מכושפות עונה 2 עד פרק 13

CharmedRulez

New member
אני חייב לחלוק עלייך.

חוץ מהסוף המרטיט שבו פייפר חולמת שהיא מנשקת את ליאו אחרי שהיא קוראת את המכתב שלו, פרק 13 הוא פרק סתמי לחלוטין, מגוחך לעיתים (טוב גם קצת מצחיק) ובעיקר נשכח לחלוטין.

בקשר לעבודה של פרו...

(ראיתי עד פרק 16 כולל) זה משהו שלא מוצא חן בעיני. מילא להחליף מקום עבודה אבל להחליף עבודה רק בגלל שבגלגול אחר היא הייתה צלמת ואז הסיפור המצוץ מהאצבע שכשהיא הייתה בקולג' אז היא אהבה צילום? נו באמת, לא יכלו למצוא דרך יותר בולטת לעין להחליף עבודה? אומנם לא דיברו על העבר שלה בקולג' אבל יש לי הרגשה שהם סתם המציאו את הקטע עם הצילום כדי שיהיה להם עוד שינוי בחיים של המכושפות. וכמה נוח, הבוק שלה מלפני שנים מספיק טוב בשביל לקבל עבודה..... כל השיטחיות הזאת מרגיזה, כאילו היו חייבים לקדם משהו עם פרו לא משנה מה יקרה אז סתם חשבו על רעיון והמשיכו משם בלי לבסס משהו קודם כדי שיהיה יותר אמין....

CharmedRulez

New member
לאאמרו שזה בוק מלפני כמה שנים.

זה פשוט בוק שהיא עשתה כדי להתקבל לעבודה. למה אתה לא מגיב על תוכן הפרקים ותמיד על דברים נורא כלליים?

כי ככה יותר קל...

במקום לדבר על כל פרק (וזה ייקח הרבה זמן). אמרו שזה בוק שהיא הכינה לעבודה? מתי היה לה זמן להתחיל לצלם כל מיני מקומות? מאיפה המצלמה? איך היא יודעת איזו מצלמה לקנות? זה לא שהיא מתמחה בזה או שהיא עסקה בזה בשנים האחרונות. ד"א, מצלמות דיגיטליות עם כרטיסי זכרון היו כבר בשנת 2000?

CharmedRulez

New member
יאפ. פשוט ממש קצת תמונות בכל כרטיס.

מה זה השאלות האלה? איך ידעה מה לקנות? מתי היא הספיקה? זה דברים שלא רלוונטיים לעלילה, שהתרחשו אוף סקרין. הסדרה לא מדברת על פרו ומסעה אחר הצילום לכן הם לא נתנו לזה דגש אך כן מראים את הפן הזה בדמות.

ofiri85

New member
חחחחחחחחחחחחח היית מתה .

דבר ראשון גם המראה שלה בעבר מדהיייים והיא יפפפה תמיד תמיד תממממיד ! חוצמזה , לפי דעתי כל הקטעים שלה עם אנטון היו סקסים בטירוווף !! הנשיקות שלהם היו חושניות כאלה , , פאק , היא כזו סקסית . חבל שאין בחורות כאלה בארץ וגם בעולם הן מעטות מאוד . צריך לשכפל את אליסה . בנאדם פשוט מושלם . יפה , כוסית , מוכשרת מכלכך הרבה בחינות , בנאדם נחמד ונדיב , וסקסית בטירררררררררררררוף

always be me mc

New member
לא מתה דווקא חייה יותר ממך../images/Emo13.gif../images/Emo232.gif

וסבבה אם זה עושה לך את זה אז שיעשה לך את זה אבל לי אישית הקטעים עושים ->
מה שכן אבל באמת צריך לשכפל את אליסה.. יש לה לב גדול שלא יזיק להרבה אנשים

בסדר הבנו שהיא יפה....

