מכובס!

../images/Emo107.gifדרושים מתנדבים לאירוע התרמה לבע"ח../images/Emo108.gif

נושא יום ההתרמה: אימוץ בעלי חיים, העלאת ושיפור איכות חייהם. להפקת אירוע התרמה גדול למען בעלי חיים דרושים מתנדבים בתחומים הבאים: -סטודנטים ויחצנים מתחילים המעוניינים בעבודת סטאז' של יחסי ציבור,מפולפלים ובעלי רצון להצליח,בעלי זיקה לבעלי חיים וחיבור טוב לאנשים. התמורה שתינתן: מכתב תודה על עזרה לקהילה ועל הצלחת העבודה, והזדמנות לעבוד ולרכוש ניסיון בתחום. לסטודנטים אפשרות כסטאז'. -מעצבים גרפיים ובוני אתרים אפשרות גם לסטודנטים מהתחום. -אנשים וסטודנטים מתחום התקשורת והמדיה: עיתונאים מתחילים, סטודנטים לקולנוע, צלמים, אנשים מקושרים לתוכניות הטלויזיה/הרדיו השונות או לאומנים. כאלה, שהתקשורת היא חלק בלתי ניפרד מחייהם. -אנשים בעלי ממון, ובעלי חברות שונות שמוכנים לתת את חסותם לאירוע -אנשים בעלי ידע בגלישה באנטרנט. הפניה מיועדת לאנשים רציניים בעלי מוטיבציה ולכל מי שנושא בעלי החיים בעדיפות וחשיבות עליונה עבורו.. ***פרטים נוספים במייל:[email protected] או במסרים*** יש להשאיר פרטים מלאים ואת התחום בו אתם יכולים/מוכנים לעזור/לסייע ואני אחזור בהקדם. אלון.

נועה2004

New member
מה אפשר לקנות ליומולדת של חבר מהלימודים?../images/Emo77.gif

למישהו שלומד איתי באוניברסיטה יש יומולדת והוא מזמין אליו כמה חבר'ה מהלימודים. אני רוצה לקנות לו מתנה בסכום של עד 100 ש"ח. חשבתי על חולצה. אולי יש לכם רעיונות קצת יותר מקוריים?

sacrament

New member
זה תלוי איזה טיפוס הוא ומה הכיוון שלך

יש אנשים שמאוד אוהבים בגדים. ויש אנשים שלא אוהבים שקונים להם בגדים. נסי למשל לשאול אותו או את החברים שלו. אצלי למשל יודעים שספר זה תמיד שימושי כי אני קונה בטונות ומקסימום אחליף למשהו שארצה... רעיונות נוספים: כרטיס צילומים טעון בכסף- טוב אם הוא מצלם הרבה. לקנות לו חולצת ספורט+ סופג זיעה- טוב אם הוא למשל רשום לחדר כושר אוזניות איכותיות- אם הוא אוהב מוזיקה, מסתובב עם אם.פי3 ויש לו אוזניות לא משהו. יש מעולות שעולות עד 100 ש"ח שמשדרגות את החוויה של הקשבה למוזיקה. בעיקרון אני אוהבת לקנות לאנשים משהו שימושי, משהו שנראה לי חסר להם או שהם דיברו עליו פעם ולא מצאו בחנות...וקצת קשה לי לתת רעיונות (מקוריים) כשאני לא יודעת עליו כלום.

sacrament

New member
אם יש קצת יותר תקציב...

אפשר לקנות לו הזמנה זוגית לקולנוע VIP בסינמה סיטי. זה הביזנס קלאס של הקולנוע. אם אני זוכרת נכון זה עולה 120 ש"ח לזוג. או את הארי פוטר החדש אם הוא בקטע. עולה 130.

BlackUnicorn

New member
ה- VIP זה ביג NO NO. ממש גרוע, אבל ממש...

וזה מפי של חובבת קולנוע גדולה.

BlackUnicorn

New member
ל- VIP חופשי לבטל. לכי לקולנוע נורמלי. רצוי

בכלל ביס פלאנט ולא בסינמה סיטי... אני ממהרת עכשיו לעבודה אז אין לי זמן, כשאחזור אני אכתוב לך בדיוק למה זה ממש אבל ממש גרוע (חוץ מהאוכל והכורסא).

