מכושפות עונה 2 עד פרק 13

../images/Emo32.gif מכושפות עונה 2 עד פרק 13

הרבה זמן לא כתבתי (הייתי קצת עסוק) אבל זה לא אומר שלא ראיתי מדי פעם פרקים מהעונה השניה. כבר אמרתי שהמוטיבציה שלי לצפיה בעונה השניה די ירדה אחרי כל האכזבות מהעונה הראשונה וכמה דברים קטנים אך גדולים מהעונה השניה, אבל אני חייב להודות שאחרי התקדמות משמעותית בעונה השניה (נכון לעכשיו עד פרק 13) כמעט חזרתי לאותה הרגשה כשהתחלתי לראות את הסדרה (מת לראות עוד פרקים). אני חושב שפחות דברים מפריעים לי בעונה השניה לעומת הראשונה ובנוסף להרגשה הכללית שאני מקבל מהסדרה - אלה דברים שהחזירו לי את החשק לראות עוד פרקים וכמה שיותר מהר. חוץ מזה, השיזוף הנוראי של אליסה מילאנו מתחילת העונה הספיק להיעלם וזה פלוס. אומנם טיפה דברים מפריעים לי (כשפרו מסתכלת בסופר מצד לצד לראות אם יש אנשים שמסתכלים שניה לפני שהיא מנופפת בידיים שלה ומורידה חיתולים. אתם יודעים שעם העיניים אף אחד לא היה שם לב....) אבל זה כבר לא נורא כמו העונה הראשונה ואני די מבסוט מהעונה השניה. הרבה פרקים מעניינים, כמה דמויות אורח חביבות (אהבתי את ג'ק. אולי הוא יחזור. אל תתייחסו אליו בבקשה. גם אהבתי שוב את השד\מכשף עם הפחדים שחזר לביקור) וסך הכל אין דברים בומבסטיים (נכון לעכשיו) שיוציאו אותי מדעתי. די מוזר התגובה של דריל כשהם מגלים לו לראשונה שהם מכשפות (תגובה כמעט אדישה) אבל זה לא ממש הפריע לי. רק שאלה בקשר לפיבי: הבנתי שהיא למדה קונג פו אבל יש לה חגורה שחורה או משהו? יש הבדל בין לדעת כמה שיעורים ובין לייסם את זה פעם אחרי פעם (בקלילות יחסית). יש לה חגורה שחורה ופספסתי?

CharmedRulez

New member
פיבי למדה במשך העונות בצורה מקצועית.

בפרק 3 היא הטילה את הלחש ובגלל זה היא סוג של black belt barbie. בכל מקרה, היא יודעת קצת והיא משתפרת ונהיית מקצועית בזה עם העונות. אני חושב שהם מצליחים לתת לנו עונה דיי סולידית. הדמויות מאוד מגובשות ויש הרבה הומור וכיף יחד עם דרמה וכוחות. הם נותנים איזון בין סוגי הפרקים והעלילות כך שיש משהו לכל צופה. פרק 14 ופרק 8 הם פרקים מצויינים עם המון foreshadowing לעתיד. כיף לראות פרקים כאלו בפרספקטיבה לאחור (אבל על זה כשתהיה בעונות מתקדמות יותר). פרק 7 הוא מהפרקים האהובים עליי (הפרק עם הלחש לקריאת המחשבות) הוא כל כך מצחיק! כיפי, קליל ומהנה. התגובה של דריל היא פשוט נון-אקזיסטינג. הם רצו שהוא יגלה את הסוד ושכחו להתמקד קצת בתגובה שלו מרוב העניינים שהלכו בפרק. מעכשיו לאט לאט הוא ייחשף לעולם הזה (כמו בפרק 11 הלא-ברור-בעליל וכו'). אני מאוד אוהב את העונה הזאת וחושב שהיא מוצלחת. תהנה ותפרט על כל פרק! אני רוצה לשמוע הכל!

always be me mc

New member
איכסה פרק 14../images/Emo5.gif../images/Emo232.gif

כל הקוצ'י מוצ'י של גלגול החיים הקודם של פיבי ושל אנטון ממש מגעיל
(וגם המראה הזה שלה בעבר) מה שכן האפקט של האש(מואהאהאה!
) והקרב היה מגניב
עם: 'הדמויות מאוד מגובשות ויש הרבה הומור וכיף יחד עם דרמה וכוחות' אני מסכימה לגמרי וכנ"ל לעונה 5 לדעתי
המ והאמת שגם אני הייתי רוצה לשמוע יותר פירוט מאיירה.

