo23.gif אני ממש רוצה ללכת ללמוד. הבעיה היא שאני ירושלמית וגם שהמים מלוחים... וגם שאין גלים בישראל זה קשה ללמוד
../images/Emo99.gif אני מתה על זה../images/Emo23.gif אני ממש רוצה ללכת ללמוד. הבעיה היא שאני ירושלמית וגם שהמים מלוחים... וגם שאין גלים בישראל זה קשה ללמוד
N No BoDy1 New member 21/7/04 #50 חח.. זה יהיה בעיה טיפה גדולה... א. ירושלמית.. אין ים.. ב. מים מלוחים... מה רצית? שיהיה מתוקים?? חחחח ג. יש גלים בישראל.. תלוי בזמן ובעונה...
חח.. זה יהיה בעיה טיפה גדולה... א. ירושלמית.. אין ים.. ב. מים מלוחים... מה רצית? שיהיה מתוקים?? חחחח ג. יש גלים בישראל.. תלוי בזמן ובעונה...
N No BoDy1 New member 21/7/04 #59 אממממ.. את בת 13-14... נכון? בנות מתחילות בערך בגילאים האלה ואפילו יותר גדולות.. בנות 16 בערך... בהתחלה זה קשה... כמו כל דבר... לומדים.. לאט לאט ועם הזמן... וצוברים ניסיון...
אממממ.. את בת 13-14... נכון? בנות מתחילות בערך בגילאים האלה ואפילו יותר גדולות.. בנות 16 בערך... בהתחלה זה קשה... כמו כל דבר... לומדים.. לאט לאט ועם הזמן... וצוברים ניסיון...