BlackUnicorn

New member
ולהלן ההסבר, לשיקולך אם לבטל -

האולם נמצא מעל אולם מס' 1 שהוא האולם הגדול של הסינמה סיטי... כלומר, את יושבת מעל האנשים שרואים את הסרט באולם 1, כלומר את רואה את הסרט מזווית צפייה מוזרה לחלוטין - מלמעלה!!!! בנוסף, מכיוון שאת רואה את הסרט למעשה מסוג של מרפסת, זה אומר שצריך למצוא דרך כדי שאנשים לא יפלו מהמרפסת הזו ושבכל זאת תהיה להם דרך לשבת על כורסא ולראות את הסרט דרך המעקה. הדרך שהסינמה סיטי מצאו היא מעקה מזכוכית... המשמעות -> זכוכית מלוכלכת מידיים ואולי גם רגליים של אנשים, וכמובן שהקצה העליון של הזכוכית גם אינו שקוף אלא מהווה פס שחור (תחשבי על חלון של מכונית לצורך העניין) שמבצבץ מעל הכתוביות לאורך כל הסרט....... וכמובן שאת גם לא נהנית מכל הסאונד כמו שצריך כי את יושבת במקום שהוא לא איפה שאמורים לשבת אלא מעל האולם... בקיצור - הדבר היחידי ששווה זה שאת מקבלת כורסא שהיא באמת נוחה ואוכל - כפי יכולתך (אבל סתם נשנושים). אנחנו בזמנו ראינו את קינג קונג ב- VIP ואם הסרט לא היה מעניין בטירוף לא הייתי נהנית... פשוט מעצבן לראות מהזווית הזו ועם הפס השחור הזה באמצע של הסרט בגלל מעקה הזכוכית שלהם.. ואני עוד ישבתי במקום שלטענת הפקידה שם שהזמנתי ממנה הוא המקום הכי נוח לצפייה ב- VIP.... אז אין לי מושג כמה נורא זה במושבים האחרים. בזמנו דמיינתי לי אולם פרטי לגמרי שיש בו כורסאות עור שרואים בו סרט, אבל המצב הוא בדיוק הפוך - עושים לך טובה שמקצים לך חלקה מהגג של האולם הכי גדול של הסינמה סיטי... ואת עוד משלמת על זה הון תועפות. לא שווה.

sacrament

New member
יושבים *מעל* האנשים? מי הדפוק שהמציא את זה?

מצד שני, יש אוכל וספה. טוב, את זה יש גם בבית (-: אז יש מצב שאני אוותר על הכרטיסים /-:

Atenolol

New member
פעם קראו לזה "יציע"

המציאו את זה ממש מזמן... אלא שאז לא ציפו את זה בהילת יוקרה, ולא דחפו לזה מחיר...

BlackUnicorn

New member
אוף כן, "יציע"... למה ברחה לי המילה אין לי

מושג.
גאון אתה, גאון!

BlackUnicorn

New member
כן זה דפוק לגמרי... במיוחד כשאת מדמיינת לך

אולם VIP משלך, אולם רק משלך כשהסרט מוקרן לכבודך, כשבו יש רק כורסאות ומקומות רק לכך ואין אף אחד אחר... AS IF...

sacrament

New member
את יודעת מה יהיה מגניב לעשות?

תא פרטי למעלה באולם, כמו בתיאטרון! מקום ל-2-3 אנשים...שמפניה (האמת שאני לא אוהבת, אבל זה נשמע מגניב), שקט, בלי אנשים גבוהים מקדימה ובלי קרציות עם פלאפונים מאחורה.

נועה2004

New member
הוא מתאמן בחדר כושר וגם אוהב לקרוא

יש המלצות לספרים? הרעיונות של סבבה אבל אני לא מכירה אותו ממש טוב אז בקשר לאוזניות נראה לי שעדיף שהוא יבחר את מה שהוא אוהב וגם חולצת ספורט של דרייפיט עולה הרבה יותר מ-100 פשוט תתנו רעיונות למתנות שקניתם לחברים שלכם ואני חושבת שזה כבר יעזור. בנים - מה הייתם רוצים לקבל ליומולדת?

למעלה