../images/Emo45.gif מסכים עם פרק 14...

הפרק שהכי לא אהבתי עד כה בעונה השניה (ואולי בכל הסדרה). מסכים עם מה שאת כתבת. יש הרבה קטעים הומוריסטים בכל מיני פרקים. אהבתי את הפרק עם החיות (שהופכות לבני אדם) אבל חבל שלא רואים שוב את הידיד\חבר של פיבי. אם אני לא אראה אותו עד סוף העונה אני אבדוק אם הוא יופיע בעתיד... ד"א, זה רק אני או שבעונה הזאת הבגדים שלהן טיפה יותר חושפניים? פיבי נראת מדהים (איזו בטן
) וגם פרו מראה גזרה מעניינת ביותר (מסכנה שאנווון, מה קרה לה במהלך השנים...). היחידה שנראת דתיה משהו היא פייפר. רק עכשיו גיליתי שג'ק לא יחזור יותר!!!!!!!!!!!!!
למה?!?!?!?!? איזה מן דבר זה?!?!?!?!?!?! הנה דבר שאני ממש לא אוהב בסדרה: לא נזכרים בדברים מן העבר! אולי זאת רק העונה השניה ולא ראיתי הרבה אבל לפחות בתחילת הסדרה היוצרים כנראה לא טרחו לזכור דברים מהעבר. הגברים באים ונעלמים (טבח, ג'ק, אנדי, מלצר, ידיד), המקומות משתנים (מסעדה שלא נראה יותר) ואפילו הכוחות משתנים (התחילו עם עיניים ועכשיו ידיים). יש סדרות (היחידה שכרגע עולה לי בזכרון היא סטארגייט SG1) עם עולם מסוים שמפתחות לעצמן חוקים משלהן. כשבעיה מגיעה בעתיד אפשר לחזור לפתור אותה עם כל מיני דרכים מהעבר. אבל אם שוכחים חלק מהחוקים\דרכים (היוצרים שוכחים, הקהל לא) אז לא נראה אותם שוב בעתיד וזה בעיתי במיוחד כאשר אפשר להשתמש בהם בקלות (בחוקים\דרכים). מה שעכשיו אמרתי יותר מתאים לסטארגייט מאשר מכושפות אבל עדיין...... בכל מקרה, חבל לי שמתעלמים מהעבר ואפילו לא שמים משפטים שמסבירים למה אי אפשר להשתמש בעבר בשביל לעזור בעתיד. מבינים? חוץ מזה שהסדרה חייבת לעבור שינויים כל הזמן (גדולים או קטנים) הכל בסדר.

CharmedRulez

New member
תעזוב א תהקטע של הידיים והעיניים כבר!!!

אתה משגע אותי עם זה. אני חושב שפרק 14 הוא מהפרקים המקוריים, הוא מלא ברמיזה אל מה שעומד לקרות בעתיד (בלי ספוילרים, מצטער) והוא מספק לנו מן תובנה מעניינת לגורלות של הדמויות. החבר של פיבי לא יופיע, יש קטע כזה עם גברים בסדרה שהם פשוט נועדו להיות קולבים לבנות. לא מראים אותן שוב. אז גם ג'ק (שמה לעשות, היא הבינה שהוא לא בשבילה כמו גם העבודה הזאת) וגם החבר של פיבי מפרק 13 לא יופיעו שוב.

always be me mc

New member
פרק 13../images/Emo47.gif../images/Emo232.gif

13= הפרק עם החיות, פרק קורע!!! Piper: (singing) Old McPiper had a farm
אין זה אחד הפרקים שהכי חרשתי עליהם בעונה כי הוא מצחיק, קליל ומהנה ובאשר לחברים אז נכון שהם רובם באים והולכים (למעט כמה גברים שממשיכים להופיע בסדרה) אבל זה לא מפריע לי במיוחד, הקשר של האחיות יותר חשוב לי מהקשר עם החברים שלהן.. המ ולא מסכימה שלא זוכרים דברים מהעבר אבל קצת קשה לתת דוגמאות כי הדוגמאות הטובות ביותר הן מהעתיד
אבל פרק 20 למשל מתחבר לנעשה בפרק 12, בפרק 22 הן משתמשות באותו לחש שהשתמשו בעונה הראשונה.. והאחיות התקדמו בחיים, הן כבר לא עובדות באותן מקומות או מקיימות קשר עם האנשים שמה(ש-או שנפרדו מהם או שהרגו אותם או שפשוט היו רעים) אז למה להראות אותן? בשביל נוסטלגיה? אני אישית אוהבת את ההתקדמות
אניוואי אף סדרה אינה מושלמת ואם משתמשים באותה דרך כדי לפתור כל דבר אז אין מתח ואין עניין.. לדעתי זה טוב לגוון וחכה חכה הסדרה רק הולכת ומשתפרת
(עונות 3,4 ממש טובות מבחינת עלילה לטעמי) הו כן ואפרופו סטארגייט השאלתי היום את אחד מסרטי סטארגייט החדשים

בדיוק שידרו...

