מכיוון שאני חדשה...אז...

../images/Emo32.gifמכיוון שאני חדשה...אז...

שירשור היכרות.... שם: גיל: אזור מגורים: שחקן/ית אהובים בסוף הדרך איסיקו/מסנג'ר: סתם משהו מעניין:

אניייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שם: יעל גיל: 16 וחצי אזור מגורים: חיפה.. שחקן/ית אהובים בסוף הדרך: יהודית ואירית. איסיקיו: 285763231 סתם משה מעניין: אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד. אבלאני שר מההההההלבבבבבב .. המשך יום טוב לכולם!!!

-בעזרתך אבא-

עונה! שם: ירדן
גיל: יום רביעי אני אהיה 13 אזור מגורים: מושב אחיעזר... מוכר???? שחקן/ית אהובים בסוף הדרך: ישאל ואוהד
אייסי: 285845517 ---->>> תוסיפו! סתם משהו מעניין: אממממ..... שמשעמם לי רצח,זה נחשב????!!!!

ממזמן לא היה פה אחד כזה...

וזה הסיבה היחידה שאני עונה על זה... שם: שיקה גיל:עוד חודשים -17! כשנגה תהיה בת 15.... אזור מגורים: ליד ירושלים... שחקן/ית אהובים בסוף הדרך: עובד וג'ניה איסיקו/מסנג'ר: הלוואי והיה עובד... סתם משהו מעניין: כדאי לכם להשתמש באייקון הזה-

עונה!!!

שם: אלה-ללי גיל-כמעט 13 אזור מגורים-הצפון (עמק יזרעאל) מתמודד מועדף בתוכנית- אמממ...יהודית ורעות נחשב? אם לא אז אמילי ורותי אייסי-417652506-תוסיפו!!! סתם משהו מעניין-חולה על גבסו בלב ובנשמה!!! וימותו הקנאים!!!!!!!!!!!

-בעזרתך אבא-

לפי דעתי אין בניהם הבדל גדול! הם בוחרים כמעט את אותם סוגי שירים ויש להם קול די דומה... אה, והם גם קצת דומים!

noooga

New member
סקעת, גבסו ומויאל יש קול גברי רך..

שאת זה אני כ"כ לא אוהבת... אין כמו קול גברי סקסי ומחוספס

עונה...

שם: דנית דגבלי גיל:עוד מעט 14 אזור מגורים:עפולה שחקן/ית אהובים בסוף הדרך:ישאל ואוהד,(צחוקים קשור לריבים של אריאל ולימור... סתם משהו מעניין:ראיתי את ישאל ואוהד וצילמתי אותם וגם את ההפקה ואלי אלדיס... --אני חושבת שזה מעניין.....חחחח

למעלה