איפה את גרה? כאילו איזה עיר?
פ פרקשון New member 17/11/04 #26 וואי תל אביב זה ספציפי תרמזי לנו... צפון.. דרום.. שכונה רחוב דירה טלפון בבית תעודת זהות רמזים קטנים את יודעת
וואי תל אביב זה ספציפי תרמזי לנו... צפון.. דרום.. שכונה רחוב דירה טלפון בבית תעודת זהות רמזים קטנים את יודעת
Y yardenbm New member 17/11/04 #32 תשאלו את אסף הוא שכן שלו וגם הוא גילה איפה הוא גר אני לא מסתבכת עם יובל חחח סתם אבל מה לא יפה קצת פרטיות
תשאלו את אסף הוא שכן שלו וגם הוא גילה איפה הוא גר אני לא מסתבכת עם יובל חחח סתם אבל מה לא יפה קצת פרטיות
Y yardenbm New member 18/11/04 #38 אני לומדת לעירוני א' אבל לא נראה לי שזה יעזור לך כי לעירוני א' באים ילדים מכל תל אביב וגם מחוץ לתל אביב
אני לומדת לעירוני א' אבל לא נראה לי שזה יעזור לך כי לעירוני א' באים ילדים מכל תל אביב וגם מחוץ לתל אביב
° ° כינרת ° New member 18/11/04 #39 כמירה את ברוך או קארין? עופר שי... קארין זיוה בכל אופן.., דיי פופולרית שם לדבריה.
פ פרקשון New member 17/11/04 #20 עכשיו אתה רוצה שנשאל למה? אני יודע למה כי אתה יובל עבר דירה ואתה יודע לאן תחרוש תחרוש על הנושא כתבת כבר ברשמי
עכשיו אתה רוצה שנשאל למה? אני יודע למה כי אתה יובל עבר דירה ואתה יודע לאן תחרוש תחרוש על הנושא כתבת כבר ברשמי
פ פרקשון New member 17/11/04 #28 גם לי יש מבחן בספרות מחר את לא בכיתה שלי במקרה נכון? תפוחים מן המדבר?
D Dj SuNsHiNe New member 18/11/04 #34 לא נראה לי כי לי יש מבחן על 3 שירים-עוד חוזר הניגון, בובה ממוכנת ואלוהים מרחם על ילדי הגן.. שונאת שירים!
לא נראה לי כי לי יש מבחן על 3 שירים-עוד חוזר הניגון, בובה ממוכנת ואלוהים מרחם על ילדי הגן.. שונאת שירים!