אחד מהם (או שניהם) בערוץ החדש\ישן של הוט. חדש\ישן כי 3 רבעים מהתוכן שלו אלה דברים ישנים...

always be me mc

New member
אני יודעת../images/Emo232.gif

שמשדרים שמה סטארגייט. ראיתי את הסרט Stargate: The Ark of Truth בהוט סאמר שבוע שעבר אבל לא את השני לכן השאלתי אותו ויש דווקא יתרון לראות את הסרט ב-DVD: אפשר לראות תוספות
בלי האייקון של הערוץ יש יותר תחושה של סרט ואם אני באמת אוהב והסרט ישודר בהוט סאמר אז אוכל להקליט אותו
אבל תודה על המידע

לי זה לא ממש משנה....

שניה אחרי שהסרטים שוחררו לרשת הורדתי וצפיתי בהם.
באל,
קולונל\גנרל ג'ק אוניל.

always be me mc

New member
סאם../images/Emo23.gif../images/Emo232.gif

וגם ואלה, ג'ק וטיאלק שווים.. (הו וגנרל האמונד
) אבל למרות הקאסט הנפלא הסרט הרגשתי שהיה לא משהו האמת.. רובו מדכדך (קודם מה שקרה לאוניל ואז מה שקרה להם והרגל של דניאל.. וגם הפרידו אותם
) זה גם כל כך היה יכול להיות פרק מהסדרה אז למה לעשות על זה סרט?
אגב פרקים הקטע של היריות בדרך לשער הזכיר לי את הפרק שבו הם היו צריכים להעביר מסר דרכו לא לעבור דרך כוכב ולהתיידד עם האנשים שיכחידו אותם בעתיד ותוך כדי הנסיון כולם נהרגו בדרך(זה לגמרי הזכיר לי את זה וכמו הפרק שלא אהבתי בו את הקטע הזה כך גם פה) המ אז למרות שהסוף היה(איך לא? טוב) והסוף של בעל היה מתוק במיוחד
אני עדיין מעדיפה את הסרט שעוסק באוריי כי הוא עסק בתקווה בעוד שזה היה מלא בייאוש חוץ מזה שהיו יותר יציאות של ואלה שמה
ואתה אומנם ראית את זה שניה אחרי שהם ירדו לרשת אבל אני ראיתי את זה ב-DVD עם תרגום(וטוב שכך כי כל שניה הייתי צריכה לחזור אחורה כדי להבין על מה סאם חופרת XD)

../images/Emo12.gifנזהיר? משהו פה צופה בסדרה הנהדרת?

ד"א, הייתה לי סיסמה עליה (בתפוז) אבל באו אחרי זה כל כך הרבה דברים יפים שלא הפסקתי להחליף.

always be me mc

New member
מי יודע. אולי. ../images/Emo232.gif

לא שאלתי בחיים על זה אז יש מצב (קלוש אבל קיים)

always be me mc

New member
לא../images/Emo232.gif

אני כבר לא מעריצה את הסדרה. בסרטים צפיתי בגלל הנוסטלגיה, בגלל שגדלתי על הסדרה הזאת ומאותה סיבה אם אני נתקלת בפרק אז לפעמים אני רואה אבל בהחלט שאני לא עוקבת כבר כמה שנים אחרי זה ואני לא מתכננת לצפות באטלנטיס כי מדע בדיוני זה כבר פשוט לא אני(והסרט השני הבהיר את זה)

always be me mc

New member
כי התבגרתי והטעם שלי השתנה../images/Emo232.gif

בעבר(כשהייתי טומבוי כזאת האמת) תוכניות מסוג זה היו מעניינות אותי והיום הן לא
המ היום אני יותר בקטע של דרמות עם מוטיב העל טבעי(וכך עברתי מבאפי למכושפות ולרוזוול משם לסמולוויל וכעת לגיבורים הו וגם מדיום אני רואה לפעמים
) וכנראה שגם ריאליטי

למעלה