מכובס!

sacrament

New member
באופן רגיל כן, אבל יש מבצעים לעיתים

בכל אופן, אני מניחה שכאשר כתבתי את זה חשבתי על מה קנו לי ומה רכשתי, כבחורה, וקצת התעלמתי מפער המחירים בין חולצות ספורט של בנות לשל בנים. החולצות שלי עלו באיזור ה-30-60 ש"ח לאחת, וכולן היו מעולות (בעיקר הזולה שבהן). סופגי זיעה עלו לי 30 ש"ח (של נייק) לזוג.

nicetry

New member
אילו אוזניות

אילו אוזניות עולות עד מאה שח ומשדרגות את חווית השמע? אנא, שדרג גם אותי שאוכל ליהנות...

nicetry

New member
אם הוא לומד משפטים

ואוהב לקרוא, אולי תקני לו את הספר: העליונים / נעמי לויצקי?

נועה2004

New member
שאלה על אזכור חוזר של מאמר בעבודה

אני כותבת עבודה ואזכרתי בה מאמר מסויים בתחילתה ובמהלך העבודה יש לי התייחסויות נוספות אל עמודים שונים בו. איך אני מאזכרת את המאמר בהתייחסויות הבאות בהערות השוליים? אני צריכה לרשום שוב את הציטוט האחיד המלא של המאמר ולשנות את מספרי העמודים לפי כל התייחסות או שיש דרך אחרת?

sacrament

New member
למה את צריכה לעשות ציטוט אחיד? זה סמינר?

יש כללים שונים לציטוט אחיד במשפטים ולשאר...אני מקווה שאני לא מטעה אותך. בעיקרון...אם מציינים משהו שוב בהערה שאחרי- אז כותבים "שם, עמ' 232". אם זה לא צמוד להערה שאחרי אז מפנים להערה עצמה, ואז כותבים את העמודים הרלוונטיים. אני אדגים: 1. לוי ולדרמן, עמ' 543 2. נילי כהן, עיוני משפט כא, עמ' 51. 3. שם, עמ' 54 4. לעיל הערה 1, עמ' 545 הערה 1 ו-4 לא צמודות לכן יש הפניה. הערה 2 ו-3 לא צמודות, לכן כותבים "שם". אגב, אם את עושה הפניה בדיוק לאותו עמוד באופן צמוד- אז כותבים: 2. נילי כהן, עיוני משפט כא, עמ' 51. 3. שם, שם.

בלה טנ

New member
ציון אמיר בYNET - מישהו ראה??? אדיר!!!

שאלו אותו, בין כל השאלות לגבי עסקת הטיעון, באיזה שמפו הוא משתמש... והוא לא יצא ליימך וענה: "הד אנ שולדרס, ללא מרכך..." חחחחחחחחחחח

Atenolol

New member
סנסציה לכל חובבי פס"ד מונדרגון (תאגידים)

רעידת אדמה בעוצה ל 7.3 בסולם ריכטר אירעה ליד האי ונוטו שבאוקיאנוס השקט. [הילה רפופורט,אתר NFC]

sacrament

New member
אם תסתכל בערך "ונואטו" בויקיפדיה

תראה שבמקום יש התפרצויות געשיות רבות, רעידות אדמה בתדירות גבוהה וצונמי כדרך קבע. לא סתם שיווקו את המקום, קיצר (-:

למעלה