ולהלן ההסבר, לשיקולך אם לבטל -
האולם נמצא מעל אולם מס' 1 שהוא האולם הגדול של הסינמה סיטי... כלומר, את יושבת מעל האנשים שרואים את הסרט באולם 1, כלומר את רואה את הסרט מזווית צפייה מוזרה לחלוטין - מלמעלה!!!! בנוסף, מכיוון שאת רואה את הסרט למעשה מסוג של מרפסת, זה אומר שצריך למצוא דרך כדי שאנשים לא יפלו מהמרפסת הזו ושבכל זאת תהיה להם דרך לשבת על כורסא ולראות את הסרט דרך המעקה. הדרך שהסינמה סיטי מצאו היא מעקה מזכוכית... המשמעות -> זכוכית מלוכלכת מידיים ואולי גם רגליים של אנשים, וכמובן שהקצה העליון של הזכוכית גם אינו שקוף אלא מהווה פס שחור (תחשבי על חלון של מכונית לצורך העניין) שמבצבץ מעל הכתוביות לאורך כל הסרט....... וכמובן שאת גם לא נהנית מכל הסאונד כמו שצריך כי את יושבת במקום שהוא לא איפה שאמורים לשבת אלא מעל האולם... בקיצור - הדבר היחידי ששווה זה שאת מקבלת כורסא שהיא באמת נוחה ואוכל - כפי יכולתך (אבל סתם נשנושים). אנחנו בזמנו ראינו את קינג קונג ב- VIP ואם הסרט לא היה מעניין בטירוף לא הייתי נהנית... פשוט מעצבן לראות מהזווית הזו ועם הפס השחור הזה באמצע של הסרט בגלל מעקה הזכוכית שלהם.. ואני עוד ישבתי במקום שלטענת הפקידה שם שהזמנתי ממנה הוא המקום הכי נוח לצפייה ב- VIP.... אז אין לי מושג כמה נורא זה במושבים האחרים. בזמנו דמיינתי לי אולם פרטי לגמרי שיש בו כורסאות עור שרואים בו סרט, אבל המצב הוא בדיוק הפוך - עושים לך טובה שמקצים לך חלקה מהגג של האולם הכי גדול של הסינמה סיטי... ואת עוד משלמת על זה הון תועפות. לא שווה.