אבל למה צריך לקלל באנגלית? מזה המירוץ למיליון?!?!? אנחנו בישראל....

always be me mc

New member
איירה ../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

הרגת אותי
|וכן אני יודעת שזו הצתה מאוחרת|

כמה שאלות:

(עד כמה שאני אשמח לחפור לכם על תנועת גב היד של פרו שיכולה להוות איום למכת גב יד של רוג'ר פדרר, לא על זה אני הולך לשאול) 1. שדים ומכשפים חסינים לכדורים מאקדח? חוץ מאנדי שירה פעם אחת וזה לא עזר לו, לא ראיתי ניסיון נוסף. הסבירו את זה במפורש? 2. מתי תעלה העונה השלישית ב- VOD? חשבתי על הראשון לחודש אבל ביולי לא עלתה עונה נוספת. חוץ מזה, עונה בחודש זה מעט מדי וחשבתי שזה לרגל הקיץ ולא מעבר לזה. עוד מעט אני מסיים את העונה השניה אבל אם אני אצטרך לחכות כמה שבועות אז אני כנראה לא אסיים עכשיו את העונה.... 3. איך הם חושבות על לחשים? פשוט ממציאות כמה מילים בסדר מסוים וזה כבר קסם? חשבתי שהן צריכות לקרוא לחש בשביל שזה יעבוד. חוץ מזה, איך הן יכולות לדעת מה התוצאה הסופית תיהיה? 4. והשאלה הכי גדולה: לא הבנתי את הקטע עם המוות של פייפר. פרק לפני זה "הם" (אלה שליאו מדבר עליהם) נתנו לו להעלים חתך קטן מהמצח של פרו אבל פרק אחרי זה אסור לו להציל את החיים שלה? חשבתי שכל העניין בסדרה הזאת זה שיש קסם אחד גדול שכולם מכירים (הכוח של השלוש בתרגום חופשי) ורוצים לשמר\להרוס אותו. אז איך "הם" יכולים להרשות לקסם הזה להיעלם רק בגלל וירוס? אם ספוילר לעתיד אז אל תגידו.........

CharmedRulez

New member
כמה תשובות:

1. לא מוסבר במפורש, אך בגלל שהם יצורים על טבעיים ההנחה היא שהם לא מתים מכדורים אלא רק מלחש, שיקוי או כדור אש וכאלה... 2. העונה השלישית. תשאל את הוט? אנחנו לא יודעים. אנחנו רוצים לדעת גם. 3. בפרק 13 פיבי מסבירה בפתיח שיש סדר מסויים ללחש ולאיך שהוא צריך להיות בנוי, לא כל צורה של לחש יכולה לעבוד. הנה מה שהיא אומרת: It's just they've got it backwards. You'd never say it in that order. First you say what's lacking and then what's needed בכל מקרה, בפרק 16 פרו מנסה את הלחש הראשון שלה ואנחנו שהוא קצת backfires.... זה קורה הרבה בסדרה. הן לא תמיד מצליחות להשיג את התוצאה הרצויה כשהן ממציאות לחשים. רוב הזמן זה צריך לחרוז גם, אבל יש פעמים שזה לא חובה. 4. לא הבנתי את השאלה. ברמה העקרונית "הם" (the elders) מרשים לליאו לרפא רק אם זה מקרה של פגיעה דמונית, מכאן למה הכנפיים של ליאו נלקחו ממנו אחרי שריפא את פייפר. לא היה אמור להיות כאן פתרון קסם. הוא עבר על החוקים.

תודה + בקשר לשאלה 4....

אז לא הייתה פגיעה משד. עדיין פייפר הייתה מתה והקסם העתיק של השלושה היה נשבר. זה מה ש"הם" רוצים? חשבתי שהאביר הלבן שם בשביל להגן על הקסם הזה. אומנם זה לא ממשהו שטני אבל עדיין הקסם יתפוגג בטרם עת.

CharmedRulez

New member
מאיר לבן לא אביר לבן ../images/Emo6.gif

מן הסתם הגורל שלה היה שהוא יציל אותה והגורל שלו היה לאבד את הכנפיים ולהבין שהיעוד האמיתי שלו, לא משנה מה הוא להיות מאיר לבן, שהוא לא יכול בלי זה גם אם זה אומר לאבד את פייפר.

למעלה