מכובס...

../images/Emo32.gif מכובס... ../images/Emo3.gif

לפה ישורשרו כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום.. אני מבקשת מכם לשרשר לכאן כל מה שלא קשור ללהקה

../images/Emo187.gif אז יש לי עדכוניישן על עצמי

אני יודעת שהייתי פה טיפה פחות ביומיים שלושה האחרונים..
מצטערת על זה...
אני עוברת כרגע איזשהוא משהו.. וזה לא סתם עוד משבר או משהו כזה.. זה בכלל לא משבר.. יותר מתמיד אני
אוהבת
את חבר שלי, ושמחה שיש לי אותו ושלמה עם עצמי כשאני איתו.. אני והוא עוברים איזשהוא שינוי יחד..
זה הולך להשפיע לי על כל המשך מהלך החיים, אין ספק בכלל. אבל יותר מתמיד אני שלמה עם עצמי ועם ההחלטות שלי..
ובלי כל קשר, דברים שנובעים ממה שעובר עליי.. אני יודעת שזה יבאס חלקכם או ישמח אחרים....
ככל הנראה אני לא אגיע להופעה החגיגית...
המשך ערב נעים לכולם

שטיצה

New member
וואו. [:

בימים האחרונים אני כ"כ אוהבת את החיים שלי. חח אני אופטימית
.

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

קמתי עם החיוך הכי גדול בעולם, חלמתי עם מאמי שלי
והוא בדיוק צלצל
חחחחח ו... אם בא לכם תקראו את העדכון על עצמי שנמצא בשרשור הזה.. חשוב לי לשתף אנשים וזה...
|בקר| יום טוב לכולם

No¥a

New member
../images/Emo42.gifבוקר מצויין../images/Emo42.gif

לא הלכתי היום לבי"ס, כואבת לי הבטן
איזה כיף ירד היום גשם!!!
:]]] המשך יום נעים לכולם

יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אולי נעשה איזה משפט שיופי בחתימה של כולם, שקשור לפורום שייגעצ.. דוגמא: "יש לי 1092 משקאות חריפים בשנה" (זו כמובן רק דוגמא) אבל אולי תעלו רעיונות...זה יכול להיות יפה

yardenbm

New member
דחוף!!!!!!!!!!!111

אם אני לא טועה חזי אתה אמרת שיש לך את הטלפון של יובל זה טלפון בבית או פלאפון? אם בית אז אני צכה טובה אמרו לי שראו את יובל עובר דירה וזה ממש קרוב לבית שלי קיצר תקשר אליו תבדוק אם הוא עונה פלייז תראה איזה חמודה אני אפילו לא מצפה שתביא לי את המספר פחח סתם אבל בקשה תתקשר זה מזה דחוף כי אם כן אפשר לשבת אצל ילד אחד שאני מכירה ולהשקיף לתוך הבית שלו חופש

yardenbm

New member
למה מה רע

ודרך אגב אם זה באמת הבית שלו אז הוא עבר לגור בבניין הכי מתפרק הוא משנת 1928 ונראה כאילו תזרקו עליו נעל הוא יקרס

yardenbm

New member
יובל שכנית החדש

טוב זה בדוק יובל גר חצי רחוב ממני מי בא לשבת לו מתחת לבית פחח אני מסתבר אוי חברה סתומה שלי כרגע עברה עשתה לו ברוך הבא מפגרת פחחחח

למעלה